Justin Biebers Huurborghini Gallardo is de matras van Miami

Auteur: , 16 Reacties

..zijn verhuurder verlangt echter top dollar, een luxe escort waardig, voor wie de Gallardo Spyder even wil gebruiken voor een ritje.

Gallardo Bieber

Amerikanen zijn knettergek, dat bewijst de nasleep van Bad Boy Biebers beschonken balorige buitenissige scheurpartij maar weer eens. Alleen omdat de stoute zangknaap met zijn ondeugende billetjes in de Gallardo Spyder heeft gezeten wil iedereen het ding opeens huren. Zijn verhuurder snapt het concept van vraag en aanbod, en laat potentiële huurders $1.700 per dag aftikken voor het gele gevaarte. Ke-tsjing!

Op bovenstaande foto zien we model Madison Murray (like) voor de Biebermobile poseren, en naar verluidt staat de hele modellenwereld in de rij om een shoot bij het ding te doen. Toch een fijne bijkomstigheid voor de verhuurfiguren. Als ik hen was stuurde ik even een onsje yayo naar de Canadese wonderboy, gewoon als bedankje. (via TMZ)16 reacties

Ik zeg altijd “het matras”, maar blijkbaar kan beide:
http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/525/
In Miami ziet het zwart van de “exotic car rentals” en bij de meeste bedrijven betaal je al gauw 1200 dollar per dag voor een Gallardo, vind de meerprijs nog wel meevallen. De reden daarentegen is te achterlijk voor woorden.
Nieuws over Dokter Bibber… ik vind dit veel interessanter: http://www.formule1.nl/nieuws/detail/jerez-dag-3-red-bulls-drama-duurt-voort/?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl
@venividivici: jij snapt het echt niet hè? Ze doen zo hun best om van een leuke site één van de meest achterhaalde en slecht opgezette websites te bakken. En dat gaat ze fantastisch af…… Helaas.
@roppp: Ik begrijp je, zal ze geen beter nieuws meer aandragen…
En Bieber is een arrogant mannetje.
Omdat Bibber erin heeft gezeten wil iedereen de Gallardo ineens huren? Echt niet goedwijs die Amerikanen.
Fijn te zien dat Williams (OK dankzij Mercedes motoren, maar toch) bovenaan de tabellen te vinden is :)
@Vincegail: Oepsie. Geen 3 websites tegelijk lezen :)
@Vincegail: die gaan goed gebruik maken van andermans problemen aan het begin van het seizoen. Puntjes pakken!
@awesome: en laten we hopen dat andermans problemen in dit geval die van red bull zijn. Ik zou een podium zonder vettel een leuke verandering vinden.
@lennaert: misschien gaat hij dit jaar nog skien
@cthijs: ai, net over de grens die grap.
Vind deze foto van de beste dame wel 10x fijner om naar te kijken…

http://instagram.com/p/jkRYVxi_2-/
De heren van Lou La Vie zijn sowieso goed bezig. Prachtige wagens verhuren zij!
Nuja, is een handel zoals alle anderen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).