Huh? Zelfs Felipe Massa is superpositief over Max

Auteur: , 20 Reacties

De Braziliaanse vice-kampioen van 2008 zingt een toontje lager.

Huh? Zelfs Felipe Massa is superpositief over Max

Massa trok vorig jaar na de klapper van Max in de straten van Monaco behoorlijk fel van leer. Onze (semi-)landgenoot zou te jong zijn voor een superlicentie en zijn onervarenheid maakte de races er niet veiliger op. Zowel voor Max zelf, als voor de concullega’s. Gelukkig is Verstappen junior niet op z’n mondje gevallen, hij gaf Massa een Grand Prix later een flinke koek van eigen deeg (bewijs).

De Braziliaan lijkt echter als een blad aan de boom omgedraaid. Bij de persconferentie voor de GP van Bahrein die dit weekend plaatsvindt, beweerde Massa zelfs dat Verstappen binnen afzienbare tijd bij een topteam zal rijden en dat hij (Max) alles in zich heeft om een ongelooflijke coureur te worden. Dat klopt, maar we hadden het niet per se uit de mond van Felipe verwacht. Wel benadrukt de Williams-coureur dat Verstappen nog de nodige ervaring ontbeert en dat dat een kwestie van tijd is.

Lang verhaal kort: zelfs heetgebakerde, Braziliaanse racedino’s zijn niet te beroerd om hun mening bij te stellen. Misschien moet hij eens een biertje drinken met Mika Hakkinen. Aan de andere kant: we zijn intussen ook bijna een jaar verder na Monaco 2015. Best logisch dus, dat meningen veranderen.20 reacties

Onderschrift foto: Hamilton tegen Massa: ” Grappig, eigenlijk ben jij net als Rosberg, wel aardig, maar geen talent zoals die jonge rechts van mij”
@gertjan2012: als je onder “geen talent” verstaat bij de top5 beste rijders van de wereld horen, dan heeft hij inderdaad geen talent. Anders praat je gewoon poep.
@lambo4all: Man man, niet zo serieus nemen joh… het is voor mij ook weekend
@lambo4all: Felipe Massa behoord echt niet tot de top 5 van de wereld, not by a long shot. Jij praat poep.
@goodolddays: Hij was wel bijna kampioen
@Mika_Hakkinen: Bijna telt niet. Kampioen worden trouwens ook niet. Zelfs Button is kampioen geweest en dat is ook geen topper
@terazino: Touche.. maar Kimi dan ook niet
@Mika_Hakkinen: Dat Massa bijna kampioen is geworden is eigenlijk al een wondertje op zich. Hij was het overigens 15 seconden….
@goodolddays: vgm had lambo4all het over Rosberg
@goodolddays: in de jaren 2008/2009 zeker wel, hij liet Kimi met weinig uitzonderin zijn versnellingsbak zien. Op Hamilton
@lambo4all: hamilton
@lambo4all: berichten komen niet door
Ik denk dat max door het laten zien wat hij kan veel respect van de oudere garde heeft verdient.
Alleen maar goed
Ach ja, zowat iedereen was sceptisch over Max Verstappen toen vorig jaar bekend werd gemaakt dat ‘ie Formule 1 zou gaan rijden. Te jong, te onervaren, Formule 1 is geen speelplaats/tuin en noem maar op. Max heeft iedereen de mond gesnoerd, dus ook Massa. Je bent blind als je niet ziet dat Max binnen aanzienlijke korte tijd de absolute top in zal gaan duiken.
Op zich toont Massa wel ballen om op zijn eigen woorden terug te komen. Iets wat Jaques Villeneuve tot op de dag van vandaag nog niet heeft gedaan.
@michael.steel.52012: Jaques wie??
Verstandige man die Massa.
-edit: lees/reageer dan niet-
@FeRaRi: Hoezo niet? Al zou ik het niet lezen zou ik ook niet kunnen reageren dat het mij niks boeit. Ik vind het gewoon een beetje onzinnige info, eigenlijk een beetje hetzelfde als mijn reactie.
Tja, zelfs de grootste haters moeten soms toegeven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).