Ferrari teaser onthult nieuwe front FF

Auteur: , 41 Reacties

De nieuwe Ferrari FF wordt over niet al te lange tijd onthuld en Ferrari is de teasercampagne begonnen.

Ferrari FF teaser

Na een eerste teaser van iets meer dan een week geleden, hebben we nu voor het eerst een beeld van de neus van de nieuwe FF. Het beeld verscheen in het jaarverslag van 2015, bij de vooruitzichten voor 2016. Verder is er eigenlijk verdomd weinig te ontdekken, anders dan dat de koplamp wat meer op die van de 488 lijken en dat de vormen wat minder scherp getekend lijken dan die van de huidige FF.

Tijdens een speciaal event voor klanten wordt de FF voor het eerst getoond, achter gesloten deuren. Dit zal plaatsvinden op 15 februari in de beroemde Villa d’Erba bij het Como-meer. De publieke onthulling vindt later plaats, waarschijnlijk twee weken later in Genève tijdens de autoshow aldaar.41 reacties

Ben benieuwd!
Viper gts….
@legion1349: ik moest FF denken maar nu je het zeg ja Viper daar lijkt het wel op ja
@tofas: leuk tofas! Leuk
@legion1349: Lamborghini Estoque
@str8six: beetje panamera ook wel.
@str8six: golf V
@thesis: ook wel ja. Eigenlijk alles behalve een Ferrari :p
Gezien de recente facelifts die Ferrari uitvoert, heb ik hier hele hoge verwachtingen van.
@berlinetta: Vind je echt? Ik vind dat Ferrari echt al jaren structureel lelijkere modellen uitbrengt.
De 488 is voor mij duidelijk minder geslaagd dan de 458 met die matige voorbumper en die enorme luchtinlaten op de flanken.
De F12 vond ik al minder dan zijn voorgangers (599 of een 550/575) en qua looks kan je dan al helemaal niet concureren met die topper van de concurent: de Aventador. De F12Tdf is net een F12 die even langs de Heuts en tune Japanner op de hoek is geweest, zo schreeuwerig.
De enige echte upgrade van de laatste jaren is voor mij de California T, maarja zijn voorganger had verticale uitlaten dus dan word het al snel mooier.
Alle bovenstaande voorbeelden zullen vast stuk voor stuk beter en sneller zijn dan hun voorgangers. Maar mooier? Nee, echt niet.
hij kijkt best wel sloom 4 cilindertje?
Lijkt wel een Disney Cars auto met wimpers
Zwoele blik!
Hebben jullie niet een wat groter plaatje? Dit is wel erg krap anno 2016.
@BeQuietAndDrive: Helaas nog steeds geen full screen plaatjes hier op AB, daarvoor moet je naar de concurrenten. Kom op AB het is 2016!
@sketcher: Net de NOS in haar app.
@BeQuietAndDrive: idd als Dumpert een nieuwe app in elkaar kan flansen dan verwacht je dat AB ook wel met wat kan komen.
@kapitein187: krijgen de Apples hier dan wel een nsfw functie?
Ik weet niet of ik dit nou mooi vind of niet, maar ik denk dat we het beste kunnen wachten tot het volledige front onthuld is voordat we serieus een mening gaan vormen
Zie er een beetje een GT86 in.
Zoals hierboven al aangegeven heeft het veel weg van de Viper GTS. Ik denk dat hij erg veel gaat lijken op het front van de 488 GTB. En dat vind ik jammer, want dat vind ik niet het mooiste front dat Ferrari te bieden heeft.
@viezefreddyw: Wacht maar tot die Suv er is.
Het kan zo eigenlijk overal wel voor aangezien worden: GT86/BRZ, Panamera, Cayenne etcetera. Het lijkt in ieder geval niet heel sterk op wat we tot nu toe van Ferrari hebben gezien, dus ik ben benieuwd.
Is die nu in slaap gevallen?
Ik ben benieuwd.. in mijn ogen zijn de ‘M’ modellen (512m, 456m, 575m etc) er kwa Design niet op vooruit gegaan! Hopelijk blijft het machtige geluid bestaan!
Iets teveel mascara lijkt me.
Ik ben benieuwd. Persoonlijk had ik de FF het liefst als 5 deurs variant en dus concurrent van de Rapide en Panamera gezien. Maar Ferrari zou Ferrari niet zijn als ze het gewoon lekker anders zouden doen.
Spannend
Die Ferrari speciale cabrio die was gebaseerd op de 458
http://s16.postimg.org/bp2njqhyd/2016_Mazda_MX_5_front_end_02.jpg
@nidlaobud: hmmmmnee. Maar koplampen hebben ze allebei!
@Forza: Ach, dat antwoord was te verwachten van een fanboy.
@nidlaobud: geef maar toe dat ik gelijk heb.
Lijkt nogal erg op die Carozzeria Touring creatie van de F12 Berlinetta, als ik dan toch geld voor een F12 had zou ik meteen naar Milaan gaan om hem om te laten bouwen, mijn god wat maken die mooie wagens!
Het lijkt of de lampen qua design richting de lampen van de 488 gaan.
Ben ik de enige die hier de sergio in ziet?
Hij heeft wel wat van de Ferrari Sergio weg
Wanneer houden ze nou eens een keer op met die langwerpige koplampen die helemaal tot boven de wielkasten lopen? Naar mijn mening zijn ze zeer lelijk!
Lelijk!
Lijkt zo vrij veel op de Lamborghini Estoque.
Heb sterk het gevoel dat dit een gewaagd model qua design wordt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).