GP van dichtbij bijwonen: koop een villa in Zandvoort

Auteur: , 26 Reacties

Want het kan. Met ruimte voor je racewagen.

We mogen dan allemaal autofanaten zijn: het betekent niet dat een auto alles is. Je moet ook ergens je boodschappen doen. Je moet ergens werken. En uiteraard heb je dan nog je stulpje: je huis waar je altijd terecht kan. Waar dat is, dat ligt aan verschillende dingen. We betwijfelen echter of er mensen zijn die voor een jaarlijks evenement hun hele hebben en houwen op een gunstige(re) locatie zetten. Maar ook liefhebbers van een mooie villa kunnen hier vandaag terecht.

Het huis van vandaag staat aan de Herman Heijermansweg in Zandvoort. Jawel! In het pittoreske kustplaatsje waar we volgend jaar de GP mogen verwachten. Het autorace-gedeelte wordt dan ook direct duidelijk door de Formule RP1-auto die op de ‘oprit’ staat. Maar goed, daar mogen je straatbolides ook staan, want je racebak kan in de garage die natuurlijk bij het huis zit.

We zeggen natuurlijk, want het is een dijk van een huis. 944 m² op een stuk grond van 3500 m². Het mag dan een huis uit 1972 zijn, het is dusdanig gerenoveerd in 2012 dat het bepaald niet oubollig eruit ziet. Qua voorzieningen ook weinig concessies: zeven slaapkamers, zes badkamers, een stoomdouche en bubbelbad, kantoorruimte, fitnessruimte, binnenzwembad met jetstream voor lekker baantjes trekken, een lift: alles.

Huis in Zandvoort

En voor de autoliefhebber dus uiteraard een garage, een flinke oprit, en een locatie waardoor het circuit van Zandvoort nog net niet in je achtertuin ligt. Kun je lekker genieten van hoe de graafmachines het opnemen tegen de rugstreeppad. Flauw, natuurlijk na dit halve jaartje kun je genieten van de race op een steenworp afstand. Kosten? 4.300.000 euro k.k. Nee, dat lijstje met voorzieningen had je ook niet voor veel minder hoeven verwachten.26 reacties

Zo zie je maar. Smaak is niet te koop ook niet met 4,3 miljoen.
Daar moet nog zeker voor 5 ton aan verbouwd worden om het echt design te krijgen.
@gebruikersnaam3: lol, eerder het driedubbele als je ‘design’ wilt maat.
Het ziet er een beetje uit alsof het geld in 1972 en ook in 2012 op de helft van de verbouwing op was. Eigenlijk vergelijkbaar met een raceauto kopen, deze voor een huis parkeren en dan pas erachter komen dat je oprit geen circuit is..
@joostgrn: en toch zegt iets in mij dat de verkoper slimmer is dat wij
-edit: check-
Wat een keuken lol
Die keuken haha het lijkt wel een dansschool. Iets zegt mij dat de verkoper er nog héél lang mee blijft zitten…
@venividivici: als je dit soort bedragen kan betalen, dan kan je daar makkelijk doorheen kijken. Er staat zo iets nieuws toch?
Ik snap niet dat ze regenbanden onder die Formule auto gemonteerd hebben, het is gewoon droog.
@114i210pk: Zijn all terrain banden. Dan raakt hij beter in het zandvoort.
Jan Lammers verkoopt z’n stulpje om de verbouwing van het circuit te kunnen sponseren.
@e38ossie: Jan Lammers heeft geen nagel om aan z’n kont te krabben. Die stamt nog echt uit de tijd “we gaan naar Zandvoort aan zee en we nemen de spullen van een andere mee”
Mooie villa, maar het staat in Zandvoort, deprimerende bende. Dan zou ik toch liever in Bergen of Schoorl oid gaan wonen.
@baklava: Bergen aan Zee dan voor de vergelijking?
Maar die omgeving Bergen / Schoorl is inderdaad ook leuk, maar vergelijkbaar met Overveen of Aerdenhout e.d.
@baklava: wonen? Dit is toch gewoon een vakantiebungalow?
Trek de binnenkant er maar uit, verander de bestemming van de ruimtes en laat de materialen en kleuren aansluiten op de buitenkant en de omgeving.
In 2012 volledig gerestaureerd, en dan een keuken er in welke je bij de Burger King verwacht…. Maar goed, het is een fijn optrekje.
Even een schaaltje pakken tijdens het koken, ben over 26 seconden terug.
Slimme zet om nu te verkopen. Het lijkt me al geen bruisende plek om te wonen. Maar nu met de F1 om de hoek heeft de verkoper gedacht er maar even goed van te profiteren en er +2miljoen er minimaal bovenop te gooien. FF lekker cashen. Ik zie een coureur of een team hier wel oren naar hebben…
@bmwenducati: coureur of team? ik denk het niet …
Mooi blauwe / paars is niet lelijk. Met 5 ton verbouwen ga je het niet redden en ook niet een beetje. Maar wél een beuker van een huis.
Volgens mij is deze vila ook gebruikt bij opnames van Devorced
@cjdg: Devorce bedoel ik.
@cjdg: Programma nooit gezien, maar je bedoelt waarschijnlijk “divorce”.
@shaguar: ja, dat dus. Kon niet editen en damn autocorrect in de verkeerde taal. Bedankt voor de hulp. En het was trouwens het huis om de hoek van divorce.
Ik vind het een prima optrekje. Alleen jammer dat er een sportschool ingevestigd is en geen ruimte voor mijn auto’s

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).