Familie Schumacher zet privéjet en vastgoed te koop

Auteur: , 41 Reacties

Aangezien het er dik inzit dat Michael Schumacher er nooit meer bovenop komt, heeft vrouwlief Corinna besloten onroerend goed en zijn privévliegtuig in de verkoop te doen. Voor €34 miljoen is hij van jou.

Michael Schumacher

Het is bijna anderhalf jaar geleden dat Michael Schumacher een zwaar ski-ongeluk kreeg, en hoewel hij inmiddels uit zijn coma is ontwaakt, wordt algemeen aangenomen dat de oud-wereldkampioen nog een lange weg te gaan heeft eer hij zelfstandig kan functioneren, als dit al ooit gebeurt.

Schumacher en zijn familie – waaronder aankomend talent Mick – leven in privacy in het Zwitserse kanton Vaud, maar het familievliegtuig staat maar te verstoffen in de hangar. Daarom werd al even geleden besloten de jet in de etalage te zetten, en de gestelde vraagprijs van 34 miljoen euro – mits correct, want vorig jaar werd nog een bedrag van 20 miljoen genoemd – bewijst wel dat het geen lullig Cessnaatje is, maar een dikke Dassault Falcon.

Naast het vliegtuig zou er ook al een vakantiehuis in Noorwegen verkocht zijn, en ook het familie-appartement in het Franse Méribel gaat in de ramsj, zo meldt het Duitse royalty-/celebblad Bunte.

Schumi’s manager Sabine Kehm heeft dit weekend in Spanje tegenover Italiaanse media laten weten dat zijn toestand ‘vooruitgaat’, maar hierbij moeten we wel aan kleine stapjes denken.41 reacties

Vakantie huisje…
http://s4.dn.no/dagensavis/article5238839.ece/alternates/article_page_752/733750.jpg
@norge:
Van jouw of van de buurman…?
Schijnt van een schoenmakers vrouw geweest te zijn
@jrk68: van zijn wat?
@norge: zo te zien hebben ze die zo lang niet gebruikt dat er mos op is geroeid
@ziekegeest: Geroeid?
@norge: kan je nagaan hoelang ze niks hebben gedaan als het mos gaat roeien
@jeppie: daarom wordt het verkocht. Op een gegeven moment is de mis ervandoor met het huis, dan zijn alle rapen gaar.
Hoop dat z’n herstel spoedig verloopt…
Vreselijk dat zo’n legende, mijn jeugdheld, zo de rest van z’n leven uit zal moeten zitten.. Had er zo op gehoopt hem een keer te kunnen ontmoeten na z’n F1 carriere, ergens op een event o.i.d. en hem de hand te kunnen schudden en te bedanken voor de mooie momenten die hij me/ons heeft gegeven. Die hoop is nu verdwenen :-( Danke Michael.
Vrouwlief Corina?
Ik zou het eerste graag door golddigger willen veranderen, het is een soort van Silvie Meis.
Ze was eerst het dinnetje van Frentzen maar toen ze door kreeg dat der Michael het verder ging schoppen werd ze zijn matras.

Persoonlijk vind ik het nogal smakeloos om de boel te gelde te maken voor Michael er iets van kan vinden…
Het is immers niet dat ze op een houtje moet bijten….
@jrk68: zoiets doen ze niet zomaar. Voor het privéjets zou ik op zich iets voor kunnen vinden, want dat ding staat stil maar de afschrijving loopt gewoon door. Ergo het vakantiehuis had niet verkocht moeten worden, blijft waarde vast.
@audirijder: privéjets dalen zeer langzaam in waarde. Een 30 jaar oude citation doet nog makkelijk een paar miljoentjes.
@mopar: Jaa maar ze dalen wel.. Daarnaast maak je ook nog hangar- en verzekeringskostendat ding staat niet voor niks.
@audirijder: als ze een jet kunnen betalen dan zullen ze ook vast wel een hangaartje hebben staan ergens. Duitsland zit vol met kleine vliegvelden waar de vastgoedprijzen nog niet de pan uit zijn gerezen.
@jrk68: wel een vrij waardeloze golddigger als ze na 20 jaar nog steeds getrouwd zijn.
@robskilov: 20 jaar bij elkaar is wel iets ja. Ook zullen ze vast van elkaar houden en is (was) Schumi vast niet zo dom dat hij niet realiseert dat zij zijn centen maar al te graag benut.
Op wiki staat (dus is t waar) dat dit vrouwtje een paardenlover is en dat ze ‘het meest moderne paardencentrum van Zwitserland’ heeft gebouwd. Ik weet niet veel over paarden, behalve dat hun biefstuk best lekker is en dat hobbies met die beesten flink geld kosten.
@robskilov: huisje waarin ze wonen is ook niet lullig:
Route Suisse 4
1196 Gland
46.405888, 6.279922
@jrk68: hoe durf je dat te zeggen?!
@clarkson: een simpele reactie van een simpele ziel denk ik zo ;-)
@maarten020: Kijk eens in de spiegel terwijl je je bovenstaande reactie nog eens leest
@jrk68: wat een walgelijke opmerking, suggestief en zegt meer over jouw iq dan dat van mevrouw schumacher, ga je mond spoelen
@jrk68: Doe even normaal, je kent toch heel de privé situatie niet. Enge mensen zoals jij moeten eerst beter geïnformeerd zijn voordat ze er iets uit knallen.
@schellekens006:
Jij denkt dat ik de privé situatie niet ken.
Helaas is dat een aanname die nergens op gebaseerd is, ik ken de privé situatie beter dan de rest hier.
Erg jammer dat er dan weer zo ongenuanceerd gereageerd moet worden, dat zegt dan weer genoeg over het IQ van degene die daarnaar meent te moeten verwijzen.
Die kent immers nog mijn IQ, nog mijn connecties, maar roepen dat hij kan….
@jrk68: *noch, met je IQ..
Jij bent niet getrouwd neem ik aan? Maar als je ooit gaat trouwen kan ik je een ding vertellen. Je bent niet de eerste
Het klinkt heel bot en cru, maar ben benieuwd hoe hij nu is. Qua uiterlijk en bewegingen (als ie die überhaupt heeft). Het is moeilijk voor te stellen dat hij nu een soort kasplantje is. Blijft dieptriest.
steeds als ik zijn gezicht zie doet mij dat denken aan F1, en dan niet de lullige dagen zoals nu maar nog in de tijd dat alles nog top was!
Wie gooit even de RTL boulevard banner?
34 miljoen voor een jet….. Daar kan ik de rest van me leven auto’s van rijden….
-edit: nutteloze bijdrage-
mits correct @sir_smokalot ligt de bron van de fout bij de Mirror (where else?).
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/michael-schumachers-wife-sells-25m-5665398
De Mirror schreef: “Michael Schumacher’s wife has sold his £25m jet”, oftewel de jet waaraan Michael 25 miljoen Britse ponden zou hebben gespendeerd, en maakt daar verderop in hetzelfde artikel “She decided to sell his private jet for £25m” van. De rest is de internets.
In the end

” Is alle bezit ballast ”

Zelfs voor rijken
en voor superrijken.

Me kan mezelf voorstellen dat Mevrouw Schumacher al genoeg gezeik aan haar hoofd heeft om nog eens over een privé jet en een vakantiehuis na te denken.

Zo’n Jet huur je met één telefoontje “Hallo Hier Frau Schumacher am apparat,” en iedereen springt in het gelid !
Hahhahahah 34 miljoen dat is even verder dromen, een dure grote privejet koop ik voor 12 mille..
@mercedesbenz63: we hebben het niet over speelgoed vliegtuigjes…
Is dit het begin einde van Schumacher? Hoop het niet!
Las ergens dat zn medische kosten iets van een ton per week is en dat is uiteraard met personeel dus ja dan kan je heel rijk zijn maar uiteindelijk houd het dan zelfs op


Het blijft toch wel raar want der micheal kon nooit wat overkomen en ineens gebeurt zoiets hetzelfde verhaal met paul walker dat laat zien het zij ook maar mensen zijn ….
@justins60: eens echter denk ik niet dat ze de Jet verkopen omdat ze geld nodig hebben. 1) alles wat ze nog verkopen met zijn naam eraan, krijgen ze geld voor. ( vergis je niet hoeveel dat vandaag de dag nog is) 2) ik geloof dat ze geschatte vermogen ergens rondom de 800 miljoen is/was…
De een z’n dood is de ander z’n jetset leven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).