In your face! De M760Li in San Marino Blue

Auteur: , 42 Reacties

Auto's met een kleurtje. Daar worden we vrolijk van.

In verband met de restwaarde worden auto’s vaak in een saaie kleur besteld. Je kunt immers altijd een wrapje toepassen om op te vallen. Ben je een échte eindbaas, dan kies je wel voor een permanente opvallende kleur en neem je een eventuele waardedaling voor lief. Of deze blauwe M760Li xDrive (rijtest) ook harder in waarde zal delen is nog maar de vraag. Gedurfd is het wel!

De kleur op deze auto is bekend onder de naam San Marino Blue. Dit is een zeer fraaie en exclusieve BMW Individual kleur. Het was tevens de introductietint op de BMW M4 CS. Het staat de enorme 7-serie zeker niet verkeerd. Het is in mijn ogen nét even wat mooier dan die Estoril Blauwe 7-serie van laatst.

Deze M760Li xDrive staat bij BMW Abu Dhabi en beschikt over een rood interieur. Of dat ook mijn keuze zal zijn laat ik even in het midden, maar saai is ‘ie in elk geval niet. De exacte meerprijs voor deze kleur is niet bekend, maar reken op enkele duizenden euro’s.

Fotocredit: BMW Abu Dhabi Motors op Facebook42 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Vind het exterieur wel mooi in deze kleur. Maar had zelf dat spierwitte interieur aangevinkt. Met pianolak zwarte sierlijsten.
Vind de 7 serie niet super mooi, maar als je hem dan toch als M760Li neemt, doe maar zo dan.
@E34M5Touring: Cocaine seats
All white like I got the whole thing bleached
Drug dealer chic
I’m wonderin’ if a thug’s prayers reach
Is Pious pious ‘cause God loves pious?
Socrates asks, “whose bias do y’all seek?”
@soundgarden: @jaapiyo zal trots op je zijn.
@E34M5Touring: Alpina White inderdaad, staat geweldig met harde blauw gok ik! M’n schoonmoeder heeft een antraciet grijze 428 cabrio met alpina white leder interieur. Iets wat ik niet uit de folder zou bestellen, maar staat heerlijk!
Voor een eigenaar van een bordeel denk ik
@lekkerlinksrijden: Daar hebben ze er nogal veel van in Abu Dhabi ja…
Wat een kermisattractie
Ik had zelf voor een karamel kleurig interieur gekozen, maar dat blauw staat hem in ieder geval erg goed
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: Het blauwe exterieur is inderdaad sowieso prachtig. Weer eens wat anders. En het interieur? Tja, het valt op. Ik weet ook niet of ik het zelf zou kiezen.
Heel mooi exterieur zo! Interieur ook, maar de combinatie… Nope
Smaakvol. Lakkleur is wel lekker, maar een cognac/tan interieur had er wel een stuk beter bij gepast.
Mooie kleur voor vrijwel iedere auto.
Waarom worden zo veel nieuwe auto’s in zwart, grijs en zelfs wit verkocht, maar amper auto’s/BMW in deze überkleur of iets gelijkwaardigs (Interlagos, Le Mans etc)?
@alcantara: heb die van mij in Le Mans Blue gekocht vorig jaar…graag gedaan.
@alcantara: BMW rekent schaamteloos +/-€4000 voor zo’n apart kleurtje. Wellicht dat dat er mee te maken heeft. Ook de levertijd zal
zomaar een paar maanden oplopen.
@jorden: overdrijven is een vak, leasemaatschappijtjes zullen ‘afwijkende’ kleuren niet 123 accepteren
@alcantara: de meeste auto’s in deze klassen voor in Nederland geleased en die gaan denk niet zomaar zo’n kleur bestellen.
Tweede keer dat er hier iets over geschreven wordt. Of heb ik dat mis?
@carspot15: @panam1: @str8six: nee dat was een andere 7-serie. https://www.autoblog.nl/nieuws/deze-siebener-brengt-je-in-ijslandse-sferen-101122
@RubenPriest: zoooo, geen zwaar weekend gehad zeker? Tintje verschil, scherp hoor! 👍🏻
@str8six: Sinds de introductie van de M4 CS wat meer verdiept in deze tint blauw. Vandaar !
@RubenPriest: Volgens mij is het wel dezelfde.. Check de foto’s maar ;)
@robinbmwm4: hoe kan het dezelfde zijn als deze BMW vorige week is binnengekomen bij BMW Abu Dhabi? Ja, het is bij dezelfde dealer. Maar tussen Estoril Blue en San Marino Blue zit een verschil. Misschien zelf nog eens goed kijken? ;))
@rubenpriest: ik zie het verschil wel, deze is wat donkerder dan die uit de vorige post. Vond die overigens wel mooier.
@carspot15: Deze heeft zo geen donkergrijze hockeystick op de deuren staan zoals die vorige. Voor de rest wel bijna identieke auto’s…
@carspot15: dacht ik ook al…
Was dit niet een post van 2 weken geleden…….
Maar deze was toch vorige week(?) toch ook al gepost?

Hoe dan ook, dikke bak!
Gave kleur, prachtig interieur. Ik ga er vanuit dat de buikdanseressen die voordat de wagen gepresenteerd wordt optreden in dit rare zaaltje net zo mooi zijn.
Wat is dat geneuzel altijd toch over afschrijving. En daarom maar zwart of grijs? Als we met z’n alle steeds aangeven juist een kleur te willen. Dan zou juist een saaie uitvoering harder moeten afschrijven.
@airditude: zo zou dat moeten zijn. Maar er is wel meer niet zoals het zou moeten zijn. Volgens de Axe reclame zouden er tientallen mooie vrouwen rond me moeten dartelen maar in de praktijk zijn het er ook maar drie of vier.
Kruis optiecode 490 met kleurcode B51 aan en je krijgt voor 3800 euro San Marino blauw op je auto. Ik kan het weten want mijn auto is een g11 in SMB :-)
Heel dik maar hij verliest wel wat “klasse”
Staat fantastisch op deze bmw, komt het lijnenspel mooi in uit
Jammer dat er voor nog stukje grijs is en dat de spiegels niet in kleur zijn. Verder zou ik er dan mooi bruineer in doen. Net als in die blauwe volvo s60 van laatst. Daarna iets andere met wat meer lichtmetaal
@gerjan: dat vind ik nou juist een mooie combi. Grijs met (donker)blauw. De spiegelkappen hadden ook wel grijs mogen zijn.
Super dik!
Carbon spiegelkappen op een 7-serie zijn als lichtmetalen wielen onder een tractor.
Op instagram is deze dealer erg actief. Leuk spul hebben ze daar. Kan helaas geen link plaatsen.
Wat een kansloos interieur met deze buitenkant, dat hoort toch Cognac, beige of eventueel Wit, maar de andere 2 kleuren spreken me iets meer aan, maar ja het is een BMW dus het interieur zit volgend jaar ook in je nieuwe 1 serie die amper de helft kost, dus geef mij maar een S-klasse, XJ of Range Rover voor al dat extra geld dat je hier op stuk slaat
@denniyo: zo’n rood interieur zit nu al in mijn 1 serie. Heeft net wat meer oempf dan cognac en beige (niet leverbaar op een 1 serie) of het besmettelijke wit.
Exterieurkleur is top. Ook een 7er knapt er van op, opvallende kleuren
Maar t interieur past meer in een oude Amerikaan.
Spider-Man wil z’n BMW terug

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).