Ontwaken Schumi kan nog weken duren

Auteur: , 10 Reacties

Goed en slecht nieuws over de toestand van Schumacher wisselen elkaar in hoog tempo af.

Michael Schumacher

Vorige week zagen experts het somber in voor de voormalige Formule 1 coureur. Zijn kans op herstel zou steeds kleiner worden, en er wordt al volop gespeculeerd dat hij in een kasplantje zal veranderen. Gelukkig knipperde Schumacher een paar dagen later met zijn ogen en geeft hij een aantal reflexen, maar volgens de artsen kan het nog wegen duren voordat hij ook geestelijk zal ontwaken.

Schumacher krijgt geleidelijk minder narcosemiddel om hem langzaam uit de kunstmatige coma te halen. Gedurende het hele proces staat zijn familie aan zijn zijde. Vrouw Corinna zit elke dag aan het bed om met hem te praten. De geruststellingen, het gevoel van veiligheid en het contact met de echte wereld moeten helpen om Schumacher terug onder ons te krijgen.10 reacties

Ik ben benieuwd. Sterkte Schumi.
Supertriest…
Met alle respect, in dit artikel staat nu echt helemaal niets nieuws.

Geen nieuws is in dit geval gewoon geen nieuws.

Zal dan ook mijn eerdere welgemeende reactie herhalen:
Get well soon schumi!
@sketcher: met alle respect voor jou, ook geen “nieuw” nieuws maar een status update, een verduidelijking of een herhaling van een eerder geplaatst bericht met daarin de huidige stand van zaken is nieuws. Waarom altijd klagen. We komen met zijn allen hier op autoblog omdat we het een leuke site/app vinden. Soms worden er voor de 1 minder interessante berichten geplaatst dan voor de ander, maar al met al is dit gewoon een leuke informatieve site, met humoristische, duidelijke, leuke, flauwe en serieuze berichtgeving door elkaar heen. Net zoals iedereen hier schumi steunt, laten we ipv te klagen ook het team van autoblog is steunen ipv constant te bekritiseren. Ze doen hun best om een gevarieerd publiek mee te vermaken! Go on Team Autoblog!!

OT: dit wens je niemand toe, of het nou Schumacher is of klaasje de bakker op de hoek. Mijn halve familie/vrienden/kennissen groep staat ergens deze weken op de ski’s of snowboard en dat zal voor velen van ons gelden, en ik hoop voor mij en voor jullie mede Bloggers allemaal dat ze heelhuids en veilig retour komen.Voor iedereen die dicht bij Schumacher staat en iedereen die om hem geeft, hoop ik dat hij er zonder al te veel blijvende problemen uit zal komen! De fans over de hele wereld staan “achter” je in dit gevecht.
@jvthof1983: Ik update je even dat mijn mening niet ge-update is :-) Zie je? Compleet nutteloos zo een update.
Ik blijf bij mijn mening en zie niet in waarom ik geen kritiek zou mogen leveren. Ik ben geen azijn pisser en vind het merendeel van de artikelen hier heel goed maar deze ‘update’ ruikt naar pageviews trekken over de rug van Shumacher. Er staat hier simpelweg een snippertje nieuws in.

Verder steun ik je Go Autoblog van harte, dus vooruit maar: Go Autoblog!
Hij heeft genoeg ervaring met het winnen van races, deze race zal hij ook wel winnen, ik blijf duimen.
Stay strong hero!
Hou er nog steeds hoop in dat hij weer de oude wordt.
Succes voor de familie
En ik hoop dat hij met niet te veel schade wakker wordt
Ik hoop echt dat het goed gaat komen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).