Hoopgevende signalen bij Schumacher

Auteur: , 20 Reacties

Er zijn kleine en bemoedigende signalen waargenomen in de toestand van Schumi, die nog altijd in coma ligt. Zou het dan toch?

Het gaat iets beter met Schumi

Zijn manager Sabine Kehm zegt in een verklaring dat het kleine, maar wel hoopgevende signalen zijn. Het rotsvaste vertrouwen dat de Duitse coureur zal ontwaken uit zijn kunstmatige coma blijft. Op dit moment is het ontwakingsproces nog in volle gang.

Volgens Kehm moeten we de boel vooral niet opjagen en rustig afwachten. De lengte is namelijk niet wat telt. Het gaat erom dat het gevecht op de juiste manier aangegaan wordt, door de juiste mensen. Dat dit een lang en moeilijk traject zou worden, stond daarbij al vanaf het begin vast, meent Kehm.

Gerhard Berger
Terwijl de 45-jarige Schumi vecht voor zijn leven, maakte vorige week nog een voormalig F1-coureur een flinke klapper op een betonnen afvoerbuis. Gerhard Berger brak tijdens een off-piste skitrip in Tirol zijn arm en kon richting ziekenhuis. Maandag mocht de ex-McLaren, Ferrari en Benettonrijder weer vertrekken, om thuis verder te revalideren.20 reacties

Sterkte Schumi.

Als hij uit die coma komt zal hij in ieder geval nooit meer de oude zijn. Ze kunnen zelfs nu alleen maar gissen in hoeverre hij normaal aanspreekbaar zal zijn, kan praten, reageren, etc. Wakker zijn kan ook betekenen in een rolstoel met open ogen heel de dag met open mond voor zich uitstaren. Niemand weet nog niks.

Las gisteren dat hij al 20 KG kwijt is door bedlegerigheid. Hij weegt nog maar 55 KG. Dus ook zijn lichaam is nog maar een schim. Helaas.

Nogmaals sterkte Schumi.
@Freewarefreak: Moet je ook wel even de volledige informatie van het artikel geven om objectief te blijven natuurlijk. In hetzelfde artikel stond namelijk dat tests hebben uitgewezen dat hij geen verlammingsverschijnselen vertoont.

Tot op heden dus gewoon optimistisch blijven en hopen op het beste.
@FG: Yupz, ik blijf optimistisch, absoluut, begrijp mij goed ik sta aan Schumi’s kant hoor, ik gun hem het beste. Maar niet verlamd zijn betekent niet dat hij weer gewoon kan lopen, er komt ook nog een hele hoop meer bij, besef hebben HOE je moet lopen, bewustzijn hebben, etc. Nogmaals, wakker zijn zegt niks.
@FG: probleem is dat hoewel er wellicht geen verlamming is omdat de ‘verbinding’ nog intact is. Is het nog compleet gissen naar of zijn hersen het nog allemaal kan aansturen….dus dan kan het nog steeds een rolstoel en voor zich uitstaren betekenen..maar goed het blijft allemaal gissen en ik pak dit dan maar als positieve strohalm!!
@Freewarefreak: niemand weet nog iets*
@sls63amg: Oops.. huhu..
@Freewarefreak: Schimacher
Met alle respect, maar kan dit dan wel goed aflopen voor hem zelf? S’werelds snelste kasplantje wil je volgens mij ook niet echt zijn..
Ik wens ze het allerbeste, fijn dat er wat (lees: een heel klein beetje) hoop is ook voor de familie die naast zijn bed zit. Dat moet erg zwaar zijn.

Gerhard Berger die was ik altijd bij mijn eerste f1 computer spelletje, zijn Ferarri reed het beste.
@sketcher: ik was het altijd in het spel van 1997! hij heeft trouwens ook al een keer op het randje van de dood gelegen, wat ook niet in een f1 wagen was.
ex-McLaren? Zullen we daar anders Mercedes van maken?
@whoppie: zullen we daar anders gewoon mclaren laten staan? Aangezien dat over Gerhard Berger gaat die daadwerkelijk daar gereden heeft
@jeps90: Sorry, blinde vinken syndroom!
Ik ben in ieder geval al lang blij dat het niet meer bergafwaarts met hem gaat..
@jeps90: Pun intented of…?
@jeps90: zo kan je het ook brengen ja. Maar de volgende stap lijkt mij gewoon de dood. Deze man zal niets meer kunnen, of er moet een wonder gebeuren. Het enige is dat hij nog leeft. Daar is waarschijnlijk alles mee gezegd.
Wat ik begrijp van mensen die er enig verstand van hebben duurt het nu al veel te lang…
Dit wordt denk ik gewoon een Prins Friso’tje denk ik… Jammer maar helaas.
Zolang hij nog niet dood is,is er nog hoop.Laten we het daar maar op houden.
Wat zou het toch mooi zijn als hij er nog enigszins normaal uit komt. Heb je alles in het leven en dan zo eindigen. Sterkte oude reus!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).