De 28-jarige Joel Beukers rijdt nu Lamborghini

Auteur: , 68 Reacties

Joel wie? Hint: hij was de eigenaar van de Maserati die iemand bewerkte met roze verf.

Stier-met-koeien

Enige tijd geleden berichtten we je over een Maserati Quattroporte van de mooiste, vijfde generatie die verminkt was door vandalen. De Maser werd onder andere overgoten met roze verf en bekrast. Daarnaast werden ook de bandjes lek geprikt. We vroegen ons af wat de beweegreden zou kunnen zijn voor de dader om over te gaan tot zijn wandaad en kwamen er zodoende achter dat de eigenaar van de auto Joel Beukers is. Je zou hem kunnen omschrijven als de Enzo Knol onder de fitness-goeroe’s.

Joel maakt namelijk Youtube video’s waarin hij vaak zijn tagline ‘ga voor goud’ en de term ‘groeimaatje’ bezigt. Daarnaast verkoopt hij dozen met eiwitten en trainingsschema’s voor mensen die gainz willen behalen in de gym, af willen vallen of allebei. Top tip: beide tegelijkertijd is onmogelijk tenzij je praat over n00by-gainz of als je vitamine S gebruikt. En nu we het toch hebben over vitamine S: Joel speelde ooit rugby, maar werd twee jaar geschorst nadat uit de dopingcontrole bleek dat hij MDMA en performance enhancing drugs (PEDs) genomen had.

Joel claimt dat hij op de hoogte was van zijn MDMA-gebruik, maar dat de PEDs in zijn lijf een verrassing voor hem vormden. Als een doorgewinterd sportman verklaarde hij de aanwezigheid van deze stofjes in zijn lichaam door het gebruik van ‘verkeerde supplementen’. Naar eigen zeggen was dit een cruciaal moment in zijn prille loopbaan, daar hij op dat moment besloot een lijn van voedingssupplementen op de markt te brengen waar je geen spieren van kweekt geen rotzooi inzit.

Daarmee komen we terug op de vernaggelde Maser, waar onder andere de teksten ‘kut product’, ‘geld terug’ en ‘homo’ op te lezen waren. Mogelijk dacht de auteur van deze proza dat als hij een eiwit-shake per dag zou wegtikken het lijf om de blits te maken in Cherso vanzelf zou volgen, maar dat is natuurlijk niet het geval. Hoe dan ook is Joel na het akkefietje op zoek gegaan naar een nieuwe auto en die heeft de 28-jarige nu gevonden in de vorm van een Lamborghini Huracan. In onderstaande video kan je zien hoe een af en toe luid schreeuwende Joel zijn Lambo ophaalde bij de dealer.

Die laatste heeft zelfs gedacht aan een wat knullig overkomende taart om de heugelijke gebeurtenis te markeren. It’s the thought that counts, zullen we maar zeggen. Wat zou een goede naam zijn voor mijn eigen eiwit-lijn? Ik zat zelf te denken aan Jaapiyo’s Power Poeder…Suggesties zijn welkom in de comments.

Bedankt Carlo voor de tip!68 reacties

Schreeuwen of niet, heerlijke vent en zwaar verdiend natuurlijk. Harde werker voor een vlogger volgens mij.
@kimbo12: Het is geen vlogger, het is een ondernemer. Hij maakt enkel slim gebruik van de vlog hype momenteel.
@poes: True true,
@poes: dan ben je toch een vlogger?
@bartjeeh: Nee want hij doet het dus slim. Stiekem bijna. Invlognito.
@4porte: INVLOGNITO!!! Geniaal!!
@kimbo12: Als je al vind dat dit soort mensen het verdienen, dan verdient zo goed als iedereen het.
@mick0210: niet iedereen werkt hard he
Groeimaatje.. Ben ik de enige die een beetje walgt van die term?
@berlinetta: Filmpje gekeken? Die mooie dames met flinke uiers vonden het anders rete interessant!
@berlinetta: trek je groeimaat zn NEST uit!
@berlinetta: #tagjegroeimaatje 💁
@berlinetta: je moet ook ff je geluid er bij aan zetten, dan vat je hem…

https://youtu.be/7Ttv-R5RU6A
Lastig te beoordelen kerel dit.

Duidelijk een kerel met hersens en (enigszins) fatsoen, maar die zich slim ‘aanpast’ om z’n doelgroep aan te spreken. Hij maakt ook slim gebruik van z’n vriendjes – welke beduidend minder intelligent lijken – met hetzelfde doel.

Verder is het een meester in ‘product placement’. Alles draait natuurlijk uiteindelijk om de verkoop van al die poeder. En de winstmarges daarop lijken niet bepaald mager te zijn.

Ik zie ‘em er zelfs voor aan om z’n Maserati zelf te hebben (laten) vernielen. Het heeft hem destijds enorm veel extra exposure gegeven. Om dat ding daarna ook weer heel slim in goud laten wrappen, om goed aan te sluiten op de slogan ‘ga voor goud’.
@poes: exact de reden van deze aankoop. Door dit gedrag wordt zijn naam en bedrijf alleen maar groter.
@poes: Helemaal mee eens. En ook grote kans dat hij een soort van sponsor/huur-deal heeft. Dat doen veel bekende Nederlanders tegenwoordig.
@poes: Ik ken Joel best lang al. Altijd al een mafkees geweest. Mega ondernemend en inderdaad ook erg slim. Ik heb persoonljjk een zware Vlogallergie, maar bij hem kan ik er wel om lachen. Juist omdat het zo satirisch en over de top is. Hoop hem snel eens tegen te komen in zijn nieuwe Huracan!
Wat een vreselijke jongen.
Wel slim gedaan; inspringen op die gekkies die elke dag in zo’n zweethok staan en flink geld uitgeven aan zwaar overpricede artikelen. Allemaal met het doel om wat spieren op te bouwen. Geen idee wat ze er vervolgens mee doen, maar goed.
Er zit daar een hoop geld in ieder geval.
Vervolgens spendeert deze slimme, toch zeer irritante man aan een Lambo. Precies zo’n type die het imago van het merk niet verbetert.
@gregorius: Wat zijn klanten met die spieren moeten? Geen idee, maar er zijn er ongetwijfeld genoeg. Bij programma’s als Ex on the Beach lopen ze er allemaal bij als een stel Bokito’s.
@madmarky: ieder zijn hobby he, weet ook niet of je trots moet zijn op een een of andere auto hobby namelijk
live and let live….
@madmarky: Hihi, ex on the beach. Het leedvermaak van de zondagavond. Ik kan er zo van genieten.

Je zit daar gewoon eigenlijk naar een documentaire over de Darwin theorie te kijken. De primitieve mens in zijn natuurlijke habitat.
@gregorius:

Mensen met een laag zelfbeeld snappen dit dan weer wel ..

Je kan ze herkennen in de comments als ze het over “dameskapperauto” hebben ..
@gregorius: als een van die mensen die dag in dag uit staat te zweten kan ik het wel uitleggen.

Nee, we hebben geen laag zelfbeeld. Maar net zoals anderen veel aandacht, tijd en geld besteden aan kleren waarin ze zich fijn voelen, een auto waarin ze zich fijn voelen of om de week naar de kapper gaan, een bepaalde stijl interieur hebben of wat dan ook OMDAT HET GEWOON LEKKER VOELT

Nee het zijn geen dombo’s er wordt in de gym over van alles gesproken, gelachen en er wordt ook veel met elkaar gedeeld over bepaalde relevante thema’s.

Hobby is hobby. Laat gaan en denigreer niet. Al kan ik me de jaloezie voorstellen ;)
@neleev:

Duidelijk ..
Onzekere kneuzen dus ..
@lincoln: jou neem ik sowieso niet serieus hier
@neleev:

Gebrek aan zelfspot valt nml altijd samen met onzekerheid ..
Logisch dus ..
@neleev: als een man langer voor de spiegel staat dan een vrouw heb je wel een heel verkeerd en onzeker zelfbeeld.
@maarten020: Nee dan heb je de verkeerde vrouw…
@neleev: Ik breng zelf ook wekelijks heel wat uurtjes door in de sportschool, maar ik kan toch niet ontkennen dat een groot deel van de opgepompte spierbundels niet de grootste slimmeriken onder ons zijn. Dat neemt uiteraard niet weg dat er ook een hoop zijn die wel een goed stel hersens hebben.
@berlinetta:

Je hoeft ook maar tot 8 te kunnen tellen .. en dat dan 3 keer ..
Hij is gewoon slim, love it or hate it. Al die reacties met ‘ wat een vreselijke jongen’ is alleen maar door zijn geschreeuw zonder dat jullie iets van zijn achtergrond of kanaal weten…Scoopie erbij?
@max038: als iemand zich dusdanig gedraagt is het uiteraard wachten op veroordelingen. Ik schaar mij achter de groep die walgt van dit soort mensen.
@max038: pleur die schijven door het dak heen en breek de tent af! Pure winst!
Volgens mij stopt ie ook wat poedertjes in zijn neus…
@crackdavid: dat is puur imago. Vinden z’n klanten mooi.
@crackdavid: daarom is hij geschorst bij Rugby….
Cocaïne is a hell of a drug ..

– Rick James – ..
Verschrikkelijk dit zeg, man man man
Beter iemand van 28 jaar in zo’n ding dan ik met mijn ouwe kop.
Blaaskaak. Maar goed hij is wel het boegbeeld van zijn doelgroep die last heeft van compensatiedrang.
1e filmpje die ik gezien heb van die knakker en vind hem redelijk irritant. Wel zelf een lambo voor elkaar gekregen en dat is wel knap.
Beetje de nieuwe Emile Ratelband, ondanks dat het hoogstwaarschijnlijk allemaal nep is vind ik het zelf redelijk irritant. Wel enorm leuk voor hem natuurlijk dat ie al op zon leeftijd zo’n auto kan veroorloven.
Scoopie dr bij en ga voor goud.

Mooi toch, hij weet hoe zijn spullen moet verkopen. Verdient veel centen koopt een lambo.
Als je succes hebt mag je dat best laten zien. Ik neem nog ff een scoopie en ga voor goud 😎
@moosepower: die onzin heb je helemaal niet nodig om een beetje spiermassa te kweken. Ik ben sterker en fitter dan ooit sinds ik gekapt met al die troep, gewoon fatsoenlijk vreten en naar je lijf luisteren.
@racerx: klopt gewoon de juiste dingen eten in voldoende hoeveelheden. En veel trainen natuurlijk 💪
@moosepower: nu nog zn huracan goud laten wrappen
Don’t make stupid people famous.

Ik weet dat dit een blog is, echter gaarne dergelijke artikelen achterwege laten. Ook ik maak mezelf kapot in de sportschool, en kickboks en hockey, maar deze onzin gaat echt te ver. Schreeuwmeneer heeft een leuke auto, maar gebakken uitwerpselen kan ik met veel plezier en buzz ook aan de man, of vrouw, brengen.

Oprecht, ondanks autonieuws, laat dit ‘fenomeen’ een dooie dood sterven.

Groetjes vanuit kantoor.
Het is wel echt zoeken om iemand af te branden over zijn mdma verleden. Terwijl half Nederland strak staat op festivals en concerten. Gun hem die auto en zijn succes.
@thomasthomas: ik zie geen rook, dus er is ook geen vuur.
Slimme kerel, gezien de gratis aandacht die hij zelfs op Autoblog genereerd voor zijn product.
Mooie kerel. Na de vernieling van z’n Maserati heeft hij deze laten spuiten in het Goud met zwarte velgen en dat staat de Maserati verrassend goed. Je kan zeggen over hem wat je wil maar 28jaar en een Maserati + Lambo voor de deur. Ik teken er voor.
@martijndh: hij heeft ‘m goud laten wrappen
Flapdrol of niet, hij doet het toch maar wel effe!
Gewoon een slimme ondernemer. 28j en een lambo onder zijn kont. Kan er alleen maar respect voor hebben!
Ik geloof niet dat hij daadwerkelijk de drijvende kracht achter het merk is. Voor m’n gevoel zit er iemand anders achter die hem gebruikt. Het is immers overtuigender dat het werkt als hij het promoot dan iemand met een kippenborst. Lambo is dan naar mijn idee ook niet van hem, maar laten zij hem hier voor promotie in karren.

Van een tweedehands maserati 40/50k naar een lambo van 200k +. Lijkt mij ook niet logisch in zo’n korte tijd. Beetje hetzelfde als die Jon Olsson. Geen van die auto’s waar hij in rijdt zijn van hem. Maar van een sponsor oid

Hoe dan ook, jaloers sowieso! Veel plezier ermee. Of die kar nou van hem is of niet.
Je mag van hem vinden wat je wilt. Maar hij flikt het toch wel mooi. Deze man maakt gewoon slim gebruik van alles om hem heen on te komen waar hij wilt zijn. Respect vanuit mijn kant. Dat schreeuwerige is iets waar je van houdt of niet, het is puur marketing voor alles waar hij voor staat. In plaats van andermans succes afkraken mag je bij jezelf nagaan of jij alles in het leven hebt wat je begeert. Gewoon pure winst.
Zo jammer weer… flink veel jaloerse reacties.
Ga het filmpje niet eens kijken, jezus wat een kwal is dit zeg..
Afgelopen nacht en ook nu ik net wakker ben zie ik frodo en gandalf weer.
Och och och, haat of jaloezie? Je mag pas een oordeel hebben als je hem kent denk ik dan. Hoe kun je in vol ornaat zeggen, die joel beukers dat is me er eentje. Terwijl iedereen hier niet eens weet, wie hij is en wat hij doet etc en sterker nog al een oordeel klaar hebben bij voorbaat. Hij heeft het goed voor mekaar als ondernemer de resultaten zijn er, aanschouw.
Knap van zo’n vent. Toch maar mooi bij elkaar gewerkt. Leeft in ieder geval naar z’n catchfrase. Maximale eruit halen, mooi toch. Als je zo je munten kan verdienen, lekker doen!
-edit: nutteloze bijdrage-
@gash: Ech” nie.
Dat geschreeuw heeft hij gepikt van robert frank. Ach beter goed gepikt dan slecht bedacht.
Is een huracan avio volgens mij, en nieteens een gewone
Oh, oké dan.
Gaaf Joel, je verdient het✌🏽
Wat is die verkoper van Pon, Paul heet ie geloof ik, een onwijze bal. Hoe die praat alleen al. Ik zou afhaken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).