Hond sloopt Aston Martin, baas dumpt hond

Auteur: , 30 Reacties

Happen naar de baas moet je nooit doen, en happen naar de Aston Martin van de baas al helemaal niet. Een Engelse hond knaagde door het halve spatbord van de DB9 Volante van zijn eigenaar en mocht meteen opkrassen, Old Yeller-style. Nou nee, dat nou ook weer niet gelukkig.

*Niet de echte hond

Een hond die als een bever door de heilige koe van zijn baasje kauwt, het is maar een verwarrende beestenboel, we weten het. Het baasje van de viervoeter vatte het incident gelukkig sportief op, bleek geen dierenbeul en koos dus niet voor de molensteen om het nek, het Koreaanse restaurant of het treinspoor, maar zocht een ander onderkomen. Het verhaal van de DB9 werd hierbij voor het gemak maar even niet verteld.

Foto’s van de gehavende Aston en zijn gehavende glasvezel-carrosserie bij de Daily Shemale.

Dit is niet de eerste keer dat honden op een autoslooptocht gaan, daar kan deze agent over meepraten. Ook bij paarden en beren is je vierwieler niet veilig. Ach, die doen tenminste niet aan ongegeneerde openbare motorkap-neuqsekcs.

Met dank aan iedereen voor de tip!30 reacties

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/04/article-2551545-1B30E69D00000578-520_634x356.jpg
@mattr: thx, nu hoef ik met het trage internet wat ik heb in de trein niet nog eens op een link te klikken om de foto’s te zien :)
Dat deden ze bij TVR anders..
Volgens mij heeft ie niet helemaal begrepen wat Cesar bedoelt met “kalm” en “assertief”…
Flinke kerel hoor om gelijk je hond eruit trappen.. Wat een ontzettende l*l ben je dan zeg! Lekker voor hem dat ie nu een afgeknaagde db9 voor z’n deur heeft staan. Hopelijk heeft die hond nu een betere baas.
@str8six: “Mr Grimstead, from Chedzoy, Somerset, said he had already been considering re-homing the dog, which he said did not get along with his other dog, but the damage to the car was the final straw.”

van het orginele artikel
@iiprototype: ik had gelezen dat de hond was weggerend en dat het hem niets interesseerde omdat ze elkaar niet goed lagen. Wat jij zegt nuanceert de zaak wel enigszins.
@str8six: Waren vrouwen maar zo..
@str8six: Wat moet je anders met zo een hond? Als die beesten kinderen aanvallen laten we ze meteen inslapen. Daar kan dat beest toch ook niks aan doen? Zit in z’n natuur. Deze man kon kennelijk niet met honden omgaan, dan lijkt het me een betere oplossing die hond gewoon weg te doen.
@burninrubber: Het zit hem niet echt in de hond z’n natuur. (Dat is meestal een laf en lui excuus) Cesar Millan heeft wel eens gezegd dat voor 99% van de tijd de eigenaar schuldig is als een hond zich misdraagt. Omdat de eigenaar voor de hond de ”Alpha Male” hoort te zijn.
@imba: Grappig dat is eigenlijk precies hetzelfde wat Amerikanen altijd over vuurwapens zeggen. Guns don’t kill people, people kill people.
@burninrubber: Een hele botte vergelijking. Een hond kun je niet door iemands hoofd heen schieten… Iets wat een 5 jarige wel kan met een pistool.
@imba: Ja alsof een 5 jarige niet tegen zijn hond kan zeggen iemand aan te vallen…
@burninrubber: Appels en peren.
Hij had de hond ook gewoon kunnen opvoeden? Zo moeilijk is het nu ook niet hoor..
@Tiemen: bel hem even..
De hond van mijn oude werkgever viel altijd de banden van klanten aan als ze het terrein afreden…de profile die naast ons zat had er een hele goeie aan!!
Who’s a good boy?
Ik zou er ook zuur van zijn, maar als je huisdieren hebt sneuvelt er nou eenmaal soms iets.
Wacky races goeie oude tijd ;)
Wauw zielig auto kan je repareren en bij een hond blijft het :( arm beest
Kan niet gezond zijn als die dat glasvezel heeft binnengekregen.
Kun je zo’n hond wel vertrouwen dan? Stel dat hij hierna mensen gaat bijten,een kind in het gezicht,etc. Daar zou ik ook niet aan moeten denken.
Vriend van me heeft een onafhankelijke garage en had tijdje geleden een Aston V8 Roadster overgenomen van een klant. Bij die Brit had het paard van de eigenaar een lekkere hap van de achterspoiler genomen. :-D
En meteen de lach van Muttley in m’n hoofd, beste cartoon-hond ooit! Richt je je hond niet af, vreet die je auto op. Oooh the irony
Wat een hufter zeg. Ik begrijp goed dat hij er flink van baalt, maar de auto is verzekerd en het is blijkbaar de eerste keer dat ze zoiets doet. Als de hond vals was geweest was het anders maar dit is echt een overdreven reactie.
Er zijn honderd goede redenen om een hond weg te doen. Daar is er zojuist eentje bij gekomen.
Appetijtelijke auto.
Nog 3 wielkasten te gaan en hij kan er direct 30 inchers onder leggen zoals bij die 7 serie in het verleden, vast wel een rapper of hiphopper die het ding voor een mooi prijsje wil overnemen…. waarschijnlijk één van die vele idioten die niet weet met dieren om te gaan ..hoop dat de hond een fijner baasje krijgt zodat hij niet genoodzaakt is om wielkasten uit te bijten om wat aandacht te krijgen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).