Keanu Reeves bezoekt Ferrari, heeft de tijd van zijn leven

Auteur: , 24 Reacties

Zelden hebben we Neo zo uitgelaten gezien...

Een onderdeel van Ferrari’s marketingstrategie is om celebs in hun fabriek uit te nodigen, en er dan een fotosetje uit te gooien. Gordon Ramsey, Jay Kay, Usain Bolt, allemaal kwamen ze naar Maranello, in de dubbelfunctie van klant en Ferrari-celeb-uithangbord.

Onlangs kwam ook acteur en fuifnummer Keanu Reeves voorbij. Deze pretletter begon zijn carrière eind jaren ’80 memorabel met twee films uit de Bill & Ted-serie (whoa!), maar brak bij het grote publiek echt door in de jaren ’90 met hoofdrollen in Speed, the Devil’s Advocate, en natuurlijk als Neo in de Matrix-trilogie.

Van Reeves is bekend dat hij graag motor rijdt/reed (hij crashte ooit hard tijdens een nachtelijk ritje zonder licht), maar kennelijk kan ook Ferrari hem bekoren. Op bezoek in de fabriek nam hij plaats in een California, een 488 GTB en natuurlijk in de LaFerrari.

I'm in a LaFerrari. Please kill me now.

Nu zal het misschien aan mij liggen, maar mocht je een LaFerrari binnen handbereik hebben, dan word je als petrolhead redelijk uitgelaten. Bij (Sad) Keanu spat de lol er echter niet bepaald af, verder dan een paar flauwe duimpjes en halfslachtige handgebaartjes komen we niet.

Maar wellicht gaat er onder de wat neutrale gelaatsuitdrukking wel een pretexplosie van jewelste schuil. In dat geval denk ik dat Kimi en Keanu het goed met elkaar kunnen vinden.

UPDATE: We hebben ook een video van Bill & Ted’s Excellent Maranello-adventure. En gezegd moet worden: hier oogt Keanu een heel stuk losser. KLIKKERDEKLIK!24 reacties

Wat een droevig hoofd, al zie ik ‘m wel lachen in de foto met de 488 GTB.

Maar ergens kan ik het begrijpen, wel in een Ferrari DeFerrari zitten, maar er niet mee rijden en wetende dat je alleen maar onderdeel bent van de PR machine van Ferrari.

En dat kleuren palet is zo 2013, daar kun je echt niet meer mee aankomen kakken in je nieuwe Ferrari.
@gijsso: Ach, misschien mocht hij er wel een blokje mee om.
Het enthousiasme spat er werkelijk van af.
Keanu is meer een type voor een California…
In John Wick reed hij met niet te versmaden muscle-spul van SRT.
@sir_smokalot: …ik herinner me meer die klassieke Mustang.
@gash: als ik m zo zie zou ik ‘m eerder in een Audi of BMW plaatsen. Zo emotie-loos past wel beetje bij Duitsers :p
Ik zou ook zo kijken als ik dolgraag een LaFerrari wilde, het geld had voor een LaFerrari, ook voldoende Ferrari’s bezat om er één te mogen kopen en er dan gewoon gewoon te groot voor blijk te zijn.
Om nou te zeggen dat hij compleet uit zijn dak gaat, maar het valt best mee: https://www.youtube.com/watch?v=ZegVMBlrPGQ
Lui die alles maar Excellent vinden zou ik niet in mijn fabriek toelaten ..
@lincoln: pure marketing verder niets, doet Ferrari toch wel erg slim hoor.
Hij schijnt ook veel Bogus te vinden.
Keanu rijdt al erg lang met een 993 rond, mooie, stijlvolle wagen die bovendien nog handig genoeg is om een kerstboom mee te nemen :)
http://luxus.welt.de/sites/default/files/styles/giant-teaser/public/img/03_reeves_0.jpg?itok=sJ0z_-R_
@StijnB: idd een bekende foto :)
@StijnB: Haha inderdaad. Hij wou graag voor z’n verjaardag naar de Porsche fabriek. Krijgt hij een rondleiding bij Ferrari.
@clarkson: Bad luck Keanu?
@sir_smokalot: het zit die jongen idd nooit mee.
Wat ik me dan afvraag, wat zou Ferrari zo’n pr stunt kosten? Als ik hem was zou ik die California als betaling willen ;)
Hij dacht aan de rode pil
zo koop je een auto. weinig interesse tonen en dan een laag bod op tafel gooien.
hij is een acteur dus als hij het niks had gevonden had hij wel overdreven enthousiast geweest
Kleurengamma 2013. Tuurlijk laten ze die nog even hangen bij Ferrari……
Nounou wat een chagrijn…..
Een opmerking: Dat elke 14 jarige geit/bokje met z’n duim omhoog op de foto staat is ze vergeven, maar als 40+er die dagelijks op de foto moet kan dat natuurlijk niet. Dus géén duim Keanu!
Ja, vrolijk is anders. Lijkt nou net alsof het verplicht is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).