Gevonden! Nog een huis met een auto in de woonkamer

Auteur: , 23 Reacties

Deze Kia staat alleen wat minder correct geparkeerd.

Picanto

De afgelopen periode kwamen hier meerdere voorbeelden voorbij van bolides die door autoliefhebbers in de woonkamer werden gestald. Ditmaal weer een auto in huis, alleen in een andere setting. De bewoner(s) van deze woning kregen gistermiddag vermoedelijk de schrik van hun leven toen een Picanto opeens een open huis creëerde.

Het ongeluk gebeurde in Helmond. Volgens de politie reed een 61-jarige vrouw door een nog onbekende reden het huis in. Vermoedelijk was de oudere vrouw onwel geraakt. Er was iemand binnen aanwezig maar gelukkig werd deze persoon niet geraakt toen de Kia zich naar binnen boorde.

Niemand raakte gewond bij het ongeluk en zowel de aanwezige bewoner als de bestuurster van de Picanto kwamen met de schrik vrij. De woning liep wel de nodige schade op. Door de crash ligt de complete gevel in puin.

Fotocredit: Politie Helmond op Facebook23 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dat is grappig, op de radio zeiden ze dat de man in de huiskamer was en op de bank sprong waardoor hij niet geraakt werd. De auto eindigde tussen de bank en de televisie in. Wat is de waarheid?
@quincy: Dat klinkt sappig, de politie geeft geen details prijs. Ik heb het verhaal wat algemener neergezet. Feit is dat er in ieder geval niemand gewond is geraakt.
@RubenPriest: aha… netjes om te doen inderdaad als je niet over de feiten beschikt. Lees op verschillende nieuws sites dat de man op de bank zat. En was dus interview op de radio gisteren met die man (was NOS volgens mij). Zie ook http://www.omroepbrabant.nl/?news/264222562/Auto+rijdt+woonkamer+van+huis+in+Helmond+binnen+terwijl+bewoner+op+de+bank+zit.aspx

Maar kudos voor het niet verzinnen van nieuws, maar bij gebrek aan feiten blijven bij de bekende feiten ;-)
@quincy: De goede man was nog op tv gisteren en zag het aankomen. Hij zei nog: “Da ga nie goe!”. En sprong aan de kant.
Als het verder zonder letsel afloopt gewoon een heel sterk verhaal toch? Heerlijk.
Een vervolg op:
“Huis met droomgarage”
@yipikaye: doorzonwoning
@lekkerlinksrijden: doorrijwoning
Ben ik blij dat ik niet meer aan een doorgaande weg woon, het zou je maar gebeuren zeg, pfff. zou die Wegmisbruikers aan het kijken zijn geweest ?
Ingrid zei heel duidelijk: als de half 9 film op de SBS6 begint dan moet het schaaltje op de salontafel helemaal met Pictanto’s gevuld zijn. Henk: missie geslaagd.
Heerlijk, weer een picanto minder. Echt een hekel aan picanto-rijders. Denken allemaal dat zij max verstappen zijn in die auto.
@ghost: pikanto hoort bij een bord patat en niet op de weg.
kiekeboe
Dit verhaal gaat over Frank van Etten, nu weet ik niet zeker of dit de volkszanger betreft maar ik wel dat er al meerdere dingen zijn gebeurd bij hem, Auto’s bekrast en in brand gestoken enz enz.. dit kan bij het lijstje op.
@bmwfreak038: Dit betreft van Frank van Elten en niet van Frank van Etten. Wel een goede manier om geruchten te verspreiden ;-)
@quincy: 😂😂 ging niet met opzet😉
The fast and the furious in 3D op je home-cinema.
@alfapeter: als ze picanto’s gaan gebruiken ben ik fan af
@alfapeter: als ze picanto’s gaan gebruiken ben ik fan af.
@bmwfreak038: Als ze die tot puin herleiden kan ik alleen maar fan worden.
Die bestuurster mikte in ieder geval op het raam :-)
Kia, the power to surprise…
Incoming!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).