Gespot am Ring: Aston Martin One-77

Auteur: , 15 Reacties

Met 77 exemplaren op onze aardbol kom je de exclusieve Aston Martin niet snel tegen, laat staan in deze bijzondere kleur.

Gespot am Ring: Aston Martin One-77

Ben je in de buurt van de Nurburgring, dan is de kans om een bijzondere vierwieler tegen te komen natuurlijk wel iets groter. Maar dan nog verwacht niemand een felrode One-77 te zien.

De hypercar past met een prijskaartje van ruim een miljoen euro prima in het rijtje van de Bugatti Veyron en dergelijken. De auto heeft dan ook een zeer selecte doelgroep waar je alleen tussen past met meer dan genoeg cheddar op de bank.

Wil je toch weten hoe het is om een One-77 te bezitten? Kijk dan naar deze reportage. Voor de rest komt dagdromen bij deze spot het meeste in de buurt. Wij danken mats-bulters voor de foto’s. Bekijk ze op Autojunk!15 reacties

ja waaaaaaaaaaaaaaaaaw, die kwam ik tegen in Adenau zondagavond, net toen ik vertrok terug naar huis, draaide me bijna om!!!
@TDI-goeroe: toch had ik um int groen gekocht :P
@TDI-goeroe: En het liefst met een dieselblok zeker?
Zijn looks en noise zijn zo monsterlijk dat het eigenlijk niet echt uitmaakt dat hij het verliest van zijn grote concurrenten op pure prestaties.
@martijn1993: Absoluut waar. En waanzinnig lekker kleurtje.

Tijdje terug n review zitten kijken waarin ze wat technische details lieten zien, echt superfraai afgewerkt allemaal.
@dondeboer: Helemaal waar, de details en afwerking zijn prachtig en feilloos.
@dondeboer: ja heerlijk, lekker elke 5000 kilometer je versnellingsbak moeten laten herbouwen. Pure gezelligheid.
Het is een mooie wagen, een snelle wagen, maar de bak is compleet hopeloos. Ik vind dat de italianen of zweden toch een veel beter pakket bieden voor het geld. Beter afwerking, mooier leer, meer performance en een wagen waar je normaal mee kan inparkeren zonder dat de koppeling het begeeft.
via Android app
Ik vroeg me al af of er geen mooi rood meer verkocht wordt. Het is of veel te fel brandweerrood, of veel te donker wijnrood. Deze kleur is perfect, mooi metallic en toch pittig voor het oog
@knipperlichtje: Het rood op de Clio is ook erg mooi en voldoet volgens mij ook aan je beschrijving.
Wow wat een geile bak! Heerlijk ook de rode kleur
Ik kwam ‘em in het wit tegen in Londen, die heeft nog m’n voorkeur maar het is hoe dan ook een pracht auto. Heel speciaal om tegen te komen gezien de productiecijfers. http://oi61.tinypic.com/eqatrm.jpg
Die auto met 331 op de achtergrond is ook prachtig!
Ik heb hem gevonden, de mooiste auto ooit. Mooier nog dan de Veyron SS (Ik weet het. Ik ben de enige hier de Veyron mooi vind.)
Mooie wagen, en wat een kleur! :) Ik vind alleen de velgen een beetje karig afsteken door al dat rode geweld…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).