Humberto Tan rolt in eerste Audi e-tron op NL kenteken

Auteur: , 94 Reacties

Kijk hem eens spontaan lachen. Ofzo.

De Audi e-tron is nu echt gearriveerd in Nederland. Nadat Wouter mocht stoeien met de elektrische auto in het zanderige Namibië en Casper in het eveneens zanderige Abu Dhabi, zien we nu Humberto Tan in een zandkleurige jas bij de Audi e-tron staan.

De zwarte e-tron met kenteken XG-543-X is het eerste exemplaar met de felbegeerde gele platen. De elektrische auto staat sinds eind december op kenteken, maar verschijnt deze week pas in het straatbeeld. Dat heeft een reden. Vanavond organiseert Audi Nederland een feestje, waar onder andere Humberto Tan, Audi CEO Bram Schot en Andre Kuipers (de astronaut) aanwezig zullen zijn en de e-tron officieel voorstellen.

Zo’n zwarte e-tron siert Tan wel, al roepen de getinte ramen achterin wel vragen op. Zou de presentator iets te verbergen hebben? De Audi werd in Damsko gespot, gevolgd door een zwarte Q5. Een auto die qua uiterlijk sterke gelijkenissen heeft met de e-tron.

Audi Nederland heeft wel beknibbeld op de configuratie van de zwarte e-tron. Waar zijn bijvoorbeeld die kekke optionele cameraspiegels?94 reacties

Humberto Etron
@gertjan2012: humbe-rtron
@hokeej: ik kom er maar niet uit hoe ik dit moet uitspreken. Help?
@rob636: de tweede R is een stille
@hokeej: haha, het lukt werkelijk nog steeds niet!…
@gertjan2012: Humberto Etan

De grille van Stax staat trouwens wel open
@kruimel: dat is een q3 toch ?
@raceface: Nee de 100% elektrische Audi e-tron quattro.
Humberto wie?
@stationcar: Nu niet doen alsof je geen Google hebt he.
@granlusso: wat is Google?
@stationcar: dat is die vlogger
@hplh: of dj?
Zandkleurige jas? Das een heel fout strandje @RubenPriest
Ik vind Humberto een hele vreemde man. Hij heeft weinig eigen personality en een veel te hoog “kijk mij eens” gehalte. Niet op een manier dat hij doorslaat in arrogantie, maar wel op een manier dat hij een iets te sneue try-hard lijkt. Zijn kledingstijl is dan wel weer dik in orde.

Oh wacht, dit artikel ging natuurlijk over die zwarte Audi e-tron die op de helft van de foto’s enigszins uit de focus is gekiekt. Tja, dat ding ziet er in het zwart niet eens zo heel lelijk uit. Alleen die grijze dichte lamellen in de grille vind ik niet mooi. Overigens wel opvallend dat Humberto voor de traditionele spiegels heeft gekozen. Je zou verwachten dat hij als verse Audi-posterboy wel de luxere cameraspiegels zou krijgen.
@Edge: zijn die spiegels al toegestaan hier dan?
@kennone: nee
@jasperh: bullshit! De Volkswagen XL1 heeft ook camera’s als spiegels. Er staat er nu zelfs 1 te koop die op NL-kenteken is afgeleverd. En dat is alweer eventjes geleden..
@ghost: volgens mij is daarvoor destijds een uitzondering toegepast (kleine productie run).

Over kentekens gesproken:
We zitten bijna aan het eind van deze reeks! Nieuwe lease bak van UKbob komt dus op een setje platen van de nieuwe reeks.
(Petrolhead-nerd-mode off)
@jasperh: volgens mij ligt het genuanceerder. Europees gezien mogen ze, dus zal ook NL ze moeten toestaan. De NL wet is nog in ontwikkeling, maar bekeuren is lastig, omdat je dus ook met EU regels te maken hebt. Maar hoe precies dit zit weet ik niet. Iets met klepel en klok….
@edge:
Ik lees nergens dat het ook echt de auto van Humberto is.
@Edge: Ik vermoed dat dit een auto van de importeur is die hij een tijdje mag gaan rijden, net zoals Shelly Sterk deze week de eerste Q3 ik Nederland is gaan rijden.
Wellicht kreeg Humberto wel de mogelijkheid om te kiezen of hij een demo wilt met die kekke camera-‘spiegels’of juist niet.
@granlusso: Zeg heren bloggers, waarom wordt daar niks over geschreven? Ik weet toch wel dat ik liever Shelly Sterk op m’n scherm zie dan Humberto.
@Edge: klinkt als een slechte kinderserie
@gulli: als het Shelly Strong zou zijn ook??
@davelepeef: dat lijkt me sterk…
@Edge: niet mee eens, met hem in RTL Late Night viel er nog wat te lachen, die twan is zo saai als een elektrische auto
@mats106rallye: Nja, mijn grootste probleem met Tan’s Late Night was dat ‘ie nooit kritisch durfde zijn en overal maar over mee lachte met alles en iedereen. Ik zie liever een presentator of presentatrice die wat meer karakter heeft en ook kritische vragen durft te stellen. Denk aan Eva Jinek of Wilfred Genee, die best wat tegengas durven te geven.
Toegegeven, het programma is er met Twan Huys niet echt op vooruitgegaan. Werd bij RTL binnengehaald alsof hij de nieuwe Jay Leno of Jimmy Fallon is, maar het programma is dodelijk saai. Best gek, want bij de NPO voerde hij altijd hele goede gespreken c.q. interviews in College Tour
@Edge: Wilfred Genee is toch ook gewoon een slappe lul van de bovenste plank… niets meer dan een side-kick van Johan “#sorry” Derksen.
@vroaaar: Dan moet je je toch iets meer verdiepen in Genee denk ik zo. De Genee buiten vi dan.
@6speed: ik moet natuurlijk niks… maar aangezien hij een soefi is, columnpjes schreef voor onder andere de Margriet en de Telegraaf, en zelf heeft gezegd dat hij soms bewust een zekere spanning opbouwt met sommige tafelgenoten om zo zijn programma’s niet te gezapig te laten worden, zegt mij dat het blijkbaar een berekende suffe man is met weinig echte inhoud…
@vroaaar: niet mee eens, kijk op YT is naar Wilfred Genee vs. Sylvana Simons (jaja, dan loopt hij sowieso al 1-0 voor), maar hij heeft wel skills.

Ik vind Humberto Tan ook niet verkeerd, maar enige wanneer hij echt de ware Humberto laat zien, is wanneer er over racisme word gesproken. Voor de rest blijft het meer de mannelijke Linda de Mol voorbeeldvader van RTL.
@Edge: Jij hebt wel wat tegen die man, afgaande op jouw reacties. Maar wat vind je nou van die E-tron? Ga er eens inhoudelijk op in.
@Edge: ‘Hij heeft weinig eigen personality en een veel te hoog “kijk mij eens” gehalte’. Wees gerust, dat is het gros van de Audi rijders.
@Edge: dan heb je hem nooit bij studio sport gezien.
@bmwfreak038: bij Studio Sport vond ‘k Humberto nog wel te pruimen. Bij Late night lachtte en huilde hij met z’n gasten mee; ik sluit me aan bij Derksen: Humberto acteert zijn emoties; één al fake, wellicht vormden de orgasmes met Stax een uitzondering.
@edge: dit was de eerste serie van 200 etrons die in december gerestreerd waren ( en nog niet een in nederland stond maar pon heeft lak aan alle regels en kan ze met alleen een chassisnummer op kenteken zetten) , hierbij heb je zelf niks te kiezen, je kunt zelfs de kleur niet uitzoeken,
@gove: geregistreerd*
@gove: Zodra ze op transport staan met bestemming Nederland kan Pon een kenteken aanvragen. Is gewoon legaal
@Edge: een echte Audi man dus
@edge: Ik zou ook gewone spiegels nemen, en hij is ook ook nog mooier mee.
Zo geweldig zijn die camera spiegels (om ze maar even zo te noemen) niet, vaak zie je met verkeerde lichtinval helemaal niets op die schermpjes aan de binnenkant van de deur, gewoon waardeloos.
Hoop dat ie ook nog een sportievere auto heeft
Hoopte ook een foto van Dionne Stax te zien. Erg jammer..
@kennone: is er al bekend welke koplampen Maxim Hartman prefereert?
@kennone: daarom die getinte ruiten, ze zit op de achterbank
@tenaci: *ligt
Wat is die man toch ongelofelijk kaal zeg, jeetje.
@siertdevos: dat is toch meestal zo als je geen haar hebt.
De welbekende petrolhead Humberto Tan. Geeft wel aan bij welke doelgroep Audi haar produkten naar binnen wil duwen.
@ghengiskhan: haar producten heeft Humberto weinig aan
“al roepen de getinte ramen achterin wel vragen op. Zou de presentator iets te verbergen hebben?”
Wat een belachelijk, suggestief zinnetje om in een nieuwsbericht te verwerken. Jammer.

OT: Mooie auto toch wel! Doet Humberto goed.
@TimmiX: misschien zat er een presentatrice achterin
@sjonniedeluxe: of een ongelooflijk saaie journaal slet.
@TimmiX: dat je nog niet over de kleur gevallen was. Onschuldige woordgrapjes. Niks mis mee toch?
@cloverleaf: Dus iedereen met getinte achterruiten verbergt iets? Slaat toch nergens op..
@timmix: volkomen terecht dat de redactie een opmerking maakt over de getinte ramen. Dat associale gedoe door een ander de doorblik door je auto niet te gunnen kan anno 2019 echt niet meer.
Getinte ramen achterin is toch gewoon heel handig tegen jengelende kids die last hebben van de zon?
@airc: en heel erg irritant voor degene die er achter rijdt. Door de wagen voor je kunnen kijken maakt anticiperen op de capriolen van de vele Max Verstoppen en smartphonehelden die we op de weg hebben een stuk gemakkelijker.
@mashell: of gewoon genoeg afstand houden…
@thomas20vt: maar dan komt er iemand tussen rijden…
Prima auto alleen die plastic in de grille vind ik niet mooi
@josvts: en die elektrische zooi moet je ook niet doen. Srry millieu
Binnenkort te zien in een nieuw programma: RTL Laad Paal?
Gewoon een heel prima elektrische auto. Heel benieuwd naar de eerste vergelijkende test tussen deze, de F pace en de Model X.
@dutchdriftking: Bedoel je niet de I-pace?
@jasperh: je hebt helemaal gelijk. Ik zit te slapen.
@dutchdriftking: op zich ben ik best benieuwd naar een vergelijkende test met een f-pace en een X 😋

“Het is jammer dat er zo weinig kinderen achterin de F-pace passen, want met zijn gorgelende V8 en keiharde onderstel vinden wij dit meer een reisauto dan de andere twee. Oh ja: Blepper.”
Een beetje jammer dit…
Mooie uitgevoerde auto! In mijn ogen de mooist gelijnde SUV van Audi. Viel ook niet anders te verwachten want Humberto heeft oog voor mooi gelijnde dingen.
@oosterwoldenaar: je doelt op de blonde nieuws lezeres.😂😂
-edit: nutteloze bijdrage-
Wat toevallig toch weer dat van alle mensen die een E-trom hebben gepre-orderd, juist Humberto de eerste op kenteken krijgt…heel toevallig !
Humberto wordt regelmatig geïnterviewd in het Audi magazine. Deze heeft ie dus te leen voor promotie doeleinden of gewoon cadeau gekregen.
Vreemdganger
@thomasthomas: jij bent roomser dan de paus jonguh, jij zou Stax niet doen? Heb haar ‘achterkant wel eens mogen aanschouwen en tja, ik begrijp die Humberto wel ….. Zou het denk ik ook niet kunnen weerstaan …
Zou Humberto’s neus verstopt zijn, omdat z’n mond open staat?

OT: de dichte grille van de e-tron is niet echt mooi als je deze vergelijkt met die van de Q5.
@007: ik zie z’n neus gewoon hoor, die heeft hij niet verstopt
@007: smaken verschillen, als je zo achter elkaar ziet straalt de Q6 ehh e-tron een stuk meer degelijkheid uit dan de Q5 met dat grote zwarte gat.
Wat voor wereldvreemde dwazen werken er dan op de PR-afdeling van Audi Nederland die denken dat het inhuren van Humberto Tan een positieve bijdrage levert aan het imago van het merk, terwijl zo’n beetje heel Nederland die man uitkotst.
@RoccoS: past dus wel bij het imago van de boksbeugels…
@RoccoS: vreemd, vind het altijd een erg sympathieke man. Mag hem wel tot zover ik kan beoordelen.

Velen met mij overigens.
Dus dat jij hem niet moet betekent niet dat zo’n beetje heel NL hem uitkotst.
@roccos: Elke man die er in slaagt Dionne Stax te versieren is een held in mijn boek.
@kminne: ben je mal. Stax neukt de halve omroep. Echt niet allemaal helden. Tan had gewoon even pech
4% bijtelling, lucky him.
Mogen camera spiegels al in NL? In Belgie was er een paar weken geleden een wetsvoorstel om ze toe te laten. Vanaf 2021 zou het sowieso mogen hier.
”De elektrische auto staat sinds eind december op kenteken, maar verschijnt deze week pas in het straatbeeld. Dit heeft een reden. Vanavond organiseert Audi Nederland een feestje, waar onder andere Humberto Tan”
de reden was dat de auto’s nog niet in nederland geariveerd waren, en niet omdat ze wouden wachten op de onthulling
Zou hij iets te verbergen hebben met die zwarte ruiten ? Ja natuurlijk, Dione Stax op de achterbank in een lingerie pakje…..ik zou het wel weten
@slickrick: bij gebrek aan een ronkende moror voorin een kreunende Stax achterin
Uitgerangeerde presentator met een te hoog kijk mij gehalte pfff verkeerde keuze. Had dan Beau gekozen, hij barst van de emotie..
FAKE NEWS FAKE NEWS FAKE NEWS

de nieuwe E-tron mag na laatste software update nog helemaal niet de weg op!! Pas in maart krijgen de eerste kenteken goedkeuring.
Er zijn 157 in dec 2018 wel per ongeluk
op kenteken gezet maar deze mogen nog niet worden verkocht en zij allemaal nog in bezit van Audi!
“Isn’t there a slope on the design” quote van Jeremy Clarkson
4% bijtelling over het hele bedrag…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).