Google neemt Tesla Model S van oprichter onder handen

Auteur: , 14 Reacties

Een prachtige roze batmobile!

Zuurtje, iemand?

Wil je de auto pakken, sta je opeens oog in oog met dit voertuig. Sergey Brin, medeoprichter van Google, zal wel vreemd hebben opgekeken toen hem dit overkwam. De directie van Google gaf zijn Tesla Model S een extreme make-over voor 1 april.

Naast de zuurstokroze wrap (verf ging toch iets te ver) kreeg de auto een enorme Batman sticker op de neus, vleugels op de kont, vlammen op de spiegels en een setje wimpers boven de koplampen. Omdat een “getunede” wagen niet af is zonder een lekker setje velgen, kwamen er custom chromen éénspakers met het Google logo onder. Check ook even die zebra stoelbekleding en -veiligheidsgordels! (KLIK voor groot.)

Dit zal vast geen goedkope grap zijn geweest, maar leuk is het zeker. Kan Brin er ook om lachen? Hij werd rijdend gespot bij het LinkedIn hoofdkantoor met een grote glimlach op zijn gezicht. Waarschijnlijk is hij al druk aan het fantaseren over hoe hij zijn collega’s terug kan pakken. Eén ding is zeker: zijn wraak zal zoet zijn. Zuurstokroze zoet.14 reacties

Wie weet als die graveerder hier ook 5000 uur aan besteedt dat het nog wat wordt. Wat een hok!
Dubbel gay dus?
Niet logo Google in de velgen maar het logo van Chrome (browser) in de velgen, dubbelzinnig omdat de velgen Chrome zijn ;).
@coosbmw: Damn. Mooi opgemerkt van je :o
Dat had ik nu zelf niet gezien. HAhaha geweldig :D

Ondanks dat ze men gegevens pikken voor reclame is dit toch wel leuk van Google :p
@BloodSeaker: wie maakt het uit dat “ze je gegevens stelen”, Google boeit het niks wat jij doet. Ze gebruiken die gegevens alleen maar voor passende reclame en gewoon om jouw ervaring beter te maken :)
Wat minder wordt het als ik ‘passende reclame’ krijg terwijl ik in een zogenaamde beschermde omgeving een briefje tik in Google docs drive. Tekst met woorden waar ik later zo maar ‘passende reclame’ bij krijg.

Zo betrouwbaar is Google @volvov70
@betonstaal: Dan zet je dat toch uit?
Lol das ff schrikken als je naar de parking loopt ;)
Inclusief Google Glass viel me toevallig op. Het is goed om een Nerd te zijn.
Dure grap…..Goedkope reclame.
Hoe de neuk flik je dat dan? Wrappen, velgjes swappen, die Batman shit, dat kost wel wat tijd om dat de doen? Zou die Brin dan niet gemerkt hebben dat zijn auto weg was? Of dat zijn sleutel weg was? Als zijn vriendin of vrouw hieraan heeft meegewerkt kan die ook nog een leuke grap tegemoet zien.
Net zo slecht gepimpt als destijds alle auto’s in de Grote Beurt van Veronica.
Ik weet niet of ik één spaak wielen fout moet vinden of stiekem een beetje gaaf!
Wel heel toepasselijk dat ze Chrome zijn :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).