“F1-coureurs zijn slappe zakken zonder mening”

Auteur: , 17 Reacties

Deze quote komt van: A. Dolf B. Ernie

F1-coureurs zijn slappe zakken zonder mening

Oh Bernie, wat houd je de gemoederen toch weer bezig. Terwijl je zelf een paar bretels nodig hebt om je ballen tussen je knieën vandaan te houden, verkoop je en passant de F1-coureur van vandaag de dag een ferme veeg uit de pan.

Wat heet: de commerciële baas van de Formule 1 (en dus niet van de FIA, voor de duidelijkheid) noemde sommige rijders in de koningsklasse “powerless windbags”. Aan een letterlijke vertaling gaan we niet beginnen, maar de uitlatingen hebben natuurlijk betrekking op de ronkende brief van de GPDA, de FNV van de Formule 1.

Ecclestone zal het worst wezen wat coureurs vinden. Hij stelt dat coureurs enkel ventileren wat door hun teams is voorgekauwd en dat de mannen dus eigenlijk geen eigen mening hebben. Coureurs die wel een eigen mening hebben, kunnen deze steken waar de zon niet schijnt. BE vindt dat coureurs geen enkele invloed hebben of zouden moeten hebben en dat ze vooral lekker zelf moeten weten wat ze van de sport vinden.

En wij, wij geven Bernie groot gelijk. Een beetje coureur verdient x miljoen per jaar, dus de kans is niet zo groot dat de rijders en masse hun boeltje pakken en de F1 verlaten om alsnog aan die avondopleiding accounting te beginnen. Doen ze dat toch, dan staan er genoeg mindere goden klaar om hun stuurtjes en stoeltjes dezelfde dag nog over te nemen.

En Baas Bernie? Die vult z’n zakken en geeft geen f*ck. (via: Motorsport.com)17 reacties

Geef mij al je geld Alfred, dan worden we samen rijk.
Interview met Sky gisteren was ook interessant. Men geeft geen kloten.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Formule 1 coureurs van tegenwoordig zijn hetzelfde als voetballers.. huilie huilie.. niets nieuws. Vroeger waren het mannen! maar door al het comerciele gedoe en voorgekauwde marketring praatjes, krijg je dat he
Nog maar een paar jaar en Bernie is weg, nog even geduld dus.
Dacht dat sport in het algemeen over respect ging ….
@dolledries: Alleen als het geen geld kost…
Heeft iemand een acestream linkje?
Hahaha maurits, baas!
Bernie is een oude, bange man.
Anders veeg je de kritiek inhoudelijk wel van tafel.
B.ernie is dus eigenlijk als A.dolf. Hij geeft geen ene f.c.u.k. en doet wat hij wil om zijn rijk nog verder uit te breiden. Van Zandbakkiestan tot aan diep in Rusland.
Hmm, komop, hoe graag wil je gehaat worden?
Geef ‘m eens ongelijk
Dat Ecclestone alleen in geld geïnteresseerd is, is alvast allang geen nieuwigheid meer . . .
Bernie geeft nergens om, coureurs als Alonso, Raikonen en een heleboel andere rijden gewoon mee voor het geld, Mercedes het merk met de meeste centen heeft de wereldtitel al zo goed als binnen, en de piloot met de wereldwijd hoogste marketing power (want de meerderheid in de wereld is niet blank, folks) gaat het weer nipt halen van de ideale schoonzoon die recht uit een shampoo reclame komt. Heel fijn allemaal.

Graag wat meer zendtijd voor WEC, WRC en GT want heel het F1 boeit geen kip meer.
Dat het mannetje zo bang is voor vrije meningsuiting laat hij merken in de reactie. Gauw weer naar vriend Putin borreltje drinken….
Bernie geeft geen fuck en daar heeft hij groot gelijk in!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).