Illegalen komen Engeland per Maserati binnen

Auteur: , 47 Reacties

Triest genoeg is dat waarschijnlijk ook meteen de laatste keer dat ze zo'n dikke auto van de binnenkant kunnen aanschouwen.

Illegalen komen Engeland per Maserati binnen

Na het bizarre verhaal van gisteren blijkt andermaal dat auto’s vaker gebruikt worden om illegaal een land binnen te komen. Tien mensen waarvan wordt vermoed dat ze illegale immigranten zijn, werden ontdekt in de kofferbakken van verschillende vers geïmporteerde Maserati’s. Naar verluidt is het tiental afkomstig uit Vietnam, ze werden onderschept door de politie te Surrey (onder Londen). Moet je nagaan wat voor reis die mensen al achter de rug hadden…

Negen van de aangehouden personen werden naar het UK Visa and Immigration centre in Dover gebracht, de tiende minderjarige persoon werd om veiligheidsredenen in hechtenis genomen. De chauffeur van de vrachtwagen werd overigens niet gearresteerd.

Geen vrolijk verhaal, maar zo blijkt weer eens dat illegalen niet alleen per gammele bootjes Europa proberen te bereiken. Eerder werd bijvoorbeeld ook een Bentley ingezet om een stel Irakezen de grens over te krijgen.47 reacties

Beter in een luxe wagen dan op een gammele boot. Helaas dat ze toch nog gepakt zijn na zo’n lange reis. Ik wil echt niet weten hoe die gasten zich moeten voelen…
@philipf:
wordt wakker jongen, dit is gewoon handel !
@desjonnies: klote, lag net zo lekker te slapen…
@philipf:
sorry !
@desjonnies: geeft niks, kan gebeuren:)
@philipf: je moet aardig wat landen doorkruisen wil je van Vietnam in Engeland raken .. Gewoon economische vluchtelingen dus ..
@lincoln: ik zie ook geen reden om van vietnam naar Engeland te gaan. Liever andersom.
Das lullig, zijn ze er bijna, alsnog gepakt. Ze reden wel in stijl, dat dan weer wel.
@dutchdriftking: Tis eerder lullig dat ze het überhaupt proberen, lijkt me.
Als je dan toch in een kofferbak moet reizen, dan neem je best een luxueuze/grote..
Misschien ligt de bodem van die kofferbak iets comfortabeler..
@Dimglor: Dit was alleen t laatste stukje denk ik, de rest waarschijnlijk gewoon in een ouderwetse container.
@dutchdriftking: daar gaan we wel vanuit ja, Maserati’s worden tenslotte niet in Vietnam gebouwd, toch? ;)
Ik reis regelmatig van en naar het VK en het is echt ongelooflijk hoe erg het is, hordes illegalen lopen achter de vrachtwagens aan. De vrachtwagen chauffeurs die ik spreek worden er helemaal gek van. Hoewel de chauffeur niet gearresteerd is is de kans wel groot dat hij een fikse boete krijgt. Ook als ze er niet aan kunnen doen.
@sketcher: Chauffeurs met een zeil moeten hun vrachtwagen “dicht sealen” door middel van een ijzeren draad, alleen plakken die illegale immigranten dat ijzeren draad naderhand weer vast en valt het bijna niet te zien dat er iemand binnen zit. Als dat gebeurd dan krijgen ze een boete. Zat op Youtube te kijken en ongelooflijk hoeveel immigranten daar zitten. Op een oud industrie gebied in de buurt zaten er al 5000 en dan waren er nog meer plekken. Maar ik snap niet wat die mensen hier proberen te bereiken, veilig zijn ze wel maar ze kunnen en worden nergens aangenomen wat moet je hier dan in hemelsnaam komen doen.
@henkhupelschoten: Ze hopen dat ze een baan kunnen krijgen en voor hun achtergebleven familie kunnen zorgen, bovendien hebben veel ook een universitaire opleiding dus worden ze wel degelijk ergens aangenomen.
@purepet9000: klopt .. Alle vluchtelingen vertellen over hun universitaire opleiding .. Klaplopers met schulden blijven het liefst thuis ..
@lincoln: Klaplopers met schulden kunnen de smokkelaar niet betalen.
@sketcher: ja het Is echt een bende daar. Maar ze arresteren ze ook niet omdat er geen beginnen aan Is. Dus die mensen leven daar het hele jaar door in gammele tentjes.
Wat mooi en onafhankelijK geschreven NOT !

Diep triest schandalig en verregaand ONBESCHOFT vind ik de houding van de Franse en Britse overheden die jouw, als onschuldige vrachtwagen chauffeur in hechtenis nemen en je werkgever (lees BAAS) een boete geven van vijf duizend Euro, terwijl ze ZELF hun werk niet doen. Namelijk ervoor zorgen dat er geen illegalen in Calais rondzwerven !
Eén van de zaken waarvoor de STAAT Verantwoording draagt is ONS te beschermen !

En dit, dit is oubollig, een brevet van onvermogen, ieder nieuwe auto daar zijn deuren en kleppen van VERZEGELD d.m.v. stickers.
Dit is het gevolg van een slechte controle aan de Franse kant door Britse douaniers

Vrachtwagens die het verenigd koninkrijk ingaan, worden VOOR ze de boot op gaan gecontroleerd op illegalen in een loods!!!!! en Maserati’s gaan altijd via Calais naar Engeland toe !
@desjonnies: De chauffeur is niet in hechtenis genomen.
-edit: mailtje niet ontvangen?-

OT: Ongelooflijk hoe ze het verzinnen, nog erger dat alle sloten ook nog eens waarschijnlijk moeten vervangen worden
@henkhupelschoten: ja nu zie ik hem!
Je kan ze met een oud bootje terug sturen natuurlijk…
Zo .. Dan kom je uit een verrot tyfusland als je in GB wil gaan wonen ..
En ik, ik heb geen greintje medelijden met deze mensen, deze mensen zorgen ervoor dat er een hele illegalen – ‘zorg industrie’ is ontstaan die een gotsvermogen aan belasting geld kost en nutteloze baantjes oplevert, terwijl Opoe van 83 al sinds vanmorgen 08.30 in haar eigen stront op een verpleegster zit te wachten omdat er niemand in het verzorgingshuis tijd had toen ze naar de WC moest !
@desjonnies: komt dat door die mensen of door de slappe overheid?die mensen willen een beter bestaan. De overheid wil gewoon de bejaarden laten wegrotten. En de goedkope huizen weggeven aan de asielzoekers zodat lagere inkomens geen huizen meer kunnen krijgen. Het Is de overheid.
@desjonnies: Je hebt helemaal gelijk Geert, dat opoe nog in de stront zit is de schuld van de vluchtelingen.
Dat de zorg in Nederland 95 miljard, 95.000.000.000 (VIJVENEGENTIG MILJARD ) kost maar ouderen daar niet voldoende van verzorgd kunnen worden is de schuld van die 500 vluchtelingen die Nederland in 2014 bereikten.
Geloof je deze bullshit daadwerkelijk?
@Vreddy_B: 500 .. Geloof je dat echt Pechtold ..
@lincoln: Sorry ik ben een nare VVD’er.
@Vreddy_B: o.k. .. Dus je neemt politiek serieus .. Dan weet ik genoeg ..
@lincoln: Bloed serieus/
@Vreddy_B:

Nare VVD’ér ?

Eerder zielig met zo’n partij ……

En dan ook nog politiek serieus nemen……
@Vreddy_B:
500 in 2014 ?……….

Keep on dreaming
@Vreddy_B: Lol, u woont op een gehucht in oost drenthe?……
@desjonnies: De zorg is gesloopt door graaiende managers, net als woningcoorporaties.
@desjonnies: precies, mijn zus zit in de zorg en zij moet binnen een aantal minuten hun kamer schoon hebben en de ouderen gewassen hebben. nou, de stront ligt in hun nest en op de muren ongelooflijk, en dan na te gaan dat zij hard hebben gewerkt voor hun centen en die dobbernegers niet en hier komen profiteren. gewoon werken in plaats van geloof en oorlog. zo blijkt wel weer dat vrijwel ieder geloof een leugen is (ben geen athiëst ofzo maar zo’n extremistisch geloof speelt geen rol in een economie) maar goed we kunnen ook beginnen over onze Nederlanders mensen die te lui zijn om te werken en daarom maar in de bijstand gaan. of hun kinderen een studie laten volgen voor een of andere kinder psychologie opleiding en dan gebruik maken van het hoogst haalbare studiefinanciering en dan geen baan krijgen. ongelooflijk vindt ik het. ik ben geen persoon die zegt ”weg met de euro en brussel” maar ik vindt toch wel dat de EU zich eindelijk eens sterk moet maken net zoals australië
@henkhupelschoten:
ik zal wel weer ‘Verwilderiseerd ‘worden of voor Geerjte worden uitgemaakt, maar we hadden ooit dienstplicht in dit land.
En een ieder die onder de wapenen is geweest bij marine, land of luchtmacht spreekt daar bijna altijd positief over, ik ook, ik ben van een jochie een vent geworden ;voer de dienstplicht weer in voor mannen en laat vrouwen dan 10 maanden in de zorg werken.
Je wordt als mens niet slechter van nederig werk ! eerder beter en sterker, je leert dicipline en gezag – dat laatste had ik een broertje aan dood, ze hebben het me wel ff geleerd daar ! –
Nogmaals, ik ken niemand die slechter is geworden van die 18 maanden in dienstplicht !
@desjonnies: dat had ik best goed bij kunnen vermelden, als ik die bontkraagjes op dumpert zie, nou dan zinkt het bij mij ook. ook ik ben voorstander van dienstplicht, al is er geen oorlog op de loer laat ze iets doen! laat ze niet op de straat rondhangen en mensen van hun fiets aftrappen en dat soort taferelen, misschien dat ze dan wat fatsoen bij krijgen en beginnen te realiseren dat je er met een roc diploma niet komt en je hard moet werken
@desjonnies: van de laatste generaties dienstplichtingen hoor je anders er niet veel goeds over. Een maatschappelijke dienstplicht klinkt mooi en zou ook wat problemen oplossen maar zal ook maar gewoon worden gebruikt om professionals uit de zorg weg te bezuinigen.
@mashell: Jep, en tegenwoordig heeft diezelfde jeugd massaal last van ‘burnouts’.. In hun studententijd (ROFLOLMAOLOLTROLOLOL)……………… /facepalm yooo.
@lekkaah: De gemiddelde student van tegenwoordig staat ook onder meer stress dan een een gek in het gesticht 50 jaar terug. Denk daar maar eens aan.
En al die “profiteurs” die doorstuderen en daar StuFi voor vangen mogen dat tegenwoordig keurig alles terugbetalen. Studiefinanciering is een lening nu, geen gift.

Over vluchtelingen kan ik kort zijn: laat maar komen. West-Europa is nog lang niet vol (boze tongen beweren anders). Als ze zich niet kunnen gedragen kunnen we ze altijd nog terugsturen.

Logeren bij mij mag, maar als je moedwillig dingen gaat slopen/stelen/whatever lig je er ook zo weer uit
@deladude: Terugsturen? geloof je het zelf?

Dan komt er weer een zielig spotje op SBS6 dat de hele school handtekeningen heeft verzameld om die asielzoeker hier te houden. Ze zorgen zo snel mogelijk voor kinderen zodat het nog wat extra zielig overkomt.

Volk wat je binnenlaat, daar kom je niet meer vanaf.
@desjonnies: in Israel is het een keuze. Of na je school het leger in of vrijwilligers werk. Voor een jaar of 2 dacht ik.
ze komen nu in ieder geval wel in stijl binnen ;-)
Iemand een maserati voor weinig ergens ophalen?
Dit zijn gewoon werknemers van Maserati die de laatste puntjes op de i zetten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).