Gespot: Ferrari en Maserati vieren kinderfeestje met G-Wiz

Auteur: , 12 Reacties

Dit vrolijke trio bestaat uit drie leuke auto's: de Ferrari Califonia, Maserati GranTurismo en last but not least, een groen-gele G-Wiz.

REVA G-wiz, Maserati GranTurismo en Ferrari California

Je vraagt je vast af wat dat gekke ding vooraan is. Het kleine karretje is van het Indiase merk REVA en was -je zou het niet zeggen- tot 2009 de best verkopende elektrische auto ter wereld. Het 400 kilogram wegende wagentje heeft een actieradius van 80 km, 17 pk en een topsnelheid van 80 km/u.

Vooral in Londen is de ongeveer 12.000 euro kostende G-Wiz als broodjes over de toonbank gegaan. Tussen 2001 en 2013 verkocht het merk ongeveer 4600 van dit soort karretjes, waarvan de meeste in de UK. Vorig jaar is het merk verder gegaan onder de naam Mahindra.

Zo in rij met twee bloedmooie Italiaanse krachtpatsers ziet het er grappig uit, de combo werd door fotoknipper fordfocusecoboost gespot in de Londen. De plaats waar zowel supercars als de G-wiz dagelijkse kost zijn. Of de twee Italianen samen met de G-wiz op trektocht zijn is niet bekend, maar samen vormen de auto’s wel de Italiaanse vlag; groen-wit-rood.

Check de spot op autojunk.nl.12 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Misschien wel handig om te melden dat die autotjes een hoop belasting en parkeergeld vermijden ivm de regels in Londen specifiek, en dat ze daarom zo populair zijn.
wat heb ik aan deze informatie?
@w211aanleunwoning, net zoveel als de mensen aan jouw reactie hebben: niks.
@w211koning mooi man!
Dat groen-geel prul, is dat niet de concurrent van Geoff?
@michelinman: nee man, de Geoff steekt met kop en schouders boven alle andere kleine elektrische autos uit;)
Leuk, Mijn spot op de site! Word erg gewaardeerd!
Als dat aartslelijke hokje al zo goed verkoopt dan gaat dat autootje van Murray helemaal knallen. Hoop ik.
@6cylinder: de outlander is ook niet moeders mooiste, maarja, als je al 11000 exemplaren heb verkocht voordat er een testrit is gemaakt…
G-Wiz rules ..
Haha leuke combo
Laatst op de A3 iedereen remmen voor een G-Wiz die 30mph deed in een 50mph limiet. Best wel gevaarlijk… Ding mag verboden worden op wegen met snelheidslimiet >30mph!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).