Gespot: Mansory Bentley Continental GT

Auteur: , 5 Reacties

De straten van Dubai blijven ons verrassen met bizarre creaties.

Bentley Continental GT Mansory in Dubai

Dubai, het stukje van de wereld waar waarschijnlijk de meeste supercars per vierkante meter te vinden zijn. We zien er met regelmaat de meest dwaze en bizarre auto’s op straat rollen en ook deze Bentley is er weer één om van te smullen.

Hoewel, sommigen zullen deze creatie wellicht niet goed kunnen handelen zo vlak na het nuttigen van een ontbijt. Spotter Dubaidude wist deze door Mansory verbouwde Bentley Continental GT vast te leggen. Zoals hij het zelf verwoordt heeft deze last van een “carbon fibre overload” en daar kon hij wel eens gelijk in hebben, het lijkt erop dat deze treatment op de auto is losgelaten.

Check alle foto’s van deze grondig verbouwde Bentley op Autojunk.nl.5 reacties

De kleur is niet onaardig. Zelf zou ik een paar tinten lichter pakken. Maar het kan natuurlijk ook het lichtinval zijn dat hij wat beigekleurig eruit ziet.
@rammillius: Kleur ok maar de rest is verprutst!
Vroeger hadden we een oude witte Kadet GSE in de straat staan met na gemonteerde goedkope roostertjes en spoilertjes. Niet gespoten want duur..Daar doet dit me aan denken
motorkap normale kleur, luchtinlaat aan de zijkant normale kleur, badges normale kleur, achterlichten normale kleur.

dan is hij superdik!


nu is hij bagger, jammer.
is een mooie auto 100 keer mooier dan het origineel. maar dat is mijn mening.
en nog wat anders bij mij in de buurt rijden ze wel eens rond en ze zijn niks speciaal als ze standaard zijn dus naar mijn mening liever zo een dan de opties die je hebt van bentley.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).