Gespot: widebody BMW M5 V10 met camowrap intrigeert

Auteur: , 17 Reacties

Soms zijn er van die auto's waarvan je weet dat je ze lelijk zou moeten vinden, maar tóch intrigeren ze je.

RAARRRRR!

Voor iedereen die denkt dat je naar de 24 uur van Le Mans moet voor de race: klopt. Maar je moet nóg meer naar de 24 uur van Le Mans voor de campings. De grasvelden binnen en rond het circuit die een week lang vol staan met de meest bizarre auto’s en dito eigenaren die je in dit leven bij elkaar gaat zien. Nadat je dat gezien hebt, verbaast niets je meer namelijk.

Deze BMW M5 (we gaan er voor het gemak even vanuit dat het een M5 is tenminste) stond ook op zo’n grasveld bij Le Mans en laten we een understatement maken: hij lijkt niet meer helemaal origineel te zijn. De e60 M5 V10 is om te beginnen voorzien van een flinke widebody en er is flink gezaagd, geknipt en geplakt in de achterpartij om de achterwielen beter te kunnen zien. Het geheel is afgerond met een setje gele koplampen en een (on)opvallende wrap. Er zijn meteen twee vragen die mij door mijn hoofd schoten toen ik de foto’s gisteren op Autojunk zag verschijnen:

1. Welke hallucinante drugs heeft de maker van dit ding gebruikt.
2. Waarom? Hoe? Hoe snel? Welke tuner? Driften? Fransozen? Zes of acht turbo’s? Welke bodykit is dit? Waar kan ik meer informatie vinden over dit apparaat?

Twee vragen die beide onbeantwoord blijven tot nu. Ik wil graag meer weten van dit knotsgekke project dus als jullie me op het juiste spoor kunnen brengen, drop even een comment. Met dank aan lemans96 voor de spot!

http://www.autojunk.nl/2013/06/mistery-bmw-m5-v10-217 reacties

Lijkt het zo, of is die LaRo Disco ernaast nogal gedeukt…
@Emile_Benz:
Welke bedoel je? Er staan er 2. Een Discovery II achter de auto en een Discovery I er naast. Beide zonder deuken volgens mij. Zelf met deuken zou ik die boven de BMW prefereren. Maar ik ben met 2 Discoverys II misschien een beetje bevooroordeeld.
Stond bij ons op de camping in Le Mans.. Wij vroegen ons ook al af wat het was en wat er allemaal verder aan de auto is gedaan.
@sharkie1976:

volgende keer gewoon vragen aan de eigenaar, zeker op de camping van Le Mans is dat geen enkel probleem
@escort77: Heb je gelijk in.. Hij is een paar keer langsgereden, maar op onze rondjes over de camping konden we hem nergens bespeuren.. Is nu ook een topic aan gewijd op Pistonheads overigens.
@sharkie1976: Blijkbaar kwam ie niet uit z’n 1 en maakte ie verschrikkelijk veel lawaai. De buren konden er niet zo mee lachen…
@Vincegail: was ook geen gehoor inderdaad..
Nu ik deze auto ziet gaat er gelijk een nummertje van Boney M in gedachten spelen, geen idee hoe dat komt..
Hebben ze hem verbreed met karton, dat voorscherm ziet er niet uit man. :-/
Het is fout, wanstaltig maar ik vind het ruig! Voor deze ene keer..
Eerste gedachte was een “mule, maar de locatie, die wrap en gele koplampen spreken dat weer tegen. Ik denk nu aan drugs.
Zonde. het blijft wel een mistery.
Velgen zien er wel goed uit
Rally spiegels maken hem sowieso fout.
Ik vond ‘m hartstikke cool. Mooi? Nee, maar wel lekker bruut.
Dit is een mule voor de aankomende M5 facelift.
hedde gij druks op?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).