Gallery: Alfa 4C met een heerlijk wrapje

Auteur: , 31 Reacties

Precies wat het karretje nodig had.

Onderhuids betreft dit een 4C Launch Edition. De kenner weet dat deze versie, gebouwd in een oplage van 1.000 stuks, werd geleverd in het rood of in het wit. Dit is zoals je al verwachtte een witte, maar dan met een wrapje van de hand van Impressive Wraps.

Dat zwarte vlak in combinatie met de rode bies en de witte lak; wij zijn fan. Zelfs die rare koplampen zijn in deze configuratie redelijk te pruimen, al prefereren we nog steeds de iets gladdere units. Hoe zo’n 4C rijdt check je HIER, de foto’s vind je uiteraard in de gallery hieronder.31 reacties

Mehh, niet helemaal mijn ding. Doe maar in het rood of geel, veel mooier.
@viezefreddyw: en de nieuwe koplampen…
Dat rood maakt het hem!
Beetje HAAS F1 kleuren
@rob5nismo: of pagani cinque
Sorry, maar ik vind het nogal lelijk.
@dutchdriftking: idd, doe maar gwn in het rood
Liever gewoon een first edition of die mooie rode kleur.
Ik had het andersom gedaan. Rood over het gehele dak en dan een mat zwarte lijn rondom.
Zonda Cinque idee, maar dan net even anders. Niet lelijk, maar ik zou er zelf niet voor kiezen.
Blijft een mooie karretje om te zien. Doe mij maar een gele coupe met zwarte velgen en de koplampen van de cabrio. Squadra kuurtje met novitec uitlaat en ik ben tevreden.
Over smaak valt niet te twisten, maar ik vind deze koplampen veel beter dan gladde.
Smokingachtige koplampen en dan een soort parelmoer wit + rode accenten? 👎🏻
Nodig heeft hij het niet, maar hij kan het best hebben.
Nu ben ik sowieso wel een beetje fan van de 4C met deze koplampen, al ben ik een van de weinige met die mening.
Waar blijft jullie rijtest van de giulia nou. Zelf autoweek en Autovisie hebben m online staan. Dat kun je beter posten dan een met plastic verwoeste 4c
@eelco74: Gisteravond naar die van Autoweek zitten kijken op YouTube. Godallemachtig wat is dat tenenkrommend slecht zeg! Komt heel erg saai over, net alsof ze er geen zin in hebben. Nee, dan wacht ik liever met de rijtest van Autoblog, ook al duurt dat soms wat langer.
@viezefreddyw: het is een familieauto hè, geen Pagani…
@davelepeef: Dus alleen bij supercars mag je enthousiasme uitstralen?
@viezefreddyw: neuh, tuurlijk niet. Maar er moet wel grond voor zijn… Half autoblog lijkt te geilen op Alfa’s, hoop dat dat gegrond zal blijken. Test niet gezien hoor, maar er kan nou eenmaal tam gereageerd worden op een auto, zeker als ie aan hoge verwachtingen moet voldoen.
@davelepeef: Ik denk dat je mij verkeerd begrijpt. Het gaat mij er niet om dat ze enthousiast zijn over de auto. Dat is ieder voor zich, als de auto de reviewer niet niet aanstaat snap ik best dat je niet enthousiast bent over de auto. Maar het gaat mij om de manier van het presenteren van de auto, daarin mag wel wat meer enthousiasme bij die heren. Op de manier hoe ze de auto reviewen was tenenkrommend slecht. Dan veel liever Autoblog, Casper en Wouter doen het op een veel speelsere manier wat mij nogal aanspreekt. Niet ‘volgens het boekje’.
@viezefreddyw: Heb je opzich wel gelijk in. Over de test van de Giulia kan ik niet oordelen, want die heb ik nog niet gezien. Maar in het algemeen is Autoweek wel serieuzer (en dus saaier) in het testen van auto’s dan bij Autoblog.
Maar daar staat wel tegenover dat er bij Autoweek soms wel betere informatie wordt verstrekt. Als ik echt wil weten hoe goed een auto is, kijk ik Autoweek. Als ik vermaakt wil worden, kijk ik Autoblog. En bij echt leuke auto’s kijk ik het allebei, vooral om de verschillen te zien in de resultaten. De rijtesten van de RS3 zijn daar een leuk voorbeeld van. Komt totaal iets anders uit.
@berlinetta: Daar ben ik het ook wel weer met je eens. Autoweek doet wel echt testen. Wat kan de auto goed, wat kan de auto niet goed, wat had beter gemoeten en wat springt er echt uit? Maar ik mis de enthousiasme en het plezier bij zo’n rijtest. Het lijkt net alsof ze een autocue aan het voorlezen zijn. Dat vind ik toch geen gemis.
@viezefreddyw: Klopt, het komt allemaal zo emotieloos over. Dat kunnen Wouter en Casper beter.
@viezefreddyw: deksels, je hebt gelijk! Fair enough then…
@davelepeef: Ghehe, heb je de review gezien?
Hmm nee doe maar niet. Gewoon in het rood liever.
Verpest het design een beetje vind ik. Liever een kleurtje.
Stylish, alleen nog ff ander type koplampen erin
Bah, geen fan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).