Autoblog uitzending gemist: Top Gear S20E04

Auteur: , 29 Reacties

Was aflevering vier net zo geslaagd als uitzending drie? Tijd voor een uitgebreide nabeschouwing. Nog niet gezien? We hebben streaming- en downloadlinks voor je!

Top Gear S20E04

Dit keer sloegen James May, Jeremy Clarkson en Richard Hammond aan het klussen en bouwden ze hun eigen hovercrafts. Jeremy ging daarnaast op stap met de elektrisch aangedreven Mercedes SLS AMG Electric Drive en vergeleek die met de op fossiele brandstoffen aangedreven SLS AMG Black Series.

Achter het stuur van de redelijk geprijsde automobiel vinden we dit keer een heuse superheld: Wolverine himself, ook wel Hugh Jackman genoemd. Het was vast even slikken voor de marketingafdeling van Audi om hun ambassadeur achter het stuur van een Opel Astra te zien zitten. Eigenlijk niet zo boeiend allemaal, en het wordt er niet beter op op het moment dat je beseft dat in de achtergrond een meisje naveltruitjes probeert terug te brengen in de mode.

Heb je de uitzending gemist dan hebben we hem voor je in 720p en in 1080i of je kan hem terugkijken via deze streaming video website. Wat vonden we ervan?29 reacties

nu nog een productie versie van de hovervan
Ik heb me rot gelachen, leuke aflevering.
Mwahh heb wel gelachen om de HoverVan! Maar vond het verder een beetje een zwakke aflevering!
@CasperH

Het is toch geen Astra GTC maar de gewone hatchback?
@bnny: my bad! Dacht dat het een driedeurs was. Aangepast!
Heerlijke aflevering, vooral het stuk met de Hovervan. Clarkson meldt op Twitter dat de volgende aflevering een “gem” wordt, dus ik ben benieuwd.
Waardeloze aflevering. Meisje met navelpiercing was hoogtepunt. Nee, geen tissues nodig gehad, perverselingen!
@Klassiekerrally: Hmmm was best een lekker meisje ;)

En een geweldige aflevering heb me rot gelachen!
@bofkont: Ik vind de spontaniteit steeds verder te zoeken. Zelfs het geklungel met de Hovervan (boom, voorruit) leek gescript. Om de een of andere reden stoorde me dat gisteren.
@Klassiekerrally: Ouwe brombeer! Terwijl ik lekker in het zonnetje zit en gisteren TopGear weer eens ouderwets bal vond zegt iets me dat jij achter een suf bureautje zit op het moment ;).
@hamerhaai: Shit, webcam weer aan laten staan… ;-)
@Klassiekerrally: Uiteraard is alles een grote script, ook die man in het roeibootje wat omslaat en de mensen die zitten te eten lijkt me.Maar ach het is pure vermaak met af en toe een mooie auto en meiden zo kijk ik erna ;)
@bofkont: Ik ook. Alleen vind ik niet elke aflevering even geslaagd. Deze vond ik minder leuk dan de vorige… Ben benieuwd naar de volgende :-)
Heb weer eens hardop gelachen om TG.
Ik heb wel gelachen. Ik denk de eigenaren van de boten waartegen gebotst werd en de mensen die van het terras werden geblazen ietsje minder
@Simpson: Ja, die waren vast niet vooraf op de hoogte gesteld. Net als die roeier die ‘per ongeluk’ aangevaren werd… ’t Ging mij allemaal even een beetje te ver. Wel gaaf om te zien dat de Hovervan van de waterval af kon, en het stukje in de sluis was ook wel grappig. Meer leuke momenten kan ik niet echt opnoemen…
@Klassiekerrally: Agh man sommige dingen zijn nou eenmaal gespeeld nou en! Ik heb me rot gelachen en de mensen weten heus wel dat t gespeeld is. Als mensen dat nou leuk vinden is t toch niet erg. Ga nou niet zo chagrijnig doen..
@audis8: Tuurlijk is het van a-z gescript, dat weet ook bijna iedereen, ik vond alleen deze keer het script niet zo goed. Is natuurlijk heel persoonlijk. Gelukkig vonden genoeg anderen het wel heel vermakelijk. Helemaal prima!
@Klassiekerrally: Tuurlijk was het gescript, maar het leek er op dat sommige mensen toch meer kregen dan ze hadden verwacht.
Artikeltje van iemand die als acteur op het terras van het restaurant zat:
http://michaelbott.net/acting-2/the-top-gear-hovervan
Heb hem maar eens voor de afwisseling weer eens gekeken en vond hem wel erg goed. Maar wat kan JC zich soms echt als een idioot voordoen om alles maar te slopen..
Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen…
ik ben een echte die-hard fan, heb ze allemaal gezien (ook de echt oude!) kwam er zelfs voor naar huis enz…
maar helaas is het telkens meer van hetzelfde, en ik begin me dan ook af te vragen hoe lang dit nog duurt…
jammer maar het word echt minder
@alfamail: Ik heb dit seizoen nog geen enkele rechtstreeks gezien… zegt al veel.. is was ook zo iemand die alles liet vallen en naar huis kwam om te kijken…
Ben ik de enige bij wie Shockwave Flash crasht in deel 2 op het moment dat ze willen beginnen met de rondes van de 2 SLS’en?
@matje140: Nee, bij mij ook… En een andere stream kom ik zo ook nergens tegen
@the_rabbit: Ok, bedankt. Dan maar de torrent downloaden…
Van die SLS AMG Electric Drive word ik hebberig, zeker met die kleur!
Mooi meisje achter Jackman..
Ik was bang dat het een waardeloos seizoen zou worden maar god zij dank was het eindelijk weer eens goed.. ;)
Lekker knallen met die sls waarbij zelfs de e-cell niet naar het verdomhoekje werd gestuurd.
De hovercraft actie was gewoon weer lachen , de heren zelf hadden er ook lol in en dat was in alles te merken.
Hopen dat ze dit nu vast kunnen houden !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).