Ferrari verantwoordelijk voor kartbaan op cruiseschip

Auteur: , 8 Reacties

Nooit meer een saaie cruise.

Ferrari verantwoordelijk voor kartbaan op cruiseschip

Bij een cruiseschip denk je al gauw aan bejaarden. Dat beeld is nu compleet verdwenen, want Norwegian Cruise Line is een samenwerking aangegaan met Ferrari Scuderia Watches om een kartbaan te realiseren op het bovenste deck van een cruiseschip.

Eerder werd al bekendgemaakt dat het luxe cruiseschip een kartbaan op het dak zou krijgen. Deelnemers kunnen het tegen elkaar opnemen in elektrische karts. Er kunnen maximaal tien rijders tegelijk racen op de baan. Het behalen van de finish gaat gepaard met een foto die men na afloop kan ophalen.

Vanwege de samenwerking met Ferrari Scuderia Watches is het tevens mogelijk om tijdens een cruise te shoppen voor een nieuw klokje. Het schip is speciaal gebouwd voor de Chinese markt en de steden Shanghai en Tianjin zullen fungeren als thuishaven. Er kunnen 3.850 passagiers aan boord van The Norwegian Joy. Het schip zal deze zomer in gebruik worden genomen.8 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Een schip voor de Chinese markt met een Chinese thuishaven dat Norwegian Joy heet waarop een horloge bedrijf, met de naam van een legendarische sportwagenfabrikant, laat daarop in de buitenlucht elektrische karts rijden. Volkomen logisch allemaal.
@mashell: En Norwegian Cruise Line is een Amerikaans bedrijf en de Norwegian Joy wordt in Duitsland gemaakt :)
@mashell: Ik dacht idd eerst; waarom!? En toen dacht ik; geld!
Dit is eens iets anders dan een zwembad aan boord!
Varende flat
Zal wel.apart rijden op een woelige zee

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).