Belgische ontwerpster doet dingen met BMW (Gallery)

Auteur: , 17 Reacties

#Modeblog.

Vanaf het moment dat de doeken van de eerste i8 werden getrokken, anticipeerde iedereen en hun oma dat er op een bepaald moment ook een cabrioversie van moest komen. Nu deze afgelopen maand dan eindelijk werd onthuld, konden onze verwachtingen weer plaatsnemen in hun zetel. Toch is BMW nog niet helemaal klaar met het hypen van hun milieuvriendelijke cabriolet.

Jammer genoeg is het niet per se waar iedereen op zit te wachten. Althans, tenzij je in de markt bent voor een dakloze i8 en je van opwellende emoties amper meer kunt ademhalen wanneer je een stijlvolle hoofddeksel in het vizier krijgt. Dan wel. BMW nam voor hun meest recente samenwerking niet een of andere tuner in de arm, maar deed een belletje naar het kantoor van Fabienne Delvigne. Madame Delvigne is een geroemd ontwerpster uit België, die op de vraag of ze een tweetal hoeden voor bij de i8 Roadster wilde ontwerpen antwoorde met een volmondig ‘ja’.

“De wereld van de automobiel wordt vaak als een mannenwereld omschreven, maar wordt ook door het vrouwelijke geslacht geapprecieerd. België heeft trouwens verscheidene vrouwelijke autocoureurs met internationale faam en ik wil in deze mannenwereld graag wat meer glamour brengen”

Hoewel ik weinig tot geen verstand heb van mode, kan ik het gebaar en initiatief waarderen. Delvigne creeërde de Electra, die enigszins geïnspireerd is door racehelmen, en de Vanina, die wat sierlijker is. De enige vraag die ons rest: blijven die designerdeksels ook op het hoofd van je vriendin zitten, of waaien ze er bij het kleinste zuchtje wind vanaf?17 reacties

Wauw BMW… Hier neem ik mijn hoed voor af
@berlinetta: hoeden zijn zooooo 2017.
Dat strak zittende geval doet denken aan zo’n ding wat op je hoofd gezet wordt om een EEG te maken. Dus doe maar niet. Het andere exemplaar, daarentegen, is niet onaardig (op het hoofd van zo’n blommig meidje).
Nee meid ..
De automobielenwereld is een mannenwereld in de grote mensenwereld ..

Autorijden ansich kan een aap ook nog wel ..
Wat een mutsen…
Beetje erg donkere foto’s. Ik zie een bruine I8 en een griet. Thats all.
@michaelb: dat schijnen ze ‘stijl’ te noemen. Sinister en zo.
Belgische ontwerpster verkoopt naam aan BMW en trekt 2 hoeden uit het magazijn die met een hoop gebakken lucht aan de i8 gelinkt worden.
Op foto 1 en foto 2 ziet ze er t lekkerst uit.
@thomassnelweg: Typo want 2 moest zeven zijn 😁
Heeft wel wat die hoedendoos…
Een hoed ontwerpen voor bij een auto, ???
@dirkv: gat is de markt! Als jij met je petje in je GTI stoer zit te doen wil je scharrel natuurlijk ook wel een hoofddeksel.
Poseren in een vuilniszak voor BMW.. 🤔
Dekselsch!
Was ik de enige die bij ‘Vanina’ iets anders las?
Als deze meid in een cabrio gaat zitten is er kans dat ze met hoed en al weg waait. Wat een lattenbodem :/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).