Feest in de tent met deze Audi Q3 camping-editie

Auteur: , 19 Reacties

Liever naar een camping deze zomer, maar geen zin in onhandige stokken en haringen om je tent op te zetten? Audi biedt uitkomst.

Deze tent kan eenvoudig aan je Audi Q3 bevestigd worden en het opzetten gaat volledig automatisch. Geen gapende blikken van je buren die er eens lekker voor gaan zitten als jij je tent op moet zetten. Via een pompsysteem staat het geheel binnen no-time.

Audi belooft dat de tent overeind blijft bij windsnelheden tot 70 kilometer per uur. Ondanks het stoere uiterlijk is dat gegeven niet echt indrukwekkend. Mocht je tent eventueel wegvliegen kun je nog altijd in de Q3 gaan liggen (of heb je dan een maatje groter nodig?)19 reacties

Leuk ontworpen dit.

Zie een aantal collega’s van me met geitenwollensokken en cargo shorts al hevig hijgend en geil mijn monitor aanstaren.
@exotic: Ik wilde zeggen, mijn ouders kamperen al 20 jaar met een Karsten oppomptent :D die overigens blijft staan bij windsnelheden van dik 120 km/u… Nederlandse tenten ftw :)
Leuk bedacht maar wat kost dat nou?
Toevallig ook in RS versie?
@henkhupelschoten: Heb je niet zo veel aan. De tent doet het toch maar tot 70km/h
@renkema: je gaat toch niet rijden met een tent achterop je achterkant?……
@henkhupelschoten: Mits je een goed grondzeil gebruikt…
Als je het koud hebt even de motor starten.., oh w8…..
Ik heb compleet niks met camperen, maar dit ziet er best vernuftig uit. Hoe groot is het als het weer opgevouwen is? En opvouwen gaat ook automatisch? Of moet de eigenaar dat doen… met het probleem dat je t lang niet meer zo klein krijgt als daarvoor.

Ook zie ik het nu van het vastmaken aan mn auto niet helemaal; ten zij ik mn koffer in de achterbak wil laten liggen. Of doen kampeerders alleen aan rugzakken? KweeNie.
En waarom hangen ze dit aan de Q3 en niet aan een Q5 of Q7?
@gregorius: een Q7 is er over het algemeen om in de stad de dikke man uit te hangen, net zoals de Cayenne, de ML en de X5 ;)
Dit is de eerste keer dat ik het gebeuren rondom W├Ârthersee volg, wat een geweldig evenement! Bakken met fans die bij elkaar komen een een concern dat er volledig in mee gaat door alle merken en afdelingen helemaal uit hun plaat te laten gaan. Prachtig!
@knipperlichtje: ja je kan vinden wat je wilt van VAG, maar dit laat zien dat er wel degelijk liefhebbers zitten in dat concern, liefhebbers in goede posities! Petje af, VAG! En doe nu maar weer je petje op, zoals het hoort ;)
Heerlijk voor het Nederlandse kampeervolk! Ik zou het niet erg vinden om hier een paar dagen in door te brengen hoor maar 70 km/h wind is een briesje..
@TimoBac: Lul niet! Dat is ruim windkracht 8.
@Paragon: Weet niet of jij wel eens aan de Italiaanse meren heb gekampeerd maar daar is dit eens in de zoveel tijd echt een briesje..
leuk idee en fraaie velgjes
Mag je hier 70 km per uur mee rijden dan? Oh, wacht….
Ja geweldig! Wil absoluut een tent met het logo van Audi!

Not.
en Max 70km/h wind kunnen doorstaan is ook niet om naar huis te schrijven.
Ideaal voor bij een circuit

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).