Jeremy Clarkson doet stunt, raakt gewond, jankt.

Auteur: , 21 Reacties

Er moet immers een show op Amazon geplugd worden!

Jeremy Clarkson doet stunt, raakt gewond, jankt.

Mochten Jezza en kornuiten meelezen: geef dat programma van je alsjeblieft een officiële naam, dan kunnen we dat “show op Amazon” en dergelijk omslachtig gedoe voortaan achterwege laten. Enfin. Clarkson kondigde op twitter aan zijn gevaarlijkste stunt ooit te zullen doen. Hmm, wellicht heeft hij een biefstukje laten regelen door een producer, horen we je denken?

Niks van dat alles. Wat het dan wel is? Geen idee. In elk geval showde Jezza niet veel later een foto van zichzelf met een bebloed gezicht. Waarschijnlijk valt het allemaal wel mee en heeft de presentator een tik op z’n neus gekregen van iets (of iemand) en blijft de schade voor het overige beperkt.

Jeremy Clarkson bloed

Suggesties op twitter waarin wordt gerept over 1 april-grappen en make-up, worden door Clarkson gepareerd met een fijne “You’re going to feel silly when you see the show. It so isn’t make-up.”. We zullen zien, volgende maand gaat het spektakel immers beginnen. Tot die tijd komen we ongetwijfeld bij je terug met meer hoogst relevant Top Gear-/Amazon-nieuws om de buzz lekker aan te zwengelen.21 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Jeremey clarkson in his natural habitat
JC heeft een beetje bloed op ze gezicht, wow.
Ben die gozer een beetje zat, ik weet het, ik hoef niet te kijken.
@toniominestrone: Helemaal met je eens. Ik denk dat het bij Amazon een soort slap aftreksel gaat worden met een te groot budget waardoor de stupide acties alleen maar groter zullen zijn. Voor stoppen op je hoogtepunt is het al te laat ben ik bang.
@wouter181:
als ik aandelen in die show kon shorten zou ik het direct doen.
@toniominestrone: als je het weet, doe het dan.
The Revenant deel 2?
Over een maand al!? En wij nederlanders weten nogsteeds niet hoe we het straks uberhaupt zonder VPN kunnen gaan zien..??
Ben wel erg benieuwd!
@easygoingmartin: Er zal vast wel iemand in Murica zo vriendelijk zijn om binnen enkele uren na ‘uitzenden’ een mooie torrent voor ons klaar te zetten.
@trustmeiamanengineer: jawel, maar “live” is toch altijd wel beter ^^
@easygoingmartin: gewoon Amazon wat ekkermannetjes overmaken en je kan het live zien…
@trustmeiamanengineer: …en komt vervolgens Brein achter je aan… ;)
@e1000bmw523i: U think so? Brein is een pitbull aan een enorme ketting. Veel herrie, ziet er stoer uit, maar kan en doet helemaal nada.
“Jeremy Clarkson doet stunt, raakt gewond, jankt.” Hoezo jankt? hij post n berichtje op twitter wat humoristisch bedoelt is, dit noemen wij janken? Merkwaardig.
Enige wat mij interesseert is of dat jullie even een stream fixen 🙈👌🏼
Stomme marketing. Misschien is hij het incident vergeten waarbij Richard betrokken was. Dat was iets meer dan een bruine veeg en een bloedneus.
Heeft ‘ie weer geprobeerd om een Porsche-pijp achterstevoren te roken?
Is ook alleen voor mensen die weten wat ze doen
Tja, t blijft idd erg vaag allemaal rondom die show.
Lijkt alsof ie op de Jezza manier de zwarte pieten discussie ergens heeft lopen aanwakkeren
Ik kan niet wachten!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).