Jorge Lorenzo – zeemeeuw: 1-0 [video]

Auteur: , 15 Reacties

Eindelijk een stukje payback voor al het leed dat de dierenwereld ons berokkent.

Gggggggorgggge Lorenzo vs meeuw

We wijken even uit naar de brommers, omdat motoren ook cool zijn. Tijdens de kwalificatie van de Australische Grand Prix (Phillip Island) kreeg regerend wereldkampioen in de MotoGP-klasse Jorge Lorenzo ongevraagd te maken met een lifter, in de vorm van een meeuw (mine?) die zijn fiets in-genilfiskt werd.

De meeuw heeft zich wellicht even tevoren flink tegoed gedaan aan varkensanus calamares, en dan ben je niet meer zo rap natuurlijk. Niet dat een meeuw sowieso kans maakt in een rechtstreeks duel met een 250 pk sterke motorfiets, maar goed. Ga dan ook ergens anders je meeuwendingen doen…

Of de vliegende rat het heeft overleefd weet ik niet, maar het lijkt me niet waarschijnlijk. Als hij nog niet kassie wijlen was, dan helpen de hellingshoeken van 60 graden die de heren racers halen ook niet veel. De uitdrukking op het gezicht van Wilco Zeelenberg is in ieder geval in 1 woord te omvatten: priceless.

Lolwut?

Lorenzo zette trouwens de snelste kwalificatietijd neer, meeuw of geen meeuw. Koning. Video van de gekke zijspan op dierenleedjunk.

Nog even over dat leed dat de dierenwereld ons aandoet: Toyota roept in de VS 800.000 modellen terug wegens mogelijk spontaan ploffende airbags. De reden? Spinnen. Ja, alweer15 reacties

Reclame van Monster op de motor is passend in deze.
Een ongeluk zit in een klein hoekje. RIP meeuw
Lorenzo heeft ook een hekel aan de PVV. Heeft de PVV al kamervragen gesteld?
Vervelend voor de meeuw maar het is niet anders. Vliegende ratten, waren dat geen duiven?
@sjaakk: Jep vliegende ratten zijn duifkes
Ik vind dat er maar luchtig over gedaan wordt.
Maar o wee als een kind wordt aangereden, dan is het ineens huilie huilie en mag er geen kwaad woord over gesproken worden!
@alcantara: kinderen vliegen normaal gesproken niet op een circuit…….
Triest einde voor die mooie vogel. Triest artikel ook, trouwens.
@benzinehoofd: Ja inderdaad, sterkte aan de nabestaanden, RIP!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).