Maserati Quattroporte compleet vernaggeld door vandaal

Auteur: , 91 Reacties

Krassen in de lak, vier lekke banden en roze verf over de koets...en tot overmaat van ramp is het er nog een van de vijfde generatie ook.

Zojuist kregen we niet één, maar twee berichten binnen over een Maserati Quattroporte die verminkt is in Hilversum. De Maser blijkt eigendom te zijn van een zekere Joel Beukers, een door gainz geobsedeerde fitness fanaat. Dat er goed geld te verdienen is in de fitness wereld dezer dagen, blijkt wel uit het feit dat Joel in een Maserati Quattroporte rijdt van de mooiste generatie. Niet dat die auto’s op zich nu nog ontzettend duur zijn, maar om het onderhoud te bekostigen moet je toch behoorlijk wat dozen whey proteïne wegzetten.

Echt heel mooi is de Maser van Joel nu echter niet meer. De Italiaanse bolide is overgoten met roze verf en pakkende leuzen als ‘kut product’, ‘centen terug’ en ‘homo’. Nou komt die verf er misschien nog wel weer af, maar daarom heeft de vandaal voor de zekerheid ook nog een paar diepe krassen in de flank van de auto gezet en de bandjes lek geprikt.

Dat er ‘kut product’ op de auto staat kan overigens een aanwijzing zijn dat er een ectomorph voor de schade verantwoordelijk is die de route naar gainzville maar niet kan vinden. Maar we laten het serieuze politiewerk verder maar over aan de politie.

Mocht je iets weten over de kwestie wordt je overigens vriendelijk verzocht contact op te nemen met diezelfde politie. Ook Joel zelf is trouwens zijn eigen zoektocht naar de daders gestart. Hij heeft via Facebook een beloning uitgeloofd van 1.000 Euro plus een tegoedbon ter waarde van 1.000 Euro aan Clean Nutrition producten voor diegene die met de gouden tip komt. Maar ja, of je wat hebt aan die bon is natuurlijk de vraag. Niet alle reviews zijn er immers positief over, vooral niet diegene geschreven op Maserati’s.

Een video van Joel en zijn beschadigde Lampedati Maserati check je hieronder.

QP

Bedankt iedereen voor de tips!91 reacties

Wtf? Is dat purschuim bij de motorkap?

Je mag vinden wat je wil van iemand, maar van iemands auto blijf je af! Zeker als het Italiaanse schone is…
@kingjoop: ja en in z’n uitlaat. Gaat nog een mooie klus worden…
@camber24: effe revven.
@camber24: gewoon starten en goed gas geven..
@kingjoop: maakt niet uit wat het is!
Wel roze hartjes? Ik zie tegenstrijdigheden. Vast een vrouw die het gedaan heeft.
Je moet het lef maar hebben om zoiets te flikken. Dan ben je gewoon een stumper eerste klas en niets anders. Doodzonde voor deze Italiaanse schone.
Wat het verhaal hier ook achter is, wat de reden ook is die de dader(s) denken te hebben hiervoor: als je dit doet ben je een loser.

En deze man is een winnaar door zo te reageren. Moet super kut zijn als je dit overkomt en je kookt van binnen waarschijnlijk van woede, maar je bent een echte kerel door zo te reageren.

Wat een hufter ben je dan.

Heb het zelf een keer meegemaakt tijdens mijn werk bij een leasemaatschappij.
Kreeg een klant aan de lijn wiens auto en huis helemaal onder de verf zaten (lees: auto was helemaal rood, inclusief de ramen, het was een zwarte X5).
Man helemaal overstuur dat z’n kinderen dit ook meekrijgen.
@granlusso: Gewoon de absoluut slechtste oplossing om een conflict uit te vechten. Buitengewoon kinderachtig. Alsof iemand je na zo’n actie nog serieus neemt.
@granlusso:
Tis maar blik.
Ik kan veel slechtere oplossingen bedenken om een conflict uit te vechten.
@Rob: Dat is waar, maar het toont gewoon aan dat iemand zijn of haar emoties niet onder controle heeft.
Video gezien. De beste man wekt bij mij niet direct sympathie op. Maar nooit een reden om iemands auto te vandaliseren natuurlijk… Redelijke k*t streek
@camber24: Ik vond het anders best een prima kerel, tot de laatste vijf seconden van het filmpje…
@granlusso: precies dat bedoel ik
@camber24: dat is puur de stijl van de man. Na 10 videos ga je hem waarderen. Geen kwaad in de zin, gewoon hard werken voor resultaat.
@camber24: achja het is een typetje wat wordt opgevoerd, heb je een beetje nodig om op te vallen in deze wereld. Gunde Joel de wagen van harte, uiterst zonde dit.
Schade aan een monument is dit.
Je zal je auto zo aantreffen. Vind het echt te gek voor woorden…
En hij heeft de wagen pas net. Je moet wel heel achterlijk zijn om dit in je hoofd te halen..
‘Centen terug’ staat op de linkerkant…

@boxergt: check, toegevoegd!
Lekker verven. ?
Ga voor roze. ?
Tag je verf-maatje. ?
We breken die Maserati af. ?
@mikkeloentje: Ah smileys worden vraagtekens. Welkom in 2017.
@mikkeloentje: was in 2016 ook al zo
@banaan7: Oh oke dankjewel.
Is dit de enige auto in Hilversum en omstreken die beklad is, dan zijn het in mijn optiek geen vandalen meer maar zal er waarschijnlijk meer aan de hand zijn tussen de eigenaar van deze auto en diegene(n) die dit gedaan hebben. Ik zou zeggen, zoek in de nabijheid van de eigenaar.

Maar wat er ook speelt, je blijft van andermans spullen af.
De gene die dit op hun geweten hebben mogen ze van mij part via de anus binnenstebuiten getrokken worden, je blijft van een andermans spullen af ongeacht de reden.
@vvti: een anale prolapse?
@vvti: Let them hang!
In die video: We gaan voor goud en tag je groeimaatje, hahah, tjsonge nou weet ik waar dat homo vandaan komt.
Maar goed ik zou mezelf een week opsluiten en huilen in een hoekje als me dit overkomt op zo’n auto. Klootz*kken.
Gooit meteen Clean Nutrition in de aanbieding, maarja iedereen weet nu dat dat een ‘kut product’ is heheheh
Op een Lampedati; Leuk
Op een Maserati; Niet leuk
Zo, heeft hij direct de vrolijkste Maserati van het ganse land! Gefeliciteerd Joel.
Maar wel even het karwei afmaken. Paar potjes verf in diverse kleurtjes plus wat kwastjes van de Gamma en kliederen maar. De niet zo aardig bedoelde woordjes heb je zo gecamoufleerd. Vast wat inspiratie:
http://www.artcarsproject.com/jean-pierre-lafrance

Van de nood een deugd maken zeg maar.
Jaloezie, jaloezie en nog eens jaloezie….
Blijf toch van andermans spullen af, ronduit walgelijk dit.
@6speed: dit heeft vlg mij niks met jaloezie te maken. Maar kan het mis hebben…
Man man man man man. Daar word je toch niet vrolijk van.
Wat een randdebielen! Of het nou een qp is of een oude lelijke eend…van andermans spullen blijf je af!

Zit er ook pur onder de motorkap?
Ik krijg het idee dat er steeds meer “verwarde ” mensen rondlopen.
Wat een loser ben je dan als je dat doet.
Die auto had ie net een paar weekjes.
Ouwe fitness schreeuwmeneer.
Een “leuke” stunt of een serieuze schadepost..
Triest en zonde. Uiteindelijk heb je alleen de verzekering met dit soort acties en uiteindelijk iedereen die de verzekering betaald. Iedereen dus!

Dat er trouwens mensen in dat soort poeders en pillen trappen snap ik overigens ook echt niet. Met een goede normale voeding krijg je alles wat je lichaam hebt gewoon al binnen! Maar ja misschien willen die mensen gewoon een erg prijzig plasje in de pot deponeren?!?
@cocoloco: nou ja m’n tekst klopt voor geen meter maar jammer dan
@cocoloco: het kan met normale voeding, zulke producten zijn ook geen vervangers maar supplementen. Niet alles is onzin
Wat een malloten. kutproduct? Het is qua betrouwbaarheid geen technisch hoogstandje, maar man wat klinkt dat ding super en ziet hij er goed uit. De huidige is net een verknipte E klasse.
@nopetrolnofun: kut product slaat denk ik op de pillen en poedertjes die meneer verkoopt. Omschrijving van de dader; roze vingers en een bierbuik
@nopetrolnofun: Wat je zegt slaat helemaal nergens op.De nieuwe qp is langer dan een s klasse.Hoe kan het dan een verknipte e klasse zijn.
In het begin vond ik de oude generatie mooier maar poeh poeh ik vind de nieuwe generatie ook wel heeel erg mooi
Doodzonde. Stelletje eikels ook. Met alleen gebruik van suplementen zal je ook geen resultaat boeken, goede voeding, slaap en training zijn minstens zo belangrijk!
@dutchdriftking: idd, plus een goede ‘mindset’ zoals dat populair heet tegenswoordigs. Iets wat deze ‘schreeuwmeneer’ ook probeert duidelijk te maken aan z’n klandizie. Niet mijn kopje thee moet ik eerlijk zeggen. Maar goed, kennelijk genoeg mensen die het wel graag aanhoren en ‘voor goud gaan’.

Maar afijn: zoiets debiels als het vernielen van een auto doe je niet. Punt.
@diesel78: nouja, het geeft wel blijk van inzet en motivatie, om van fanatisme maar te zwijgen…
Schandalige uiting van jaloezie
De ballen om de kast van de gym persoonlijk aan te spreken hadden ze blijkbaar niet..
Ik denk dat de dader Tante Til is een kloddertje roze verf hier…
Ik weet niet wat de gedachte achter deze aktie is maar vind het echt vreselijk voor deze Italiaan!!?
Afschieten die misgunners! Kutproduct schrijven op iets wat ze waarschijnlijk zelf niet kunnen betalen.
@robinvanbeek: ‘kut product’ bedoelen ze de supplementen mee die Joel Beukers verkoopt
Dat is onwijs zonde! Zo’n prachtige bak naar de klote en Joel zelf verdiend dit ook niet. Schandalig dat dit gebeurd is!
Hoeveel hersencellen moet je al wel niet verloren zijn met het slikken van “voedingsupplementen”. Als je dit wil doen??
@jpoers: sinds wanneer verlies je hersencellen met het slikken van eiwitten? Als je niet weer wasr het over hebt zeg dan niks.
Ken de auto, staat (stond) regelmatig bij m’n sportschool. Toch telkens bij binnenlopen een verdraaide nek. Eeuwig zonde, en waarom mensen dit in hun hoofd halen…
Kan wel begrijpen dat mensen dit met iemand anders auto doen. Auto is toch vaak je trotse bezit. Behalve bij mij dan. Maar aan de andere kant. Sportschool snoepjes koekjes en drankjes en rommel is allemaal onzin. 9 van 10 lui zijn opgeblazen poppen. Zet ze buiten aan het echte werk kunnen ze ineens niks. Spiermassa zegt niks over kracht.
@gerjan: onjuist, spiermassa heeft wel degelijk een directe relatie met spierkracht. Tot zover mijn academische bijdrage :-).
@m550d: niet mee eens. Zijn zat opgeblazen sportschool jongens die nog geen halve dag stratenmaker bij houd. Sportschool lui hebben even kracht maar geen kracht voor Helena zwaar werk
@gerjan: idd dat noemen ze spier geheugen.
Die opgepompte personen krijgen van die dikke spieren door de spier bewust kapot te maken. Bij het herstel wordt de spier dikker. Dit geeft zeker niet meer kracht. Menig formule1 coureur is sterker dan die opgepompte gasten. En die zien er erg iel uit.
Ik wilde zeggen: nog altijd beter dan dat de wagen slachtoffer is geworden van vuurwerk. Maar toen zag ik de purschuim…
Joel is een eindbaas en de Maserati ook, wat een idioten die die gedaan hebben, ongelofelijk.
@edgar: helaas is de Maserati door het plafon heen
@heat59: ging niet meer voor goud helaas
Hij kan hem inschrijven voor de junkyardrace. Bandjes herstellen en gaan!
Stelletje leeghoofden…
Waarom is het kenteken gesjopt? Iets te verbergen? Ik denk dat hier meer achter zit. Iets met sportschool wereldje.
Het is zonde maar als je hem zo ziet praten in het filmpje dan denk ik hij zal het wel verdienen beetje raar om zo koel te reageren toch. En noch zeggen ook dat de dader wil dat ik een lombo koop dit komt toch niet in je op als je je italiaan zo ziet staan .
Ik ken de rede niet, maar die is wel serieus, anders ga je niet zo fanatiek te werk.
Man zal best wat op zijn kerfstok hebben, ten aanzien van een aantal klanten, en bij deze zeker.
Hij heeft in iedergeval een ondeugelijk produkt geleverd, blijkt uit de tekst op de auto.
Ik zou het zelf nooit zo oplossen, maar het lijkt wel vrouwenwerk, als ik naar het geheel kijk, gevalletje tante Til lijkt het wel.
Het is ook iemand, die de man de laatste tijd heeft gevolgd, als hij deze auto drie weken heeft en er nu zo uitziet, dan moet het iemand zijn, die dat dus wist.
Of het is een vergissing, kan tegenwoordig ook zo maar.
Ik moest eerst wel een beetje lachen, natuurlijk is het niet leuk, als je het jezelf overkomt, maar aan het vandalisme te zien, krijg ik beelden binnen van een fanatiekeling die ijverig bezig is.
Natuurlijk is het laf, om een prachtige auto zo toe te takelen, maar het is wel een manier, om iemand zo te grazen te nemen, als je niet helemaal helder meer kan denken. Het tenslotte fysiek geweldloos en toch heb je die Joel bij de ballen vast.
Dader zou zo een labiele vrouw, met bouwkundige kennis (purschuim), of een labiele bouwvakkende “metro” man kunnen zijn, maar ik ben geen politieagent en heb verder geen kennis van zaken.
Het is maar een idee.
@orichy: Verf lijkt mij trouwens lila en geen rose, maar dat kan een vertekend beeld zijn.
Het is zoeken naar een speld in een hooiberg, maar het is dus een ex-klant, je hebt zijn/haar gegevens dus ergens in je systeem staan.
Totale misgunning en jaloezie.
Net alle comments doorgelopen, maar geen antwoord op mijn prangende vraag, wie of wat zijn Gainz!?
Echt naar als je dit doet. Zo jammer
Beetje sneu. Maar kut prodact.. wie van meneer beukers is dyslectisch?
Nog geen Jet Cars comment geweest?
Dat iemand hier de tijd voor heeft gehad zonder dat iemand het of iets gezien heeft
Blijkbaar hebben die supplementen ook invloed (afbraak?) op de hersencelletjes…
Niet janken, heeft nu een unieke Maser Artcar’
Heel erg dat een auto word bekrast.
Al is het een auto van een gruwelijke dictator, dit doe je niet.

Geen lef om iemand aan te spreken die je een slecht product heeft aangesmeerd, laat zijn of haar auto ongemoeid.
De dader moet worden opgespoort en berecht. 80 jaar voorwaardelijk, nooid meer vrij.
Soms pak je mensen het hardst als je hun geld of hun spullen pakt. Zoals met die klootzakjes in London . Waarschijnlijk was dit ook iemand die zijn geld niet terug kreeg en het zo zat was dat hij dit deed. Kan allemaal he. Keur het niet goed maar soms heb ik ook wel neigingen om iemand zijn auto in de fik te zetten. Maar dan haal je een paar keer diep adem en laat je het gaan ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).