G-Power doet de allerdikste BMW 7 Serie

Auteur: , 35 Reacties

Als de stenen echt uit de straat gereden moeten worden.

G-Power doet de allerdikste BMW 7 Serie

De BMW M760Li is nu een tijdje op de markt. En hoewel je zou denken dat 610 pk en 800 Nm koppel meer dan voldoende is, denken sommige M760Li-rijders daar ongetwijfeld anders over. Veel vermogen gaat immers wennen en voor je het weet snak je naar het volgende niveau.

Bij pro’s zoals G-Power kun je met een gerust hart de auto onder handen laten nemen. De M760Li-rijder kan in dat opzicht binnenkort bij de Duitse tuner op bezoek, want G-Power heeft een pakketje voor de dikste BMW 7 Serie in ontwikkeling. Met Performance Software V1 stijgt het vermogen van 610 naar 700 pk. Het koppel gaat van 800 Nm naar 900 Nm.

G-Power doet de allerdikste BMW 7 Serie

Wat het gestegen vermogen met de specificaties doet is niet bekend. Een reguliere BMW M760Li doet het sprintje naar de honderd in 3,7 tellen. Met deze tuning zal dat om en nabij de 3,5 seconden zijn. Het verschil in vermogen is vooral merkbaar in de tussensprint. Ideaal tijdens het inhalen, of wanneer die Nederlander van de linkerbaan op de Autobahn naar rechts gaat.

Met Performance Software V1 zet G-Power pas de eerste stap naar een tuningsprogramma voor de M760Li. Wie weet wat de Duitsers in petto hebben met misschien wel een V2- of V3-tuning, al zal de versnellingsbak in de 7 Serie nóg meer koppel misschien niet heel leuk gaan vinden.35 reacties

@nvn1993: niet waarom maar wanneer.
Wat moet het leven toch mooi zijn als je dit hebt aangeschaft. Luxe en power. Dan kan je echt met volledige minachting neerkijken op de zoveelste Golf GTI.
@chrisvonmeer: ik denk dat het leven nog mooier is waneer je met de helft van de aanschafprijs van deze bmw een snellere willekeurige auto zelf kan bouwen
@chrisvonmeer: Minachting is voor losers!
@rijnounsdoor: true story. Het laatste waar succesvolle mensen mee bezig zijn is met wat andere van hen denken. Althans, dat handjevol succesvolle mensen die ik ken.
@chrisvonmeer: ja, want daarvoor koop je een auto. Get a life.
@chrisvonmeer: Je leven mooi wanneer je met minachting naar anderen kunt kijken…. Wow…
@chrisvonmeer: Wat heb ik een ontzettende medelijden met jou, wanneer ik in een Golf GTI zou rijden en jij in deze 7-serie en jij zou minachtig neerkijken op mij.

Respect dwing je niet af door wat je rijdt, maar door hoe je als persoon bent. Je hebt nog veel te leren in deze wereld.
@chrisvonmeer: Doet de gemiddelde Bmw-rijder dat niet sowieso bij alle andere auto’s? Toch mijn ervaring…
@Volvo_440_turbo: Zeker. Vooral de 316d lease edition met getint glas.
via iPhone app
@miata93: nee joh de volvo D2 In R line met gti potten, die gaat wel snel he! 😂
@miata93:
Nee, hoor! Op mijn E93 staat ook 316d 😉 maar ik kijk nimmer met minachting. Komt misschien door het ontbreken van het getinte glas?
@Volvo_440_turbo: nee joh, da’s meer iets voor audi piloten ;)
@chrisvonmeer: nooit op iemand neer kijken, ieder in zijn waarde laten. Jij bent niet meer in je 7 dan iemand in een Aygo. Ik heb er 1 gekend die geen auto had maar een bakfiets, liep er altijd een beetje slonzig bij, maar had wel 20 miljoen. Dus zo zie je maar
@lekkerlinksrijden:

Dus het gaat om de bankrekening?
@Hubert: als je goed leest kun je misschien een andere conclusie trekken, veel plezier
@lekkerlinksrijden:

Gaat het om het type bakfiets?
@hubert: Stop maar met lezen, je bent kennelijk te dom.
@lekkerlinksrijden: 20 miljoen euro en geen 20 miljoen bonen veronderstel ik? :D Laatst kwam er bij mij eens een sjofele klant binnen met een speelgoedemmertje en schepje dragend die een computer van 3000 euro kocht, was een goede dag voor mij!
@Volvo_440_turbo: dat zijn mooie dingen, en over 20 jaar weet je het nog steeds
@chrisvonmeer: je wordt niet gelukkiger en je leven wordt niet mooier van rijkdom, echt niet. Je moet je geluk zoeken in dingen die geen geld kosten.

Als je als doel hebt gesteld dat je zo’n auto als deze een keer zou kunnen kopen en je hebt je doel bereikt, dan wil je weer meer, dan wil je een Rolls Royce oid. Er komt echt nooit een einde aan je hebzucht, pas als je dát doorhebt en je weet dat geluk in kleine dingen zit dan merk je dat je een mooi leven hebt.

En geloof me, ik spreek uit ervaring. Ik wilde altijd een keer een nieuwe Mercedes E-klasse kunnen kopen, ik had dat bereikt en toen wilde ik een S-klasse, toen die er was wilde ik een auto voor erbij enz enz. Er komt geen eind aan en je wordt er erg onrustig van. Ik heb de dure auto’s weer verkocht rijdt nu in een oude auto van 20 jaar oud, ik wordt niet meer aangesproken over m’n dure auto (wat me toch altijd weer in verlegenheid bracht) en geef het geld dat ik ermee bespaar aan verschillende (kleinschalige) goede doelen, als ik dan kijkt hoeveel goeds je kan doen met het geld waarvoor ik eerst alleen een auto had dan is dat gevoel onbeschrijfelijk. Dat is naar mijn bescheiden mening geluk en mijn betekenis van een mooi leven.

Ik ben me ervan bewust dat we op Autoblog zitten en niet op 1 of andere heilzaamlevenblog, maar ik moest het toch even schrijven..
@phevtreb: held!
@phevtreb: Mee eens, je wilt altijd meer en beter. Vrede kunnen sluiten met wat je reeds hebt bereikt is veel mooier dan telkens maar weer de lat hoger willen pushen. Word je inderdaad diep ongelukkig van. Betekend overigens niet dat je op hetzelfde niveau moet blijven hangen, maar de zaken wat natuurlijker op z’n beloop laten ipv forceren werkt gewoon veel prettiger en zorgt tevens voor minder frustratie.
@racerx: betekent*
@phevtreb: mijn respect voor jou.
Maar we zitten nog altijd op Fundablog dus voortaan verwacht ik een huizen link.
@chrisvonmeer: Minachting is voor paupers.
@chrisvonmeer: je hebt nog een mooier leven als je je niet druk maakt op andere en die hele bmw niet nodig hebt om aan jezelf te bewijzen dat je lekker bezig bent
Als ik op de autobahn naar rechts ga, redt hij het vermoedelijk ook wel zonder tuning om erlangs te komen.
Om vervolgens achter een Duitse huisvrouw te komen die al vast naar links was gegaan voor een vrachtwagen die ze over anderhalve kilometer in gaat halen…

Nutteloos, maar speelt wel lekker in op het gevoel je te onderscheiden van het gepeupel in een gewonen 7 natuurlijk.
@karhengst: Ja van de week nog meegemaakt. Duitse huisvrouw in een Peugeotgebakje schiet met 110 km/h de linkerbaan op om een vrachtwagen in te halen. Ik moest met 220 km/h ineens vol in de ankers! Blijven knipperen met BI-xenon. Wat een trut.
Wat is de e38 dan toch vele malen mooier he!
Wat een bazensloep zo!
Ik verwacht wel een geupgrade remkit zodat fading minder voorkomt
Had eigenlijk gehoopt dat er ook een video bij zat.
Er is youtube groene 760 li getuned die ook iedereen eruit trekt. Sublieme auto wat mij betreft

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).