Ferrari 458 doet een pijnlijk kunstje in Monaco

Auteur: , 25 Reacties

In de beroemde tunnel van Monaco heb je een autorijbaan en een voetpad. Daartussen staat een betonnen muur. En deze 458 Italia staat toch echt aan de verkeerde kant. Epic fail.

But how?!

Afgelopen week was het Top Marques-feestje in Monaco aan de gang. Dat betekent, in een notendop, heel veel supercars in de stad. En die willen hard en als het even kan ook nog hard op een van de legendarische stukjes F1-circuit.

Het kan niet anders of de bestuurder van deze 458 Italia werd overvallen door overmoed, toen hij in de tunnel onder het Fairmont Hotel zijn gaspedaal nog even verder intrapte terwijl hij de bocht naar rechts maakte. Een enorme faal volgde, de 458 ligt compleet in puin en de bestuurder kreeg het voor elkaar om over de muur te klappen.

Faalcrash

Niemand raakte gewond, voetgangers waren niet present. De enige schade geleden was materiaal-, brandslang- en ego-gerelateerd.

Misschien is het een idee om een aparte blogsectie te maken met debiele 458-crashes? Die dingen worden overal tegenaan geparkeerd. Containers, Smarts, politieauto’s, bomen, you name it. (Foto’s via Twitter)

Om even in de sfeer te komen, zo gaan Ferrari’s graag door bovengenoemde tunnel. Geluidje hoor.25 reacties

Ach, zo blijven ze tenminste exclusief..
Gefeliciteerd!
Dat heeft hij knap gedaan
Bij de brandslang parkeren is in ieder geval een voordeel…
@norge:
Slechts 30 plusjes? Hoe kan dat nou, met zo’n hilarische referentie aan de in-brand-vlieg-gevoeligheid van dit type auto? Een dergelijke originele grap zou veel hoger gewaardeerd moeten worden hoor, je doet niet voor niks zo je best om de grootste lolbroek te van AB te zijn. Ik zal voor je duimen…
@JvT:
Jij hebt er anders weinig moeite mee om de grootste azijnpisser te zijn..
@JvT: Nou dank je wel dan…
Of het een faal is weet ik niet, ligt eraan hoe hij van de baan klapte. Hij gebruikt zijn Ferrari tenminste waarvoor hij bedoeld is, hard gaan! En altijd op de limiet rijden betekent dat je er vroeg of laat een keer over gaat, kan de beste coureur overkomen.
@carmiggelt. Deze persoon rijdt een 458 spider (te) hard door Monaco. Jij tikt pers/ nieuwsberichten over in Nederland. Ik zou iemand anders niet te snel beschuldigen van falen.
@jlm83: Deze berichtentikker had vorige week anders nog een F-Type Coupé, S63 AMG en Alfa 4C onder z’n journalistenbips. Niet te snel oordelen ;)
@carmiggelt: ja leuk , en zou best ook zo’n stuur dagje willen, maar beetje meer sympathie voor dit soort streken mag toch wel. Kan gebeuren die dingen zijn link, gebruikt hm tenminste goed.
@jlm83:
Als hij hem goed gebruikt had dan had hij hooguit in een grindbak gestaan.
Het hebben van een snelle auto is nog geen vrijbrief om maar als een halve tamme op de openbare weg te racen..
@carmiggelt:
Ach, zelfs een blinde kan concluderen dat dit harder dan de daar toegestane snelheid gegaan is. Ik zou mij weinig van dit soort onbenullige reacties aantrekken..
@tupperware: jij bent heilig en helderziend, heel knap.
@jlm83:
Zeker niet heilig, maar ik ken wel mijn verantwoordelijkheid en de grenzen van mijn kunnen.
Als ik dus even los wil gaan doe ik dat op een circuit en niet in de bebouwde kom.
@tupperware: ja knap van je . Vind de teneur van het stukje te makkelijk, hij crasht zijn Ferrari dus fail enz. Ook die conclusies meteen van veel te hard en los gaan. Je bent er niet bij weet niet wat er is gebeurd, wie ben jij om iemand zo te veroordelen. Technisch defect, bestuurder onwel, gebeurt allemaal nooit natuurlijk. Dus is het een asociaal, faalhaas enz… Beetje vermoeiend, maar komt op dit tijdstip weer wel goed uit. Scheelt schaapjes tellen.
Ik vind het allemaal te makkelijk en te neerbuigend.
@jlm83: elke crash is een fail.. Moet je maar normaal rijden, is er niks aan de hand
@carmiggelt: Soooooooooooooooooooooow Heyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Oh Hoh
Er zijn tussen Nice -Monaco-Imperia zoveel prachtige bergbochten op en neer, waarom je dan in zo’n kil verlichte (a la kantoor) tunnel moet blerren is me een raadsel. Oja, ze willen zoveel mogelijk aandacht genereren. Met echte rij emotie heeft het niets te maken.
@willemseles:

Bluffen

Blufferts

Denken dat ze een Alonso zijn .

En ja je hebt 100% gelijk.

Ik zou richting Italië gaan, de Autostrada naar Genua en na Genua is gewoon fantastisch sturen, lekker liggende bochten, tunnels, een mooi uitzicht, fantastisch.
Ja zeker, heb daar gereden met een 1750GTV Bertone ’71 . Heerlijk klapperend inde uitlaat al die heuvels rondom Genua af en met soms zicht op de bloemenrivièra. Prachtig, maar onderaan in die drukke havenstad reed ik wel op 3cilinders. Bougie vetgeslagen, staalborsteltje erover en weer gaan.
@willemseles:
Tsja
Dat snappen de meesten niet.
De 1750 GTV
Zo had ik ooit een Giulia 1300 Super Nuova (wel de serious Corrozione editie) maar toch,
ben eigenlijk nooit van dat Alfa afgekomen.
@desjonnies: dat waren nog eens tijden ……… ;-). Meeste bloggers hier hadden nog geen luiers aan ……….
He verdorie weer Alonso niet kunnen verslaan!!
Go big or go home.. toch zonde

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).