Gelekt! BMW 8-serie cabrio duikt op in het wild

Auteur: , 29 Reacties

En daar is 'ie hoor.

8-serie

We wisten allemaal dat de 8-serie er ook als cabrio zou gaan komen. De vraag was echter wanneer. BMW had het nieuws ongetwijfeld onder duim willen houden, maar een man met een regenjas zag in de omgeving van Loch Assynt, Schotland deze dakloze 8-serie cabrio compleet naakt rijden.

De lezer van Auto Express twijfelde geen moment en schoot enkele scherpe plaatjes. Daar gaat BMW niet blij mee zijn. De Duitse autofabrikant was in Schotland met de 8-serie cabrio om promobeelden te maken van de auto. Autofabrikanten doen dit wel vaker, op locaties waarvan ze denken niemand tegen te komen. Andere merken spelen op safe en lanceren photoshops met de onthulling, zoals bijvoorbeeld een merk als Ferrari. Er is immers altijd een risico dat je gespot wordt, zoals nu het geval bij de 8-serie cabrio.

Het is echter geen wereldschokkend geheim, want de 8-serie zonder dak ziet er precies uit zoals je zou verwachten. Het vastgelegde exemplaar betrof een M850i Convertible, het voorlopige topmodel van de 8-serie. Gelukkig komt er ook een hardcore M8, al bewaart BMW het M GmbH-product voor een later moment.

8-serie29 reacties

Sieht gut aus
Reden dat ze dit zo doen is juist om betrapt te worden. Heeft meer attentiewaarde als een eerste eigen publicatie.
Via social gaat dit veel sneller rond
@gokartmozart: precies, zogenaamd “lekken” die auto’s altijd uit… altijd gefilmd of gefotografeerd met een aardappel om het “echt te doen lijken”. Terwijl bijna iedereen beschikt over minstens een 10 megapixel camera
Iemand enig idee of deze met een stof-dan of een stalen-dak gaat geleverd worden?
@misterdrogba: ik gok op een hardtop. Anders zou de chroomlijst bij de A stijl niet geplaatst zijn denk ik dan.
@w115: bah
@w115: toch krijgt ‘ie een soft top. Zo is de gecamoufleerde testauto gespot
@misterdrogba: hij heeft een ontzettend dikke en hoge kont dus ik denk hardtop… ziet er niet heel fraai uit… 6 was mooier naar mijn mening
@misterdrogba: ze zijn bij BMW weer gestopt met hardtops voor zover ik weet. Te duur en te ingewikkeld, weegt niet op tegen de voordelen.
Stof
Zeg Ruben, je bent er vroeg bij vandaag!

Maar wel een mooie wagen zo hoor.
@viezefreddyw: Goedemorgen! Lekker man, opkomend zonnetje met een bakske koffie het laatste nieuws brengen
@RubenPriest: Beter kan je de dag niet beginnen. Ik vroeg me af, ben je op zoek naar een vervanger voor je M3? Ben ik zeer benieuwd naar.
@viezefreddyw: Voorlopig niet. Te druk met werk gerelateerde zaken dat ik nu toch te weinig tijd en liefde heb om een leuke auto erbij te nemen. Op z’n vroegst medio 2019 weer eens kijken, maar wat het gaat worden laat ik nog even in het midden. Je weet immers nooit hoe de hazen lopen. In ieder geval geen BMW meer (nu 2 gehad), want een beetje variatie vind ik wel leuk.
@RubenPriest: Begrijpelijk. En laten we wel wezen, de zoektocht is vaak leuker ook. Succes met alles!
@viezefreddyw: terwijl het bij lange na niet jouw merk is! Maar ik deel je mening.
@marinepower: Naja dat valt wel mee. Voorheen bouwde het merk prachtige auto’s. Ik heb er meerdere gehad en nog meer gereden. E60 was mooi vond ik. Erg goed ook. F10 echt onwijs goed en ook fraai om te zien. Eigenlijk alle modellen daarvoor ook wel. Maar tegenwoordig bouwen ze naar mijn idee lelijke meuk. Maar het zijn wel goede auto’s.
Log hok. Zelfs de 20 plus inch jetsers lijken er klein onder… jammer
Nu nog een v12 er in👌🏼
@kennone: Of een 5cyl turbo ;)
In Schotland, maar dan wel rechts rijden.. logica!
Over de auto: de coupe vond ik op de foto’s nou niet geweldig, maar deze ziet er een stuk beter uit wat mij betreft.
@ukbob: Als je goed kijkt zie je dat het bord verkeerd staat. Rechts is waar de meeste mensen rijden, vandaar dat ze dat doen.
@ukbob: Duits kenteken, linksgestuurde auto. Links rijden klopt dan ook meer op de uiteindelijke foto. Niemand die bij publicatie zegt dat de pica’s in Schotland zijn gemaakt. De wegen worden toch afgesloten voor dit soort fotoshoots.
@RubenPriest: dit, vorig jaar tijdens de vakantie op een stoet van VW gestoten die materiaal in Ierland schoten. We kregen het vriendelijk verzoek even te wachten terwijl we in de verte een drone zagen.

Helaas betrof het hier dus een busje. Niks spannends te zien dus.
Oeh la la. Cabrio toch vele malen mooier dan coupé
Coupe is zoveel dikker
Geen verticaal achterruitje? Jammer…
@alex1589: goed gezien! Das inderdaad jammer. Denk dat rijders van een 6-serie cabrio het wel gaan missen..
Toch nog een mooie BMW. Wie had dat anno 2018 nog verwacht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).