Fototopic: het feestje van Max Verstappen

Auteur: , 40 Reacties

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dus we hebben hier meer materiaal verzameld dan 99.000 woorden. Gewoon omdat we er geen genoeg van krijgen: 99 foto’s van Max Verstappen die wint in Barcelona!

Fotocredits: Red Bull / Getty40 reacties

Fantastisch! We zijn nog steeds aan het nagenieten :)
@BmwMPower: heerlijk autoblog! Lekker veel max! Ga er gewoon heel erg goed op
@wildbeest:mooi nickname;)
Wat mij betreft het sportmoment van het jaar! Wat heb ik genoten gisteren. En vandaag zit ik nog keihard na te genieten.

@berlinetta: Same here, ik kijk al uit naar de volgende race. Hij zal niet snel weer een race winnen zolang Mercedes zo dominant blijft, maar er zit dit jaar nog wel een podiumpje in denk ik. Nu is het duimen dat de auto’s volgend jaar wat vergelijkbaarder zijn. De komende motor upgrade gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuw ontbrandingssysteem hebben dat Mercedes al veel langer gebruikt en wat een flinke boost in prestaties en lager brandstofverbruik gaat mee brengen. Ik ga duimen dat dit de auto echt in de buurt van de mercs brengt.
@MrSkyline: (en dan bedoel ik de upgrade die binnen nu en een paar races komt)
@MrSkyline: De volgende race is Monaco hé. Ik wil niet op de zaken vooruitlopen, maar in Monaco heb je bijna niks aan het superieure motorvermogen van de Mercedes-wagens en komt het vooral aan op de mechanische grip en het briljante chassis, precies twee dingen waarin Red Bull uitblinkt.
@Edge: Klopt en dat weet ik, maar 40pk is geen kattenpis, Op een normaal cirquit loopt de merc bijna een halve tot een hele ronde uit op de rest van het veld. In monaco zal dat misschien minder zijn, maar dan nog is de merc sneller. Afgelopen jaar lag rb ook ruim 20 seconden achter op de nr1. Maargoed we gaan het zien. Ik kijk er in ieder geval naar uit.
Redbull geeft je vleugeld
Wat is het deze jongen superhard gegund. Wat een superheld. Go Max!
@mercedesclk350: Inderdaad, het is hem oprecht gegund.

Hij werkt er keihard voor, heeft talent en is ook nog eens bescheiden. Een man naar mijn hart.
Fantastisch om die foto’s weer te zien, wat een mooie dag was het gister.
Ik krijf weer kippenvel
Vanavond om 19.50 uur op Ziggo intervieuw met Max in sportprogramma Peptalk.
Valt mij nu pas op maar z’n overall is ook wel cool. De livery op de RB vond ik sowieso al cool. En dan ook nog een koele kikker in de cockpit…
@Rick-dos: ik vind de RB overalls juist hondslelijk! Ook verrassend baggy. De livery op de auto daarentegen vind ik wel cool.
Mooi! Ik zit nu de race terug te kijken, kon niet live kijken. Ondanks dat ik de uitslag al lang weet blijft het spannend en genieten!
Van 99 foto’s zijn er 80 hetzelfde
Maar wat een moment was het gisteren
Denk dat 99,9% van de F1 liefhebbers net als op foto 21 heeft gestaan gisteren. Ik in ieder geval wel☺️
Ben alleen bang dat de verwachtingen dermate omhoog gaan…..
@st220: punt is, hij weet die verwachtingen ook iedere keer weer te overtreffen. Zonder uitzondering.

Wat dat betreft vond ik deze meme het meest niet alleen heel erg grappig, maar ook heel treffend:
http://static.apparata.nl/images/2016/max-meme-1.jpg</img).
@RRRobert: crap, waar blijft die edit knop?

Poging 2:
http://static.apparata.nl/images/2016/max-meme-1.jpg
Ja, het was een mooie dag. Heb intens genoten van de race. Vandaag nog steeds erg aan het nagenieten met al de beelden, prachtig! Alvast hét sportmoment van het jaar, van het Nederlands Elftal valt er niets te genieten deze zomer.
Zo genoten!!!! Na de Mecrashdes actie had ook Vettel, Raikkonen of Riccardio 1e kunnen worden, maar het werd MAX. Op eigen kracht, uitgekookt en zo constant (bv op de exit rechte stuk t/m het einde van de race). Wereldklasse!! (hij deed gewoon wat moest zou hij wss zeggen). Heel erg indrukwekkend voor een eerste keer in een andere auto op dit podium. Dik verdiend!!!
Net weer de samenvatting gekeken, gewoon omdat het kan (niet omdat het moet). Bril-fucking-jant!
Nooit gedacht dat het winnen van ren GP door een Nederlander zoveel impact op mij en het hele land zou hebben ongekend wat bijzonder mooi en het is echt een moment periode waar je geen genoeg van krijgen. De finish nu al 30 keer gezien maar keer op keer weer kippenvel. Smaakt naar meer. Max(imaal) genieten
Ik ben echt max fan! Hoop niet dat mensen nu denken dat hij elk weekend 3e kan worden dan worden ze teleurgesteld
@mrrallycross: hoezo derde?
@cthijs: Normaal liggen de Mercedessen voorop, maar die reden elkaar er uit deze race.
Haha, nu zie ik dat ze zelf ook echt die Red Bull sh1t drinken. Nu ja, werkt dus wel….
@pomoek: Zit gewoon ander drinken in die blikken.
Heb geen ziggo sport hier. Is er ergens een samenvatting online? Of de hele race, heb de race gister via een belabberde stream bekeken.
Ook mooi dat de twee Ferrari coureurs en ex-wereldkampioenen naast ‘m staan op het podium. Mooi plaatje voor de historische boeken van 2050.
Die eerste foto van Max met Jos mag nu al foto van het jaar worden.
Onvergetelijke dag ,
Mooi al die foto’s wat is het toch een baas die Max. Echt fantastisch, het begin van het weekend begon al mooi maar dit maakt het echt af niet normaal. Wat was het spannend gisteren 🙈🙈 😊😊
Dit beloofd wat voor Monaco!
Jaja, foto’s van Max Verstappen, altijd +1.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).