Gekkies in Winterswijk bouwen Mercedes-AMG lijkwagen

Auteur: , 32 Reacties

Als tot stof vergaan je niet snel genoeg kan gaan.

Bij het begrip lijkwagen denk je doorgaans aan gemoedelijk vervoer. Een Cadillac, een Mercedes, dat werk. Nu ik erover nadenk, de klantenkringen van beide merken staan sowieso niet te boek als de jongsten. Toeval? Of zouden de klanten vast een voorschot nemen op wat komen gaat?

Je kan het als betere kraai ook anders aanpakken, bijvoorbeeld met een Anti-Fap-Wrap. Of door je woon-werkverkeer af te leggen in een scherp sturende Maserati, Porsche of BMW. Misschien val je als begrafenisondernemer zelfs voor de charmes van Tesla. Hoewel, als iedereen in die dingen rond gaat rijden blijft er geen zwarte long meer over. Slecht voor de klandizie.

Wat dat betreft is deze Mercedes GLS63 AMG een betere optie. Hoppa, inladen dat kadaver en BRAAAAAP naar die verbrandingsoven. De blaffende uitlaten van de dubbelgeblazen V8 vormen de perfecte soundtrack om je leven een knallend uiteinde te geven, om maar in de sfeer van het jaargetijde te blijven.

Het Winterswijkse Huiskamp Carrosseriefabriek heeft getekend voor de creatie en inmiddels is de auto afgeleverd in het goddeloze Noorwegen. Het mag gezegd worden: het ding ziet er zowel van binnen als van buiten chique uit. Hoewel dat aan de buitenkant vooral te maken heeft met het feit dat je niet ziet waar de auto voor dient.

Lijkt het jouw wel wat om hiermee naar je laatste rustplaats vervoerd te worden, of kruip je voordat het zover is liever zelf een keer achter het stuur?

Bedankt Maarten voor de tip! Image-Credit: Huiskamp Hearses32 reacties

Die mensen hebben opzich ook recht op begrafenisvervoer ..
Leg mij maar op een bakfiets. En anders achterin een Ranchero.
@original_arnoud:

Bedankt dat je vraagt of ik met je rottende karkas wil slepen ..
@lincoln: In wat zou jij vanaf je isoleercel naar je laatste rustplaats willen worden gereden dan?
@fmgarcia: steekwagen, inclusief in dwangbuis
Één keer goed gas geven en je kist ligt buiten… soepel.
Ziet er netjes uit.. lijk
Gewoon een statige lijkwagen, zonder plooien, vouwen, rondingen, spoilers.
Met de tentoongestelde wagens zou je vergeten waarvoor je daar bent.
Mooi! Eindelijk een lijkwagen waarin je gezien wil worden!
Ziet er niet verkeerd uit voor een rouwauto
Wel gaaf, ik zou het wel willen (over een jaartje of 70). Maar tegen die tijd zal ie wel elektrisch zijn haha.
Ik moet gelijk aan bad boys denken. Een stel drugdealers die een begrafenis onderneming als dekmantel gebruiken.
Grafbak
Perfect voor mensen met een beperkte uitvaartverzekering: je ligt er twee keer zo snel in, dus je hoeft minder manuren af te tikken.
Grote griebels!
Ideaal voor als je de auto van de zaak ook prive gebruikt.
Hier wil je toch niet dood in gevonden worden!? Oh wacht…
De persoon is toch al dood waarom die haast ?
@sirpowersedan: ja, is mijns inzien een nutteloos ding want een rouwstoet rijdt niet snel en vaak zelfs stapvoets. Dikke V8 is dus een beetje overkill (pun intended).
@sirpowersedan: hoe sneller je oma onder de zoden hebt hoe sneller je ruzie kunt gaan maken over de erfenis, dat is in sommige families heel belangrijk.
Le-lijk
I lijk this
Schoonmoeder achterin
Kunnen ze beter een audi met een sjoemel diezel pakken en dan de rauwstoet erachter laten lopen. Dat is pas goed voor de klandizie…
Plezier maken is wel de laatste associatie die je wil maken tijdens die gebeurtenis. Stel je die jonge kerel voor, met een grijns op zijn gezicht, die niet kan wachten om er met jouw familie lid vandoor te gaan.. Ik vind dit niet kunnen en respectloos vr de overledene.
@koentag: indien hier specifiek naar gevraagd wordt door familie is het een ander verhaal, dan is het een mooi nieuw gaatje in de markt natuurlijk…
Ik denk dat ze wat anders dan lijken gaan vervoeren

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).