Kijk dit weekend gratis naar Max Verstappen op TV!

Auteur: , 30 Reacties

Iedereen kan het doen, zonder reclames voor Krombacher Alkoholfrei!

RB12

Ziggo zendt namelijk dit weekend gratis de Formule 1 en andere sportevenementen uit, ook voor mensen die geen klant zijn van de kabelaar. Dit gebeurt in het kader van wat Ziggo zelf omschrijft als het ‘SuperSportWeekend’. Naast de F1 kan je ook genieten van Engels en Spaans voetbal en de KLM Open. Mocht je er niet bekend mee zijn: dat laatste betreft een golf tournooi. Neêrlands golf-trots in bange dagen Joost Luiten verdedigt zijn titel dit weekend in de gemeente Lingewaal.

Maar goed, ons auto- en racefans is het natuurlijk vooral te doen om de verrichtingen van Max Verstappen. Ziggo had geen beter weekend uit kunnen kiezen om deze actie op poten te zetten, want als je een race aan moet vinken waar Max dit jaar nog hoge ogen kan gooien is het wel de GP van Singapore. Laat die nu net dit weekend op de kalender staan!

Fans kunnen niet alleen de race kijken, maar ook de trainingen op vrijdag en de kwalificatie op zaterdag. Tijdens de race kan je ook het ‘Extra’ kanaal eens uitproberen, waar je meer beelden uit de pits en onboards kan volgen. Kortom, goed nieuws voor iedereen die geen Ziggo heeft. Hoewel, je moet natuurlijk wel even door de gele microfoon heen kunnen bijten.

Naast Ziggo (kanaal 14 & 401 t/m 406) kun je ook bij de volgende deelnemende providers dit weekend gratis kijken:
KPN – Kanaal 233 t/m 242
Telfort – Kanaal 233 t/m 242
XS4ALL – Kanaal 233 t/m 242
Caiway – Kanaal 311 t/m 316
T-Mobile – Kanaal 160 t/m 165
Kabelnoord – Kanaal 90 t/m 95
SKV – Kanaal 581 t/m 586
Delta – Kanaal 631 t/m 636
Plinq – Kanaal 401 t/m 406
Kabeltex – Kanaal 301 t/m 306
Tele2 – Kanaal 111 t/m 116
Solcon – Kanaal 160 t/m 165
SKP – Kanaal 254 t/m 259
Canal Digitaal – Kanaal 33 t/m 3530 reacties

Mooi! Geluid uit en Sky livestream over de speakers.
Ik ben inmiddels wel gewend aan het commentaar van Ollie. Me irriteren aan zijn gewauwel is inmiddels zo ingesleten in mijn F1 experience dat ik het zonder Mol maar saai vindt. Een soort krabben aan een korstje dat er niet meer zit.

Hoe dan ook. Jack Plooij met echt zo snel mogelijk zijn biezen pakken. Liever Kalf terug. Of iemand anders. Minder snotterig als Jack moet kunnen. Hans Klok?
@pomoek: Ik zit wel eens te bedenken wie Plooij nou zou moeten vervangen. Maar ik kan maar niet een echt goede, Nederlandse sportjournalist bedenken. Het liefst eentje met Formule 1 kennis maar daar zijn er maar weinig van.

Zeg, @edge. Is dit geen baan voor jou?
@viezefreddyw: Nah, niet echt. Betaald krijgen om de hele wereld rond te reizen en je favoriete sport te volgen lijkt me geweldig, maar het lijkt mij echt totaal niet leuk om bij het vierkantje te moeten wachten tot er iemand uitvalt en dan een interview te moeten afnemen terwijl er op de baan vaak veel spannendere dingen gebeuren.
Dan zou ik er beter aan doen om mijn Limburgs accent kwijt te raken en over een paar jaar op de stoel van Olav Mol te gaan zitten.
@pomoek: Alles beter dan Allard kalf.
Zelfs Jack Plooi, met zijn rare vragen.
Waarom willen die nederlandse reporters toch altijd weer van die aparte vragen stellen…
@pomoek: liever iemand die de klemtoon wel goed legt, want dat is de reden dat ik me kapot erger aan Kalff!

Laat Rick Winkelman (die de vrije trainingen al verslaat) alsjeblieft de interviews doen. Die beste man heeft in ieder geval verstand van F1.

Doornbos mag per direct Mol over nemen wat mij betreft.

Mol en Plooij zijn ver over de houdbaarheidsdatum heen en veel te close met Team Verstappen om neutraal te kunnen zijn.
@pomoek: heb je wel een lang verlengsnoer nodig, die ventilator doet het anders niet.
Niks gratis, ik betaal gewoon voor m’n Ziggo….
@dutchdriftking: Misschien krijg je korting deze maand? Ziggo kennende niet, maar heel misschien, een heel klein kansje!?!
@dutchdriftking: klagen man, krijg je misschien 50 cent terug ;)
En waar dan? Alleen als je überhaupt Ziggo hebt natuurlijk. Via Telfort (KPN) gaat de vlieger niet op lijkt mij…
@trustmeiamanengineer: klopt dus de titel moet even aangepast worden @AB!
@bmwfreak038: En als je een Ziggo abbo hebt kun je sowieso altijd al “gratis” de kwalificatie en race zien op het ZiggoSport kanaal. Zo kijk ik namelijk nu, via de Go app en een “geleend” account login.
@trustmeiamanengineer: maar de vrije training niet….
@juniorclk: Ja, maar die kan ik nu dus nog steeds niet zien…. En ik voel met toch aangesproken met woorden als “iedereen” en “fans”.
@trustmeiamanengineer: Ja hoor.
Ik heb Telfort Glasvezel.
Gewoon voor €13/mnd een abbo Ziggo Select af kunnen sluiten.
Kanaal 160 t/m 166
@trustmeiamanengineer: ALLES staat open van 14 september tot zondagnacht. Dus bij Telfort kun je alle Ziggo Sport Totaal kanalen zien die normaal betaald zijn.
Komt goed uit. Ik heb net mijn Ziggo pakket opgezegd omdat ik 15eu per maand toch echt te veel vind voor dat slappe commentaar van die 2 pipoos
@gebak: 😂😂
@gebak: grappig, ik ook per 1 augustus. Nu op RTL Duitsland kijken, maar dat krijg ik helaas niet in HD aangeleverd. Voor de rest is het prima zo.
Op zich kan ik Mol wel waarderen. Die kerel is super enthousiast. Dat ie af en toe een foutje maakt deert mij niet zo. Hij corrigeert zichzelf meestal. Olav weet behoorlijk van de hoed en de rand.

Plooij zal vast aardig zijn, maar hij kan niet interviewen. Af en toe wel schrijnend hoe hij met Die Nederlandse Coureur meekletst. Nooit echt kritisch. Altijd maar meelullen. Zet Wilfred Genee (ofzo) erop, dan krijg je tenminste nog scherpe vragen.

Maar het ergste vind ik nog de voorbeschouwing en de nabeschouwing. Dat gaat helemaal nergens over. Max is zeker een talent, maar geen levende legende of halfgod. Ook hij maakt fouten. Maar het ligt altijd aan Massa (of iedere andere coureur). Alles aan Max is briljant en alles dat niet Max is, is bij voorbaat slecht. Vettel is super-Evil en Honda is altijd mega-brak geweest.

Het is echt ondraaglijk om dat serieus te nemen. Youtube kijken met Van Gameren. Computeren met Robbert Doornbos. Leuk man. En dan de gasten. Laatst was het Jurgen Raymann, tweevoudig winnaar van de Grand Prix van Paramaribo. Goede programmamaker en verrassend sterke cabaretier. Maar F1-analyticus, kom op zeg.

Eerlijk is eerlijk: die ‘yes-or-no’ vragenserie is dan best wel geinig. Dan zijn ze ineens wel scherp, vilein en kritisch naar coureurs.
@willeme: Ik kijk alleen de laatste 10 tot 15 minuten van de voorbeschouwing om er een beetje in te komen maar ik ben altijd blij als de race begint. Die Rob Kamphues vind ik geen goede presentator zoals een Wilfred Genee het wel is. De gasten die er zitten zijn vaak ook vreselijk. Met Van der Garde en Doornbos is het nog wel vol te houden, maar met de overige gasten vind ik het niet om aan te zien. Ook die Coronel vind ik moeilijk om naar te kijken.

De andere gasten zijn vreselijk. Jurgen Raymann, Chris Zegers en noem ze maar op. Die zitten er gewoon ter opvulling. Jammer.
@willeme: Die van Gameren dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik heb het gevoel dat hij Atje probeert na te doen en daar slaagt hij aardig in moet ik bekennen.

Wilfred Genee met Max Verstappen lijkt me een goeie combinatie. Het lijkt me logisch dat Max scheitziek wordt van al die slijmerige vragen. In ieder geval iemand met scherpere vragen en die een discussie niet uit de weg gaat.
Olav Mol stoort mij ook niet zo, de enthousiasme en de passie straalt er bij hem vanaf en daar kan ik best van genieten.
@willeme: Olav is prima te doen, Jack Plooij is grappig, maar niet meer dan dat. Hij klets inderdaad een beetje te veel mee, in de hoop zo goed contacten op te bouwen?

Tv gaat standaard op hooguit vijf minuten voor de race aan, de rijders staan dan al compleet op de grid en de installatie ronde komt meestal kort daar achteraan. Na de uitzending lekker wat anders gaan doen, interview met Max zien ik later wel. En anders niet, dan is er ook geen man overboord. Echt alleen van de F1 genieten, heerlijk.
Kwalificatie kijken? Alleen indien mogelijk. Er is meer te doen in het leven. Leuk is het wel, maar heel bijzonder is het meestal niet. Hooguit Q3 aan het eind is spannend.
@willeme: Ze zouden Jack Plooij eigenlijk vast in de studio erbij moeten zetten in plaats van zo’n cabaretier of dj. Plooij heeft genoeg kennis van de sport om daar van waarde te zijn, maar is als interviewer dan weer niet goed genoeg. Het feit dat de familie Verstappen al jaren kent en zijn zoon bevriend is met Max zal hem ook niet echt helpen bij het stellen van kritische vragen.
@willeme: van Gameren is echt de aller-allergrootste droeftoeter die op de televisie is. Dat is inclusief Donald Trump!

Dik in de 30 en dan nog met een pet acherstevoren op je kop zitten. Wat een kneus.
@awesome: Haha held! Dat denk ik nou ook elke keer. Dan denk ik van joh kom op hé! Pokemon spelen deed je toen je 12 was. Met een petje achterstevoren op je hoofd zitten deed je ook op die leeftijd. Maar in een studio kan het gewoon niet. Zeker op zo’n leeftijd.
Die eerste zin, zo herkenbaar! 😂😂

Wel tof dat ze de NL fans elke race weer begroeten op RTL.
Ziggo doet het best leuk de F1 verslaan, behalve dan met de tenenkrommende “Coronel” . Het is nog altijd veel beter dan Sky incl. emotioneel geschreeuw of RTL Deutschland waar ze kontelikken tot topsportverslaggeving hebben verheven incl. de schijtreclames tussendoor. BBC was het leukst maar ja daar heb je ook jankerds als J. Stewart en mediageile aandachttrekkers als E. Jordan door het beeld huilen als een stel parasieten.
Op KPN te vinden van kanaal 272 tot 283. Als je het abonnement niet hebt staan deze kanalen dicht, maar dit weekend kun je ze dus wél bekijken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).