Ford Driving Skills for Life weer een groot succes!

Branded content, 3 Reacties

Onlangs was het zover, Fords rijvaardigheidstraining voor jonge bestuurders. Een impressie van de nieuwe skills die op die dag werden aangeleerd vind je hier.

driving-skills

Casper was aanwezig bij het Ford Driving Skills for Life event van Ford. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zegt het spreekwoord. Ford pakt de handschoen op en traint de volgende generatie bestuurders. Ford organiseerde een gratis praktische training om de rijvaardigheid van jongeren op een nog hoger peil te brengen.

driving-skilss

Op deze dag kwamen een groot aantal oefeningen voorbij. Zo blijkt dat het uitvoeren van een noodstop erg leerzaam is. Heb jij altijd al eens willen weten wat de impact is van afgeleid zijn door je mobiele telefoon of hoe erg alcohol je rijgedrag negatief beïnvloedt?

Ford Driving Skills for Life weer een groot succes!

Tijdens deze dag ondervonden de ‘cursisten’ hoe dat voelde met een simulatie. Ook de invloed van slaap op je rijgedrag werd onder de aandacht gebracht. Deze situaties werden tijdens de training op een praktische manier nagebootst op het terrein van Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Advertisement3 reacties

Ben er een paar jaar terug geweest, erg leuk en informatief! Ookal was ik al geen beginnende bestuurder meer. Je krijgt een paar situaties voorgeschoteld waardoor je toch even je eigen acties en gewoontes wat kritischer gaat bekijken.
@timlaan strakke foto’s
Rij-trainingen zijn altijd leuk, als je er dan ook nog wat van opsteekt is het helemaal mooi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).