Fast & Furious krijgt eigen pretparkattractie

Auteur: , 13 Reacties

Easy on the Paul Walker jokes, pl0x...

Fast Furious: supercharged

Een van zijn grote sterren mag dan op tragische wijze zijn overleden, de F&F franchise is nog springlevend. We zijn alweer bij het zevende deel in de filmserie aanbeland, is hard op weg de Police Academy-films in aantal te overtreffen en de sterrencast, waaronder womanizers Vin Diesel, Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Michelle Rodriguez (there, I said it) blijft de succesvolle franchise vooralsnog trouw.

Maar waarom ophouden bij alleen films als je verder kunt uitbreiden? De makers keken goed naar de ongekroonde merchandisekoning Ferrari en komen volgend jaar met hun eigen theme park ride, zo melden de makers vol trots op Twitter.

Too soon?

Het ding gaat ‘Fast & Furious: Supercharged‘ heten, en wordt gebouwd in attractiepark Universal Studios Hollywood. Laten we voor de bezoekers hopen dat het niets is zoals de John Denver Experience uit de meesterlijk briljante South Park-aflevering Cartman joins NAMBLA.13 reacties

Word je dan in een auto met 600pk en versleten banden op het parkeerterrein losgelaten.
Niks easy on Paul walker en die crap films, maak is een item over Max Verstappen of zo lijkt mij veel intressanter want die jongen rijd iedereen het snot voor de ogen in pre season testen.
Nee we gaan het hier weer over die uber prutser hebben, zag laatst 2 min van een fast 2 .. Film van een race in een garage, nog nooit zoiets stompzinnig gezien als dat, en dat word hier serieus genomen. die films zouden ze ook moeten begraven
@thierryvth: Iedereen een eigen mening he.
@thierryvth: Gezien de auto verzameling van Walker, was hij een behoorlijke auto liefhebber (een grotere liefhebber dan gemiddeld persoon hier).
Dus waar hij die haat aan verdiend snap ik niet, laat iedereen lekker in zijn waarde…
@vyil: d’r is niks mis met paul walker buiten dat hij niet kon acteren ( misschien kon die ook wel acteren maar van dat script is ook niks te maken ook)maar who cares, wat wel mis is is de overmatige aandacht hier voor die absurd slechte films, buiten een paar 16 jarigen kan ik me niet voorstellen dat het iemand boeit die fast2f crap.
Wat mij betreft had de ruimte en tijd besteed kunnen worden aan bv max verstappen of iets anders wat er toe doet, maar een fast2f kermis attractie? Word het een achtbaan waar de wagentjes op de carrera GT lijken ?
@thierryvth: moet alles serieus zijn dan, de the fast and the furious reeks is er puur voor entertainment.Ik kijk ze af en toe ook nog wel eens gewoon leuk als je niks anders te doen hebt
@rb26dett: precies dat! F&F en de gemiddelde film/serie is voor mij gewoon entertainment. Gewoon om te genieten. Je druk maken over dat acteerwerk klote is is imo gewoon overdreven en onnodig, tenzij je een film moet reviewen. En ik denk niet dat de gemiddelde persoon hier op AB die F&F afkraakt een filmreviewer is.

OT: Leuk zeg! Krijg er wel een beetje een Movie World gevoel bij. But I don’t mind.
@toyotafortuner: +1 een pornofilm kijk je toch ook niet voor het verhaal? Hoe je het ook wendt of keert, de F&F reeks hebben mooi wel het hele straatrace, uitbouwen, tunen en rijbeleving groot gemaakt
Die bus chauffeur…Dat lijkt wel…Nee dat kunnen ze niet maken…
Grappig de 20/30 minuten durende scene in ff6 (of was het fast 5?) waarbij het vliegtuig aan het opstijgen is.

Vond need for speed veel beter
Dresscode : petje verplicht. Ieder zn ding maar voor mij heeft heel dat f&f gebeuren net zoveel inhoud als Barbwire van Pamela Anderson.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).