Je oude afgetrapte Hyundai verkopen als een koning

Auteur: , 27 Reacties

Storytelling is hip, weet ook de eigenaar van deze afzichtelijke Hyundai Accent. Als er een Gouden Griffel voor beste advertentietekst zou zijn, dan was Ronald bij deze genomineerd.

Na het succesverhaal van de afgetrapte Mercedes met geniale advertentietekst, duiken ze met regelmaat op: geinponems die willen meeliften op het succes. Velen slaan de plank compleet mis, heel af en toe wordt er raak geschoten. Wat jullie betreft valt Ronald in die laatste categorie, want jullie stuurden ons massaal tips over deze Marktplaats-advertentie (waarvoor dank!). Toegegeven, de tekst is leuk geschreven, jammer dat de teksten op de foto’s niet te lezen zijn.

Hallo potentiele partner,

Ik ben vijftien jaar oud en de laatste tien jaar van mijn leven heb ik met mijn eigenaar Ronald doorgebracht.
We hebben samen tien fantastische jaren gehad waarin we veel naar festivals geweest zijn in binnen- en buitenland. Waarom ik dan van hem af wil? Heel simpel: hij is vreemd gegaan,met een Peugeot 107 nota bene, zo’n klein Frans wijf en dat pik ik niet. Toegegeven, ik ben al een beetje op leeftijd, niet meer al te fotogeniek, heb letterlijk wat deukjes opgelopen in het leven en ben wel eens gemarteld met zo’n AH-schuursponsje, maar zeg nou zelf: uiteindelijk gaat het toch om het innerlijk en dat zit wel snor. Op jaarbasis heb ik slechts 16.000 km gereden en Ronald mag dan geen oud vrouwtje zijn, maar hij rijdt als een wijf negentig in zn vijf. Het resulaat is wel dat hij hem er slechts eens in de 600 km in hoeft te steken en ja, dit gaat over tanken. Ik slurp dus ongeveer een liter benzine op 15 km asfalt vreten, niet slecht voor een oud besje he. Begin 2015 ben ik wat afgevallen en daarom heb ik een nieuwe distributieriem gekregen. Bij de laatste keuring ben ik er door de RDW uitgevist en van top tot teen door de mangel gegaan en goed gekeurd. Omdat Ronald zich toch een beetje schuldig voelde over die Franse hoer ( sorry voor ’t taalgebruik) heeft hij me begin oktober een nieuwe koppelingsplaat en koppelingscylinder gegeven zodat ik meer kans maak op een nieuwe liefde.

Wat ik zoek? Iemand die het fijn vindt om met mij in een deuk te liggen, iemand bij wie de tank altijd halfvol is en nooit half leeg,

Wel serieuze reacties graag en ik reageer alleen op mensen met foto’s…oh nee wacht, mensen met geld bedoel ik!

Wilt u meer info, schroom dan niet te mailen!27 reacties

Geweldig!
hij blijft briljant :)
Mooi geschreven, echter zou ik deze nog altijd niet willen hebben.
Haha briljant!
En nu hopen dat er niet veel na-apers zijn, want dan is de originaliteit eraf.
@bmwalpina: Beter goed gejat dan slecht bedacht, dit fenomeen word trouwens al een tijdje gekopiëerd.
@bmwalpina: nogal een open deur…? Als je origineel wilt zijn moet je dus per definitie niet gaan na-apen, toch? Maar ik kan je gerust stellen: ook dit gaat nageaapt worden. De overgrote meerderheid van advertenties is nageaapt namelijk.
Is er een rede waarom alles nu Marktplaats is en niet Autoscout24?
@volvokaj: Op Marktplaats heb je een grotere doelgroep voor troepzoekers, zeg nou zelf, als je zo een barrel zoekt ga je toch niet op autoscout kijken?
@volvokaj: heeft waarschijnlijk te maken met de contracten van autoblog
@volvokaj: zulke advertenties zijn er altijd geweest.
@volvokaj: neen, daar is geen toespraak over gehouden.
@volvokaj: Geld mijn vriend, geld.
Op de 2de foto is de tekst nog een beetje leesbaar: “Klein deukje” , “Antenne, maar dan zonder antenne (?) ” , ” …voor de gezelligheid ”

Op de 1ste foto: “…schade (?) , ” Deukje” .

Op de 3de foto: “…kenteken, maar de…prima(?)”
Grappig geschreven, ik hoop dat de aandacht die deze advertentie krijgt er nu niet voor zorgt dat ie allerlei “grappige” biedingen van 999.999,99 krijgt ofzo.
Hahaha mooi man
15 jaar is wel wat jong om dit soort teksten te schrijven hoor… ;)
@potver7: Het is ook wel raar dat een auto kan typen.
Fantastisch!
Haha goed gedaan! Zulke stukken trekken veel aandacht altijd. Wel zo handig in dit geval want zo’n hok verkoopt zich niet vanzelf.
Nou nou nou wat een lol hoor, vind er geen drol aan, zal wel aan mij liggen.
De zoveelste afgezaagde onzinnige advertentie.
@bofkont: mmmmm lekker, azijn.
@larini: Absoluut , maar daarom heb ik nog wel gelijk ;)
Kijk, dit is nou humor :)
Niks mis met een leuke Milf.
@c-ad: tja, Patricia Paaij doet het daarom (preventief) ook met een automonteur.
Haha fantastisch!
gweldig! ik zou hem zo kopen voor het verhaal…… een maat … geniaal

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).