Feel good video: Opgehaald worden in een Aventador

Auteur: , 69 Reacties

Hou zou jij het vinden om van school opgehaald te worden in een Lamborghini Aventador?Een meisje van 17 (met een moeilijke jeugd) heeft echter het geluk dat een oude buurjongen haar komt verrassen.

Lamborghini Aventador verrassing

Allen Wong is halverwege de 20 en heeft met het maken van apps vele miljoenen bijeen gesprokkeld. Daar kocht hij onder andere een Gallardo LP560-4 (Verde Ithaca), Continental GT en Aventador LP700-4 (Azure Blue) van. Gelukkig is hij zijn roots nog niet vergeten, want op een goede dag besloot hij om zijn oude buurmeisje van school te halen. (via: reddit.com)

Het hele verhaal kan je zien in onderstaande video:

Vrienden van Allen hebben ook Aventador’s en dat zorgde voor onderstaande combo van 4 exemplaren in wilde kleuren: Giallo Orion, Arancio Argos, Verde Ithaca en Azure Blue. Leuk plaatje toch?

Aventador vier kleuren69 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nou prima, beter dan die saaie witte gevallen…
@lemans96: wat is er mis met een witte aventador?
@aventador51: Nou, saai hè. ;-)
@lemans96: mat wit staat hem anders wel zeer goed (zonder saai te zijn)
@aventador51: Mat wit? Da’s helemaal net als of de grondverf net droog is !
@aventador51: Het ding is natuurlijk zowieso bruut ook al staat ie in de menie. ;-)
@lemans96: Ach man al was hij roze met groene stippen, ik zou er nogsteeds in willen rijden.
@MrSkyline: LOL ! Ja daar geef ik je natuurlijk helemaal gelijk in. ;-)
Allen Wong, werkt samen met Robert Himler (je weet wel, die andere 20 jarige in die gifgroene Lamborghini gallardo tt, al is die nu verkocht.)
@m19nl: Maar waar Allen Wong’s fortuin verklaarbaar is, is het nog altijd vrij onzeker hoe Himler nou zulke auto’s rijdt, want zo populair zijn z’n projecten helemaal niet :) Achja, zolang het leuke content oplevert en andere jonge mensen inspireert om te proberen wat van hun leven te maken vind ik het allemaal prima.
@fant: Robert Himler teert volledig op de zak van zijn vader, die heeft een zeer groot autobedrijf.
Robert en zijn Vriendin zijn absoluut onbetrouwbaar, google er maar eens op los.
@bofkont:
Hij zal best wel een beetje selfmade geld hebben maar ik geloof ook dat zijn ouders hem geholpen hebben.
Hij reed al vanaf zijn 16de in een nieuwe bmw m3 en nog veel meer van dit soort auto’s. Al zijn projecten waar hij zogenaamd rijk van geworden is zijn van later.

Ach jah, ik blijf erbij dat als je het maar graag genoeg wil en maar hard genoeg werkt dat iedereen zoiets kan vergaren.
Mijn leeftijdsgenoten (ik ben 20) willen niet werken en hebben de kont vol schulden en ik rijd in een Polo Bluemotion van 2009 waar ik best trots op ben.
@m19nl: Nogmaals alles is van zijn vader, die heeft een groot succesvol auto bedrijf.
Ook de wagens waar hij in rijdt.
Die leuke Australische vriendin van Himler is een oplichtster met haar zogenaamde succesboek om te beleggen.
Heb een tijdje geleden hem wat uitgeplozen.
De projecten waar hij mee werkt zijn weinig succesvol.
@bofkont: Ja, zo’n vermoeden heb ik ook. 100% zeker weet je het nooit. En dankzij het wagenpark van papa haalt hij wel flinke bedragen op via zijn youtube content en dat boek van hem. Terwijl zijn videocontent eigenlijk maar saai is. Er valt veel leukere content te maken met zulke auto’s ter beschikking lijkt me. Maar dan zijn ze niet meer geschikt voor vader’s showroom misschien.
Wat n leven
Wel een ego-booster, zo’n kar.
wel respect dat hij dat doet voor zijn oude buurmeisje
@toeter11: Wedden dat die rit voor het hotel eindigde! ;)
@bigcar: voor zijn arme overbuurjongen deed hij dit niet
..
Respect dat hij dat doet! En goeie smaak qua auto’s!
Dat is toch wel een hele fijne kleur blauw!
Geweldige actie! Prachtig om je rijkdom zo te delen met anderen
Gaaf!
Mooi gedaan, nou ook nog een autootje kopen voor haar
Ik wil er ook een!
Die onderste foto is geweldig! Net ruimteschepen in dat klassieke decor…
Kijk eens buurmeisje, dit is de wereld waar ik nu in leef en ik geef jou de kans om een kijkje te nemen. Vervolgens zet ik je weer netjes thuis af en mag je de volgende dag weer naar school lopen en weet de hele wereld wat er bij jou privé allemaal gaande is, omdat ik er ook een filmpje van maak, leuk he? Vader overleden, moeder alcoholist en niet eens geld voor een auto.. Ik wil de hele wereld laten zien wat voor goeie jongen ik ben door je een dagje te laten proeven van mijn luxe leven en je vervolgens weer terug te zetten met een bitchslap in je echte leven.
@tjopstick:
Had wel een beetje hetzelfde gevoel ja. Heel leuk voor dat meisje om zoiets eens mee te maken, maar ze is meer gebaat bij serieuze hulp. Zou mooi zijn als hij daar ook nog wat mee doet.
Natuurlijk kan je dit op 2 manieren bekijken, maar ik krijg zelf het gevoel dat hij haar echt even in het zonnetje wil zetten.

Wat ik wel altijd bizar blijf vinden is de manier hoe heel de wereld dan naar je kijkt als je zo’n wagen bezit.

Stel je hebt het geld voor een aventador dan zou ik dat 2 dagen leuk vinden die aandacht. Daarna komt het lijkt mij je strot uit!

Die kerel heeft wel een kickke smaak. Geweldige machine!
@tjopstick: Werkt elke liefdadigheid niet zo?
Droomrit bijvoorbeeld.. Daar worden kinderen ook ff in het zonnetje gezet om even te ontsnappen aan de realiteit! Daar gaat het om.. Niet om te patsen met zijn luxe levensstijl.
@Brutus: Zit natuurlijk wat in, maar ik vind dit filmpje gewoon iets te veel neigen naar zelfverheerlijking. Onnodig om in detail te treden waarom het meisje het zwaar heeft en dit via internet openbaar te maken.
@tjopstick: Dat zou het pas zijn, als ze herkenbaar in beeld werd gebracht. Daar is nu geen sprake van. Ook Allen Wong komt niet/nauwelijks in beeld, dus je argument ‘zelfverheerlijking’ slaat nergens op…
@FrankypankyV8: Directed by Allen Wong… fb.com/allenapp, instagram/twitter: @regoapps.. slaat inderdaad nergens op!
@tjopstick: 1 mooie dag is nog altijd beter dan 0. Beetje jammer altijd van die cynische mensen die alles moeten afkraken. Maar het was al algemeen bekend dat zolang je succesvol bent sommige mensen altijd wel iets vinden om je op neer te halen.
@fant: In tegendeel, ik kijk op tegen mensen die wat presteren in hun leven en ben altijd benieuwd naar het verhaal achter hun succes! Als dit niet ook maar een klein beetje zelf verheerlijking is, waarom zet je die camera’s dan op je auto en publiceer je het filmpje op internet?
@tjopstick: Omdat iedereen alles op het internet publiceert vandaag de dag :) Ik moet dagelijks instagram foto’s zien van borden vol eten. Dat is pas zelfverheerlijking; doen alsof je zo interessant bent dat mensen willen weten wat je eet. Als je een meisje met een rotleven een mooie dag bezorgt mag je dat van mij best delen met het internet. Het meisje zelf was niet eens in beeld, dus ik denk niet dat zij ervan wakker ligt.
@fant: Mensen die hun voedsel posten verwijder ik tegenwoordig, trek dat ook heel slecht! Ze zal vast een mooie dag hebben gehad, (ook ik zou er natuurlijk maar al te graag een rondje in hebben gemaakt) maar blijf erbij dat hij zichzelf ook een paar schouderklopjes heeft gegeven voor zijn daad.
@fant: gevaarlijk statement, als die 1 mooie dag je nog eens keihard met de neus op de feiten drukt van hoe erg je andere dagen eigenlijk Ijn, kan die dag de beleving van de andere dagen verslechteren. Als je niet weet wat je mist dan mis je het ook niet.
@tjopstick: Volledig mee eens. Het is niet cynisch en het is ook niet met droomrit te vergelijken. Hij had dit ook kunnen doen zonder het te filmen en al helemaal niet op internet te zetten. Iedereen op die school weet gelijk hoe haar thuissituatie is, want hoewel ze niet herkenbaar in beeld is weet iedereen wel wie er die auto is ingestapt.
@tjopstick: Zo denk ik er ook over.
Dit soort filmpjes herinneren mij eraan dat ik altijd voor alles moet gaan en me best blijven doen op school. Waarschijnlijk zou ik nooit een 500k auto bezitten, maar voor 50k is er ook leuk spul te koop. Dit is goede motivatie.
@workhardplayhard: Deze jongeman heeft zijn rijkdom niet vergaard dankzij school hoor :)
@workhardplayhard: Bill gates is ook van school gegaan en ook mark suikerberg van facebook is ook eerder van school gegaan en die zijn ook behoorlijk rijk. Niet dat je nu moet stoppen met school. ;-)
Goede actie van deze meneer trouwens
Leuk filmpje, aardige gozer, zeker als hij haar een beetje blijft supporten, die auto verliest per dag meer waarde dan dat meisje per jaar heeft te besteden.
@defl8: Volgens mij doet hij dat al. Een meid met een aan alcohol verslaafde moeder gaat niet naar zo’n school hoor…Zeker niet in de VS.
Zo zo wat een goede daad, ze mag een keertje meerijden. Als je zoveel poen hebt geef je dr toch gewoon een leuk autootje of iets dergelijks.

Ik weet niet goed of dit nou een ‘goede daad’ is of gewoon goedkoop scoren. Nouja, goedkoop..
Nou als dat geen n**ken werd..!
Niet echt een altruïstische daad maar met zoveel porno zou ik ‘m ook gewoon even ongegeneerd uit de broek laten hangen!
Heel gek als ik wil worden opgehaald gebeurt dat met een blauwe renault megane.

Maar wel een mooi gabaar van die jongen al heeft het wel twee kanten. Het is mooi dat hij nog aan haar denkt.
Die kleuren zijn gewoon papapowerangersssss
Ik dacht dat ik een filmpje te zien kreeg van een blij gemaakt meisje, maar heb alleen maar ego strelende reacties gezien voor de eigenaar van de auto. Snob.
En toen wist heel de wereld hoe d’r moeder is -.-‘

Afijn, filmpje is leuk. Maar gedoe om dat meisje voegt hier niks toe.
Ik denk dat Allen Wong zijn voormalige buurmeisje wel vaker gesteund heeft, hoor! Ik bedoel, check die school [en de buurt waar het staat]…Niet echt een onderwijsinstituut waar je aan denkt bij een meisje van 17 met een moeilijke jeugd [sic..] naar school gaat.

Enne, datzelfde meisje een auto geven? Hoe gaat ze betalen voor dat ding dan? Nee, niet over nagedacht, he!

En voor de ‘aandachtsgeilheid’ hoeft Allen Wong het niet te doen. Daar zorgt de Lambo vanzelf wel voor…
Tja wat moet je hier nu van zeggen, even de ogen uitsteken van iedereen en het meisje.
Zeker haar ook nog even gepakt ;)
Het is meer ego verrijking van meneer zelf volgens mij.
Waarom wrijft die aap bij 0:58 over die auto?
@imba: Omdat apen nu eenmaal met hun handen werken… kunnen ze niet helpen… ik zie dat in de dierentuin zo vaak.
Vreselijk om die haatzaaiende reacties hier weer te zien. Meneer Allen Wong wil zijn (oud) buurmeisje gewoon een goede dag geven.
Zou hij dan ook z’n buurmeisje hebben opgezocht als ie gewoon in een oud brik had gereden? Ik vraag het me af…
alleen zo’n ritje heeft niet echt nut nee, dat snap ik. Maar het gebaar op zich is toch mooi? Je kan bij elke handeling wel aan iemands beweegredenen gaan twijfelen en maar van het negatieve uit gaan. Daar is iedereen hier aardig goed in merk ik ook, chapeau!
Kennelijk herinnert hij haar nog wel na zo’n tijd en is hij haar niet vergeten, dus dan zou ik toch een deal maken om haar bijvoorbeeld als ze haar best blijft doen verder financieel te ondersteunen met haar verdere opleiding, daar heeft ze voor de rest van haar leven wat aan (kans op een goede baan).
Lekker filmpje.. Leuk die reacties.. Maar uiteindelijk gaat alles wennen..
Die gele is van DoctaM3, ook een goeie vent.
Precies 1 van de redenen waarom ik een exoot wil hebben buitenom de performance! Heerlijk hoe iedereen meteen kijkt en commentaar geeft! helaas lukt dat niet in een oude M3 :(
@spykerboy: Een oude M3 tovert bij mij toch altijd wel een glimlach op het gezicht, het geluid trouwens helemaal ;)
@SNDR: o zeker! heb nooit enige moment spijt gehad van de aankoop van de mijne, standaard is het geluid van zo’n ding al lekker.. binnenkort als de motor herbouwd is dat er een mooie uitlaat systeem opkomt :)
Vreselijk die mensen hier, die even flink de moral high ground innemen, zogenaamd de beschaafdheid zelve zijn en tevens menen te weten hoe het wel moet..
Mooi plaatje, die vier kleuren!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).