Ford Mustang ’66 limousine is bizar

Auteur: , 12 Reacties

Het is weer eens wat anders dan de Audi A8 limo van Wim-Lex of Obama's Beast. Misschien kunnen we deze volgende week ook inzetten tijdens de nucleaire top?

Ford Mustang Limo is bizar

Toegegeven, het kan nog veel gekker dan een klassieke Mustang ombouwen naar een limo. Maar deze witte ponycar is zo onalledaags dat hij wel een beetje extra aandacht verdient. Al snap ik niet zo goed waarom iemand dit een Mustang aan zou willen doen.

Ford Mustang Limo is bizar

Dat komt vooral omdat het eindresultaat niet bepaald je van het is. Apart, ja. Mooi, nee. Eerder vreselijk. Een witte vierdeurs limousine op Explorer-velgen met een vies tapijtje en tal van andere onderdelen die hun beste tijd inmiddels wel gehad hebben. Kijk alleen al naar die roestbruine sierstukken.

Ford Mustang Limo is bizar

Volgens de verkoper op Ebay een waar uniek kunststukje waarbij zoveel mogelijk origineel is gelaten. En daarbij is ook geen uitzondering gemaakt voor de achterste voorportieren (mindfuck).

Ford Mustang Limo is bizar

Afgelopen weekend stond de Buy-It-Now-prijs op een dikke 39k dollar. Uiteindelijk kreeg de verminkte ‘Stang een nieuwe baas voor $9,438. Veel geld voor andermans verdriet, maar waarschijnlijk een koopje als je de prijs per kilo uitrekent.12 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Huilt stilletjes bij het zien van een verkrachte jeugdvriendin…
Ouch! Zonde van zo een klassieker
@norge: *gaat stilletjes in foetushouding liggen en huilt mee*
Dit is echt niet goed voor mijn ogen, zo vlak voor het slapen gaan.
man, man, man! Die voegt wel heel weinig toe, tenzij dat gapende gat tussen de stoelen bedoeld is als dansvloer.

Best zonde trouwens van zo’n Mustang, eigenlijk doet het zelfs een beetje pijn…
-edit: ontopic aub-
On topic; zonde van die 66’er. Naar mijn mening nog steeds één van de mooiste versies van de mustang.
@xyberborg: Ik snap wat je bedoelt, ik had je reactie gisteren al gelezen voordat het verwijderd werd. Triest zeg, om commentaar op de site te verwijderen ipv te beargumenteren.

Ik wou dat iedereen van adblock afwist zodat sites niet afhankelijk werden van reclames. Beter voer je de kwaliteit van je blog op zodat je meer bezoekers, sponsoren en dergelijke trekt ipv te vragen voor een abbo zodat bezoekers geen reclames zien. Artikelen als ” occasion aankoopadvies” wat jullie met autoscout24 doen zijn veel fijner, omdat ze iets nuttigs brengen, ipv irritante popups, banners en andere crap.

Dus ga nuttige, offtopic, comments zoals deze niet zomaar verwijderen, maar doe er wat mee.
Mooi gedaan eens wat anders dan een 300C
ach het is maar net hoe je het bekijkt. Wellicht was ie anders gesloopt, dit is een toch veel origineler dan een Hummer limo? Ik hoop wel dat het de V8 is, anders zal ie vol met passagiers ook niet meer echt vooruit te branden zijn..
Het is maar een Mustang…daar zijn er genoeg van over.
@Pallas:
Dat wilde ik net zeggen, en er zijn lelijkere creaties als limo gemaakt zoals de 2e serie scorpio als limo of de omega van Opel.
Stiekum vind ik dit nog wel leuk ook om te zien en zou haast zeggen HEBBUHH !!!!!
Al was het maar omdat dit apart en uniek is.
Ik hoop dat de nieuwe eigenaar er veel plezier van zal hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).