“Hugh Jackman gaat Enzo Ferrari spelen”

Auteur: , 16 Reacties

De rol leek eerst toebedeeld aan Christian Bale, maar fysieke issues gooiden roet in zijn eten.

Zoals bekend zijn er twee films over het leven van Enzo “Il Commendatore” Ferrari in de maak. In de ene film wordt de hoofdrol gespeeld door niemand minder dan Robert De Niro, bij de andere film (een project van Michael Mann) was de hoofdrol weggelegd voor Christian Bale. Was inderdaad, want de acteur heeft bedankt voor de eer. Voor de rol moest hij de nodige kilo’s aankomen en ondanks dat Bale al vaker lichamelijke transformaties heeft ondergaan voor filmrollen, zou hij er nu gezondheidsproblemen aan overhouden.

Kennelijk is dat aankomen voor Hugh Jackman niet of nauwelijks een probleem, want er gaan hardnekkige geruchten dat de Wolverine-acteur de rol van Enzo op zich neemt. De film speelt zich af in 1957 en dat was een roerige tijd voor Ferrari. De rivaliteit met Maserati naderde in deze periode het hoogtepunt en ook verloor Ferrari zijn zoon Dino. We zijn erg benieuwd hoe een en ander uitpakt, naar verluidt start de productie van de film in de zomer van 2018.

De rol van Enzo’s vrouw Linda zou gaan naar Noomi Rapace, fotomateriaal hieronder. (via: Deadline.com)

Noomi Rapace16 reacties

Robert De Niro lijkt mij een uitstekende acteur voor een rol als dit. Geef hem een zonnebril en hij lijkt al op Enzo. De taal en bijpassend accent moeten in ieder geval geen probleem zijn.
@viezefreddyw: Mesut Ozil moet het gaan spelen.
Ik ben zeer benieuwd naar beide films. Ferrari heeft nu eenmaal een interessante geschiedenis met veel pieken en dalen gehad, en dus veel mogelijke scenes. Anyway mooi is mevrouw Ferrari vast!
Vanwaar eigenlijk 2 films ?
@corrado16v: Gevalletje stug doorzetten door 2 partijen ?
2 concurrerende films tegelijk maken, en een blik Amerikaanse/Australische acteurs opentrekken. Hadden ze niet gewoon een Italiaan kunnen nemen?
@trustmeiamanengineer: amerikanen kunnen na alle maffiafilms ook al prima met een Italiaans accent praten dus waarom zo ver weg zoeken?
@trustmeiamanengineer: Als het een buitenlandse film is met buitenlandse acteurs, dan kijken Amerikanen niet. Kijk naar Intouchables, meesterlijke franse film en nu maken ze een hollywood versie met bekende Amerikaanse acteurs. Lachtertje.
Hebben ze Özil niet gevraagd? 2 druppels Enzo
@pallas: Haha briljant!
Twee films dus? Allebij met goedkeuring van de fabriek?
Maar ben ik dan de enige die Enzo totaal niet op Hugh vindt lijken?
Het lijken mij niet echt interessante films
B-acteur voor een A-klasse merk, wordt niks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).