Kijk hoe de politie drie gecrashte autodieven arresteert

Auteur: , 178 Reacties

Is de arrestatie van autostelend tuig ooit zo haarfijn in beeld gebracht? Wij dachten van niet.

Kijk hoe de politie een stel gecrashte autodieven arresteert

Dit gebeurde gisteren 1 april, maar van een hoax lijkt geen sprake. We vallen met de video direct midden in de politie-actie. Een trio jonge autodieven – de uploader schat ze rond de 20 jaar – stuiterde met een witte Ford na een wilde achtervolging op de A9 de Karspeldreef op, waarna ze uit de bocht vlogen en de auto op de zijspiegel werd neergelegd. Vlak naast een kneiter van een boom. Over geluk gesproken.

De toegesnelde politie ontvangt het tuig met getrokken pistolen, en voor het nektasje dat niet wil luisteren heeft Oom Agent nog een corrigerende tik op het hoofdje in petto. Tien minuten lang meekijken met de arrestatie, de nasleep, en de onvermijdelijke groep overgebleven agenten waarvan je je stiekem afvraagt: wat staan ze nou eigenlijk al die tijd te doen na afloop?178 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Politie agente met een lekker kontje……het moet niet gekker worden.
@norge: Oh ja ,autodiefjes ging het om, mooi gedaan hoor….
@norge:

Waarschijnlijk net in dienst…
@heidi: nog een paar honderd administratie uren en ze heeft net zo’n reedt als alle andere agentes…
@norge: Er lopen wel een aantal leuke politie agentes rond, zijn alleen beetje zeldzaam :)
Goed bezig!! Aanpakken die losers.
Het moet gezegd worden: nektasje = noord-afrikanen of wellicht oost-blokkers.

Wederom.
@heidi: Tuurlijk:Nederlanders plukken bloemen en brengen die naar hun moeder en zo toch ?
@heidi: Heidi jij dom blondje je roddelt en dat terwijl je niets weet.

Heb je een nsb (of erger) verleden in de familie?
@speed:

Ik denk dat jij geen idee heb wat NSB is.

NSB-ers waren landverraders, die heulde met de vijand. Ik doe dat niet!

Reken het verder maar uit en om naar de huidige tijd.

Excuses is via deze weg welkom!
@heidi: ‘NSB-ers waren landverraders, die heulde met de vijand.’

Een beetje zoals speed zelf, dus eigenlijk…

Verders gaat het hier wéér om de bekende daders waarvan je niet mag zeggen wie het zijn want anders krijg je hier weer de politiek correct geïndoctrineerde drones over je heen die, zoals speed hier zo treffend dus al doet, meteen klaar staan je te brandmerken als ‘racist’, ‘nazi’, of NSB’r.

Je hebt verders gewoon gelijk, but hey, let’s just shoot the messenger…
@lemans96: u bent er vast zo eentje die ook van mening was dat marianne vaatsra wel door een buitenlander vermoord moest zijn want nederlanders doen zulke dingen niet
@nostravinniedus: Nee, zo eentje ben ik er niet. Eerst het bewijs zien, dan je definitieve oordeel vellen.
@lemans96: Da’s mooi…alsu nu ook hetzelfde doet met dit artikel…
@nostravinniedus: Er is al duidelij dat het hier om berberratten gaat. Jammer voor je.
@lemans96: Berber ratten??? Goede opvoeding heeft u genoten.Ga vooral zo door en zeg het eens in het gezicht van een Marrokaan.Als ik dit soort dingen hoor dan begrijp ik beter dat de marokkanen zich verstoten uit de samenleveing voelen. En dan heb ik het ook over de marokkanen die NIET met justitie in aanraking zijn gekomen.Overigens hoe staat het met de marokkaanse vrouwen tgv de Nederlandse vrouwen? Wie zou er vaker met justitie in aanraking zijn gekomen? Houd u het nou maat lekker over auto’s is ,beter zo
@nostravinniedus: Achguttieguttie. Het o zo bekende slachtofferrolletje. ‘Ons arme marokkanen hebben nieks vout gedaan, het komp allemaal door hullie’… yeah right.
Ik noem het beestje bij de naam, niets meer, niets minder. Overigens, die term kan ik prima in het gezicht van een enkele marokkaan gooien, die dirft toch niks te doen. Dat durven ze pas als ze met z’n drieën of meer zijn…
@lemans96: Mijn beste zuurpruim: ik wens u een prettig leven! Ik heb geen last van mensen omdat ze uit een ander land komen en generalisseer niet. Aangezien u dat wel doet kan u het nog moeilijk krijgen in uw “eigen land” Hoe dan ook :sterkte! haha
@nostravinniedus: Ja bedankt en eh. droom lekker verder in uw natte multiculknuffeldroom. ;-)
@lemans96: Zal ik doen! Ben ook multiculti : half italiaans half Nederlands en heb in verschillende landen gewooond. Is misschien wat voor u , dan neemt u angst misschien af :)
@nostravinniedus: Haha, da’s toevallig, ik ben zelf kwart italiaan en heb in drie verschillende landen gewoond en er vele bezocht. Verschil tussen u en ik zit ‘m waarschijnlijk in de leeftijd en uw enorme naïeviteit ten opzichte van mij. ;-)
@lemans96: Dat zal het zijn ! :)
@lemans96: je kiest dunne kleine Marokkanen uit ? wat ben je toch armzalig en een kneus.
@speed: Marokkanen zijn zelf allemaal kleine, laffe ventjes die alleen maar in groepsverband durven. Uitgebreid ervaring mee. ;-)
@lemans96: correct. Het is gewoon ordinair tuig. De Politie heeft daar een telefoonnummer voor he 0900-8844/0900-TUIG. Eergevoel kennen ze niet, parasieten zijn het. Denk je een keer een normale tegen te komen, 5 min later biedt ie je een zakje coke aan. Lekker volk hoor. Kut pvda typjes ook die alle wat lichtgetint en crimineel is denkt te moeten knuffelen.
@pizzacalzone: U kunt nog altijd emigreren als het u hier niet meer bevalt :)
@nostravinniedus: nooit van mijn leven, dat ik zal wijken voor een Marokkaan of andersoortig tuig. Zij zijn hier te gast, ik woon hier.
@lemans96: Je denkt grappig te zijn met je domme opmerkingen.

Op straat ben je een laffe oud ventje maar hiet op een blog heb je praatjes.
@speed: Haha, jij wilt mij niet op straat tegen komen. Ex-militair, mannetje. ;-)
@lemans96: Ga eerst eens Nederlands leren.
@speed: Heel goed, je hebt al van me geleerd om netjes hoofdletters en einde zin punten te gebruiken. Zo zie je maar, zelfs jij bent niet te dom om nog wat te leren. ;-)
@lemans96: waar is het bewijs dan ?
@speed: Het ging hier om twee murken(marokkanen/turken) en een antiliaan. Waar ik dat gevonden heb? Dat ga je lekker zelf maar uitzoeken. Leer je dat ook nog ‘ns, zelf naslag te doen. ;-)
@lemans96: kksssst ga naar je mand !
@speed: In tegenstelling tot jou, houd ik van honden dus beledig je me niet met zo’n opmerking. ;-)
@heidi:

Jij en ik kunnen zichzelf geen nederlanders meer noemen. Wij zijn nu Europeanen en ja daar horen ook de van noordafrikaanse en oost europese tuig bij met een paspoort dat geldig is voor doorreizen binnen de schengen landen.
Kortom jij bent ook een verrader van je eigen nieuwe volk hahaha ;)
@bempi: En jij knap dom.
Zolang er in mijn paspoort staat dat ik inwoner ben van de staat der Nederlanden, ben ik dus ook gewoon Nederlander en geen EUSSR burger. Moeilijk hè?
@lemans96: Kijk eens goed op uw paspoort… de eerste twee woorden… op de voorkant,overigens hoort Marokko niet bij de EU landen @ Bempi ! afijn, dit is Autoblog,geen EU blog anders waren jullie gezakt :)
@nostravinniedus: Iets waar ik dan behoorlijk trots op zou zijn geweest ! ;-)
@nostravinniedus:

Snap ik, maar ik wilde alleen even bekrachtigen dat of wij nsb-ers zijn of niet toch wel verraders zijn van ons eigen land :)
@lemans96:

Theoretisch gezien ben je een Nederlander, maar praktisch gezien naar ‘de huidige tijd’ ben je gewoon een vieze slaafse europeaan net als ik en de rest :)
@bempi: Nope, dat ben ik niet. Dat de (R)overheid ons land aan de EUSSR weg geeft, daar kan ik helaas niets aan doen. Maar ja, die criminelen in Den Haag doen wat ze zelf willen, die hebben schijt aan de burger… Iets wat ze uiteindelijk duur zal komen te staan.
@bempi:

Het is niet mijn nieuwe volk hoor.
@heidi: Hoe weet u dat ? Wat is uw volk dan? Jasper S ? Karsten T? Sander V? Volkert misschien???
@heidi: je roddelt nogmaals zonder bewijs .

Best wel nsb achtig
@speed:
Zo, dat was “nutteloze reactie” #325…. gefeliciteerd.
@jrk68: het was zelfs erg hard en ”tweede-wereld-oorlog-betrekkend”. Inderdaad erg nutteloos!
@heidi: Nederland zag zwart van ze, zwarthemden.
@speed: Zo zo, je weet daar alles van. Lid van de fanclub?
Wat ze staan te doen na afloop? Bijkomen van de adrenaline trillingen denk ik :-)
@VeniVidiVici:

Ik denk dat het te maken heeft met de rijtijdenwet.
@heidi: Ow, vandaar dat ze altijd thermoskan koffie bij hebben :-P
@VeniVidiVici: zijn moe van dat 5m lange sprintje!
Ze komen als mieren op een druppel stroop af. Hadden ze dat ventje met dat tasje niet wat harder kunnen slaan (knock out of zo?). Wel lekker bezig zo.
@tunefuldjmike: jammer dat ze niet in het water waren gerold en waren verdronken.. had de maatschappij veel meer aan gehad!
@lambo4all: Aan de ene kant wel, echter hadden ze dan weer een auto kunnen bergen, en drie lichamen, bedenk wat dat allemaal kost. Brandweer, Politie, Ambulances, Duikers. Nee geef ze allemaal maar een goed pak slaag of zo.
Niet verkeerd.
Auto had iets meer snelheid mogen hebben. En dan net op zn zijkant met het dak langs die boom. Vervolgens ondersteboven het water in en wachten tot je geen luchtbelletjes meer ziet. Hoe moeilijk is het om met je poten van andermans spullen af te blijven.
Ik zeg, de boom had iets meer naar rechts moeten staan en het meertje had wat groter mogen zijn.

Uit het land zetten, dat tuig!
@Carreza: Als u het niet meer leuk vindt hier in Nederland kan u zelf misschien het land uit gaan.
@nostravinniedus: Hahaha ja oprotten met die zuurpruimen
@nostravinniedus: faalhaas, ik woon niet eens in Nederland.

Ga jij dit nog goedpraten of wat? Fijn, zeg dat eens aan de eigenaar van die Fiesta.
@Carreza: OK, lullig voor die eigenaar, en blij dat er geen gewonden zijn.Over die etters in de auto heb ik het niet gehad. Beter lezen!
@nostravinniedus: criminele immigranten, daar moeten ze gewoon een 3 strikes ur out wetgeving voor verzinnen. En dan elke daad even zwaar laten wegen in dat opzicht. 3 x dronken achter het stuur? Opzouten naar de zandbak van herkomst. Met kanker schelden bij aanhouden, terug naar je rif aap! Enzovoorts. Ik heb wel goede ideeën. Geen dank.
@pizzacalzone: U doet uw nick wel eer aan…
@nostravinniedus: ik werk al 2 jaar als bijbaan in de kroeg en er is altijd een groep dat mot geen geld of gewoon vervelend is dat zijn Marokkanen met handtas. Het vreemde is als ze 7 jaar ouder zijn, zijn het perfecte gasten. Je kan het probleem downplayen maar het is gewoon zo.
@xiran: Ik kom uit Amsterdam, ben opgegroeid in oud west dus ben niet wereld vreemd.en snap ook dat er wat aan de hand is.Hou alleen niet van genrealiseren en ken juist omdat ik uit die buurt kom ook de keerzijde van het verhaal.Ik heb een fantastische jeugd gehad tussen wat door jullie vanwegen hun AFKOMST als schorem wordt aangemerkt. Daar doe ik niet aan mee . Punt.
@nostravinniedus:
Ik hou ook niet van generaliseren/discrimineren, maar alles met de mantel der liefde bedekken daar wordt niemand beter van.
Ik kan veel waardering opbrengen voor mensen als Markouch en Aboutaleb die het probleem, wat er wel is, onderkennen en er wat mee proberen te doen.
Moddergooien lost idd niks op maar in de slachtofferrol schieten ook niet.
Hoe moeilijk ook we zullen er samen uit moeten komen en ook zo eerlijk zijn om te zeggen dat er voor diegene die zich niet aan ’s land wijs wenst te houden geen plaats is.
Als ik me elders vestig zal ik mij ook moeten aanpassen.
Ik zou ook graag zien dat de redactie dit soort discussies bij de wortel aanpakt. Laten we wel zijn, ruim 140 reacties waarvan de helft ronduit rascistisch of onnodig provocerend en off topic is, is natuurlijk te zot voor woorden.
@jrk68: ik ben het niet helemaal met u eens maar kan u wel begrijpen.Met respekt kom je ver en uw commentaar getuigd daarvan.waarvoor akte
@nostravinniedus:

Gelukkig woon ik niet in een achterbuurt, en hebben mijn ouders het wel goed voor elkaar gehad..

Daarom woon ik nu in een fijn vrijstaand huis, met een toffe baan, een gruwelijk lekker wijf en zo min mogelijk allochtoon tuig om mij heen. En als ik straks kinderen heb, zorg ik er wel voor dat zij zich enkel tussen het betere volk bevinden.

Verder generaliseer ik niet, ik duid enkel aan dat bepaalde bevolkingsgroepen statistisch gezien tuig zijn, niets meer niets minder.

In Nederland wil men graag iedereen gelijk maken, daar moet men maar eens mee ophouden, niet iedereen is gelijk, er zijn nou eenmaal wezenlijke verschillen in dit land. Klassensystemen en het censuskiesrecht, waren nog niet zo gek hoor.
@pizzacalzone: Bedankt voor uw bijdrage. Ik heb erg gelachen! Blijf schrijven … u zou komiek moeten worden
@nostravinniedus: Geen dank,

Ook dat is een van mijn vele kwaliteiten, mensen aan het lachen maken, mensen gelukkig maken :) fijne avond ;)
Goed bezig, aanpakken dat TUIG!
Wat voor auto was dat?
@marokkaanseheld: Fiestaatje?
stom om een ford te jatten. Met een Audi was je gewoon weggekomen.

Oja, op reactie’s als “dan val je stil met motorschade” zit ik niet te wachten. Niet origineel genoeg.
@melkkoe: val je te vaak stil met motormanagementstoringen.:- p
@melkkoe: Die was de eerste rotonde al woest ondersturend gecrashed.
@melkkoe: Zeg dan gewoon niks.
@melkkoe:
Met een kapotte bak kom je anders ook niet ver….
@melkkoe: een Audi wilden ze niet. Zover hadden we ze al gekregen bij hun integratie…
@melkkoe: ondanks de oostenwind, happen ze weer goed vandaag.
@melkkoe: Ja je reactie wordt goed uitgemolken he melkkoe?
Zolang schoffelen, dat ze de sporen in de grasberm hebben hersteld. Dat zal ze leren!
0.19 Als je niet luister naar ome agent krijg je een tik op je harses!
@jeroen92: harses? Denk je dat serieus?
Gelukig is de rechtsbijstand verzekeraar om de hoek.
14, 17 en 19 jaar trouwens, als ik nieuwsbericht mag geloven.

Lijken me drie zeer geschikte kandidaten voor een heropvoedingskamp.
Moraal van het verhaal: jat geen auto met een thuiskomertje op het voorwiel…
@pjotr: de band is ‘gewoon’ van de velg geschoten. Die jongens hebben er erg hun best op gedaan gok ik, want dat gebeurd niet zomaar… ;)
@bosje: Ik bedoel de rechterband: die is duidelijk smaller en niet op een lichtmetalen velg als het achterwiel wat je ziet.
”Handen omhoog, of ik schiet!” Doe maar! Dan heb ik morgen weer een reden om niet naar werk te gaan :)!
Het ergste is nog dat er gefilmd wordt dat de politie zo’n ventje slaat. Ik zie kamervragen aankomen..
@Brutus: letterlijke kopie van een van de youtube comments? of ben jij het zelfde persoon ?:P
@tunefuldjmike: Haha.. Dat ben ik :P
@Brutus: Inderdaad. Daders vrijuit en politie voor de rechter vanwege dat gefilmde tikje….
Ze hadden in het water moeten landen…
Van die verwijfde tasjes dragers, vaak in Burburry look
Mooi om te zien maar wat een overdreven reactie weer van de politie, wat een absurde hoeveelheid aantal agenten voor 3 jochies.
Als je al ziet dat de eerste 4 tot 6 agenten het al prima af kunnen handelen, dan slaat het nergens op om nog meer agenten erop af te sturen.
Het gaat hier niet om een shootout zoals in Heat, in ieder geval mooi dat ze gepakt zijn.
@house: Dat weet je allemaal niet op het moment dat die sukkels ervandoor gaan met zo’n autootje. Misschien heeft zo’n wappo ook wel een blaffer bij zich.

Goeie zaak dat de wouten hier niets aan het toeval overlaten.
@house: Sturen ze dr 1 auto op af en die raakt ze kwijt, hele land op de kop. Ja, waarom dan ook 1 auto, stonden zeker weer te flitsen bla bla bla… Politie kan het nooit winnen. Als ze niet reageren zijn het klojo’s, als ze dan wel een keer reageren zijn het ook klojo’s omdat ze met teveel volk komen…. Ben ook geen dikke maatjes met oom agent maar in dit geval, dikke prima!! Waarschijnlijk is er een algehele oproep in de omgeving gedaan en zijn de gene die je later aan ziet komen gewoon later op de melding afgegaan. Die agenten die er gelijk bij stonden hadden wel iets anders aan hun hoofd dan doorgeven dat ze hem te pakken hebben.
@E34M5Touring: ik zie het hier ook hoor. Wordt er iemand onwel, staan er 8 politie wagens, twee ambulances en de trauma-heli op de startbaan. Dit kan echt beter gecoördineerd worden. Als er echt iets aan de hand is (oftewel het wordt eng voor ze of ze moeten werken), zijn ze in geen velden of wegen te bekennen of scheuren zonder aanleiding veel te hard door de stad. Het is helaas de waarheid…..
@ropbp: Jouw waarheid.
@E34M5Touring: nee DE waarheid. Ik mankeer niets aan mijn ogen.
@ropbp: Je weet niet wat zich daar heeft afgespeeld. Je hebt het alleen gezien. Dus je hele verhaal is gebaseerd op jouw invulling daarvan. Dus JOUW waarheid.
@E34M5Touring: ik weet WEL wat er bij mij in de buurt heeft afgespeeld en ik weet OOK hoeveel politieagenten daar zinloos bij aanwezig waren. Ik heb het NIET over dit voorbeeld (hoewel uit het filmpje OVERDUIDELIJK naar voren komt dat er TEVEEL agenten staan), maar over hetgeen er bij mij in de buurt heeft afgespeeld: gewoon iemand onwel…… Dus.
@ropbp: Het zal ongetwijfeld….. Nogmaals ik moet me baseren op jouw waarneming niet die van de dienstdoende verpleger/agent. Dus ONWEL neem IK als een RUIM begriP.
@ropbp: als je met 200 een vluchtpoging doet is het gevaarlijk om met meer auto’s te achtervolgen
@xiran: daarom hoef je er ook niet met 10 wagens omheen te gaan staan als de vluchtwagen geen cm meer kan rijden en de dieven zijn gearresteerd……
Dit soort sukkels worden nog gepakt met paaseieren jatten:)

Maar ja, iemand moet het doen….
Ramptoerisme onder agenten is toegenomen? Of is dit de normale gang van zaken, ’t halve korps laten uitrukken voor een paar van die sukkels?
Ondertussen, drie straten verderop wordt een Brinks geldtransportauto overvallen (die overvallers rijden natuurlijk wel Audi), maar de politie heeft ’t te druk met drie kinderen in een Ford Ka.
@rotarypowah: precies, er is slechts een politie (die met de V70) zo slim om maar gewoon door te rijden.

Mannen zoals de overvallers van Brinks zien deze filmpjes ook, zij weten ook weer hoe je het hele korps kunt weglokken.
Alle 3 zullen ontkennen achter het stuur te hebben gezeten.
En omdat de bestuurder niet kan worden geidentificeerd zullen ze er alle 3 wel met een waarschuwing vanaf komen.
Ik hoop echt dat het niet zo zal gaan, maar grote kans van wel.
Van mij zouden ze alle 3 behandeld mogen worden alsof ze wel achter het stuur hebben gezeten en als een randdebiel met hoge snelheid door de bebouwde kom hebben gereden.
@n54coupe: Ik denk dat die agenten prima konden zien (en dus getuigen) in welke samenstelling die heren in de auto zaten. Al was dat in een 90 graden hoek.
je zal er maar net lopen met je hond of kinderen..
@niksanzonnig: dan zie je nog een keer iets anders dan vogeltjes en eendjes.
@melkkoe: hahahahaha, een platte hond! Of platte kindjes. Nou ja, daar zijn er toch al genoeg van.
Politieagenten die aan het werk zijn. Dit moet wel een 1 aprilgrap zijn.
kiek zo mot dat. gelijk wapen trekken en smeer geven bij grote mond. anders loopt het toch alleen maar uit de hand. dit is veel duidelijker voor beide partijen.
Tja, de azijnpissers zijn weer in grote getallen naar dit draadje gekomen om weer lekker over de politie heen te zeiken. Feit is dat ik blij ben dat ze er eens een keertje een paar goed te grazen nemen. En als ik de eigenaar van de auto was zou ik ondanks het feit dat mijn auto daar flink in de kreukels ligt, blij zijn om te zien dat de politie het dievengilde van mijn auto met getrokken pistool een lesje leert!
@Sciurida: wie hebben ze dan te grazen genomen? Die sukkels zijn zelf de bocht uitgevlogen.
Wat een zwak politie…niemand heeft daar een bulletproof vest.
Goeie zaak dat deze ratten gepakt zijn. Minder goeie zaak dat daar ZEVEN politiewagens bij komen kijken, 14 agenten en twee motoragenten.
Dat is gewoon regelrechte overkill en geeft inderdaad, zoals @rotarypower & @ melkkoe al aangeven, een mooie lesje ‘hoe lok ik alle agenten weg bij mijn grote overval’.
Klunzen…
Lekker handig om vooral achter je daders te staan met een wapen gericht op ze, terwijl er een sloot achter je is. Als 2 van die daders je een duw geven lig je erin. Amateurs. Echt triest dat we dit soort agenten tegenwoordig opleiden met onze belasting centjes.
Lol, een set boeien voor twee boeven, gevolg van bezuinigingen? Daarnaast kijken ze pas in de auto als het tuig al op de grond ligt, het is wel duidelijk dat men hier niet dagelijks mee te maken heeft.

En gelukkig maar.
holy shit, 8 auto’s en 2 motoren voor 3 van die kansloze mensjes….
rond 9 minuten in het filmpje kun je ook zien dat de politie niet al te goed kan tanken. beetje geknoeid en ook niet ff weggeveegd.

goed voor je lak!
Hoe komt het dat ik bij spots geen reactie kan plaatsen want als ik op de spot druk krijg ik geleik een foto te zien op mijn samsung galaxy s3 met android?? Weet iemand misschien hoe dat wel kan?? Toine
Tjonge….. Blijkbaar hebben agenten daar niets te doen. Het hele korps uitgereden om drie boefjes te vangen. Hopelijk hebben die kereltjes een rechtsbijstandverzekering bij DAS. Scheelt toch mooi een eind lopen :-)
Hun balen dat de DomDom de route niet wist naar het Tuigdorp.
Goed dat ze worden aangepakt, maar met al die agenten die later komen opdagen, dat is toch puur ramptoerisme? Wij moeten netjes binnenblijven en mogen zelf niet eens uit het raam kijken wat er gebeurd en hun komen weer met een heel konvooi voor drie boefjes (met de eerste twee auto’s was het afdoende geweest).
Zonde van die Fiesta Sport…
@6.18 zegt die filmer toch duidelijk “een Marokkaan, Surinamer en een Nederlander” dsu voordat we hier weer wijzen…

Desondanks had ik, als ik politieagent zou zijn, ff mijn wapenstok rectaal bij dat gastje ingebracht die een klap op z’n kop krijgt. Dat kereltje mag dus van geluk spreken dat ik geen agent ben en daar aanwezig was….
@Rick-dos: te laat, lemans96 heeft al een hele uitdraai gemaakt van de daders stamboom
@mmot05: Als hij er toch niet was, hè?


….Was het hier een stuk aangenamer geweest…..
@Rick-dos: @Rick-dos: laten we het er maar op houden dat het hier een stuk aangenamer geweest zou zijn als zijn manier van formuleren over bepaalde dingen binnen de normen bleef, nuchterheid en waarheidsgehalte van zijn comments is punt 2.
@mmot05: *fatsoensnormen*
@mmot05: Ik geef je een plus heel veel !!!
@Rick-dos:
Zo heb ik het tenminste ook gehoord, maar een “feitenkenner” hierboven heeft ze voor het gemak maar gecategoriseerd als berberratten. Maar goed, de wens is waarschijnlijk weer eens de vader van de gedachten. ;)
Godsamme.. kon dat niet met iets minder mankracht? heb ze niet eens geteld maar lijkt me beetje overdreven.. die eerste 2 hadden ze al te pakken..

Mooi dat ze ze aanpakken hoor, maar gaat wel weer van ene naar andere uiterste..

En geen schoten of zelfs dooien gezien.. beetje slap filmpje..
@dennisr: Zeg eerlijk dennis, als er 1 auto achteraan was gestuurd en die was hem kwijt geraakt kan je de reacties hier ook wel raden toch.
@E34M5Touring: Klopt, we zijn niet snel tevreden, dat elke agent die in de buurt is die kant op vliegt om zo snel mogelijk die knulletjes te pakken is dikke prima, maar zoals duidelijk te zien is hadden de eerste 2 ze al te pakken, logisch dat er nog een paar helpen om dingen te voorkomen maar de overige 23 hadden gewoon professioneel weer in hun wagentje kunnen stappen hopend op een volgend incident waarbij ze zelf de held mochten uithangen..

Dat ze allemaal komen is prima, maar dat ze ook allemaal blijven hangen is weer jammer..
@dennisr: Misschien was de koffie nog niet klaar :)
@dennisr:

als er geschoten wordt .. dan is de politie idd iets veel minder talrijk ..
@dennisr:
Onlangs nog gezien op de A8 ter hoogte van Pforzheim in Duitsland: Audi A4 (!) eerst tegen de vangrail in de middenberm, toen rechts de berm in. Behoorlijk gecrasht! Maar de twee inzittenden mankeerden niets.
Aanwezig waren, voor zover ik heb kunnen tellen:
– 8 politieauto’s
– 4 ambulances
– 5 brandweerauto’s
– 2 sleepwagens
Zoiets noemen ze daar “deutsche Gründlichkeit”.
@9000cse:

LOL .. dat noemen ze ook in Duitsland “inefficient” ..
Die @#& agent slaat die jongen gewoon!!!
Schadevergoeding voor die arme jongens..
Die jongens hebben het toch ook maar moeilijk, die hebben nieteens genoeg geld voor 5gr wiet p/w… En dan ook nog 4x per week uit, een vespa en iPhone/iPad 5/3..
Beetje begrip mensen voor die zielenpoten..
Je mag ook níks meer tegenwoordig ..
Zo zie ik t graag! Aanpakken die handel, je blijft gewoon met je handen van andermans spullen af!
@bazzelijn: misschien hadden ze ‘m gewoon te leen gekregen. Maar dar gelooft natuurlijk geen kip (of wout).
saai filmpje ..
bijna net zo saai als een dierentuin ..
Vraagt niemand zich af waarom er een agent midden op de weg gaat staan om de auto’s te laten keren op de doorgaande weg waar duidelijk niks aan de hand is?
@jeffreym3: Misschien dat als een van de verdachte zou proberen te ontkomen hij niet (eventueel samen met agenten) direct onder een auto ligt
@jeffreym3: Sporen? Je weet niet of er daar iets aan de hand is. Pliesies moeten zich helemaal indekken, anders zijn hebben zij het straks weer gedaan.
Vlak voor het gebouw van DAS rechtsbijstand, dat hebben ze vast nodig :-)
@Supra1981: origineel bedacht zeg!
@ropbp: ik heb niks bedacht hoor. Het logo staat gewoon op het gebouw :-)
@Supra1981: dat had ik drie uur voor jou er ook al neergezet :-)
Gebeurt niet echt veel. Maar wel goed werk van de Politie. Dat gezeur hier op de Politie. Ik vraag me dan altijd af wat je te verbergen hebt als je zo ‘anti’ Politie bent. Op elk beroep valt wel wat te zeuren. Kijk eerst naar jezelf voordat je op de Politie gaat bashen..
@replicant: Ik hou er wel van de politie kritisch te volgen , maar hier vind ik weinig mis mee inderdaad
@nostravinniedus: Laten we hopen van niet. Dat tikkie staat op camera en dus zal de politie met een goede verklaring moeten komen, anders kan het best nog wel eens consequenties hebben.
ze hadden de situatie al lang met zijn tweeën onder controle…die nadere 10 agenten hadden gewoon verder kunnen gaan met bonnetjes uitschrijven…
Wel lachen, ik tel uiteindelijk 10, 12 agenten voor 3 jonkies die een wagen gestolen hadden? Wat doen ze dan bij een gewapende overvaller, leger inschakelen?
Een marrokaan, een surinamer en een Nederlander zitten in een auto. Wie rijdt er? -De politie
OT: Die agenten maken er wel een theekransje van zeg..
Enigzins off-topic, maar wil het hier toch graag kwijt:

Wat ontzettend teleurstellend dat autoblog of ricardo of een andere autoblog-blogger niet even de reacties in de gaten heeft gehouden en de tendentieuze discussie over kom-af van de daders en heeft gemodereerd. De discussie is ongefundeerd en weinig relevant aan het onderwerp van het bericht. Voldoet bovendien niet aan het ‘houd het terzake’ idee uit de huisregels.

Reacties zijn ook content en ik wens te betwijfelen of de hoger opgeleide voornamelijk mannelijke bezoekers uit welstandsklasse B1 & B2 op dergelijke content, zoals zich in de reacties ontvouwt, zit te wachten. Ik in ieder geval niet en het maakt Autoblog voor mij een stuk minder leuk en sympathiek. Een beetje schoppen mag prima, maar ik vind het spijtig dat Autoblog een podium geeft aan ongefundeerde tendentieuze en kwetsende reaguurders zoals enkele hierboven. Dat is niet het sympathieke Autoblog dat ik ken, niet het Autoblog dat ik graag lees en zeker niet het Autoblog dat ik anderen zou aanbevelen te lezen.

Voor dit soort taferelen gaan we wel naar GeenStijl.nl. Ohnee, ook daar is de discussie netter dan hier: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/live_gefilmd_arrestatie_autodi.html#comments
@mrr:
Graag geef ik hierop een ongevraagde reactie. Je post geeft aan, dat je waarschijnlijk niet al te vaak op deze blog komt. Want dit soort reacties zijn gewoon schering en inslag. Het zijn steeds dezelfde figuren, die, als je een afwijkende mening hebt, menen op denigrerende wijze iemand in een bepaalde hoek te moeten schoppen.
Zo zal jouw reactie, -als hij tenminste door die betreffende figuren gelezen wordt-, naar alle waarschijnlijkheid als volgt worden becommentariëerd:
“Je behoort tot de totaal geïndoctrineerde linkse multiculti boomknuffelaars. Je bent een fatsoensrakker, die niet meer in deze tijd past, omdat je “de dingen” niet bij hun naam durft te noemen. Enz.”.
Gelukkig heb ik zelf een enorm dikke huid, want ook ik krijg dit soort reacties. Maar ik slaap er echt geen minuut minder om. Daarom kom ik ook zo vaak op Autoblog. En als ik het nodig vind, geef ik ronduit mijn mening. Maar ik zal nooit beledigend worden.
Reken erop, dat één van de reageerders steeds weer zal proberen, onafhankelijk van het betreffende artikel, (of het nu over de politie, de overheid, een lekke band, de BTW, de EU of wat dan ook gaat), steeds zal proberen met een U-bocht terecht komen bij zijn verafgode PVV-standpunten. Tot zelfs een paard zou beginnen te kotsen. Maar hij vindt zichzelf enorm intelligent en denkt tevens altijd gelijk te hebben.
Daarom geef ik je de goede raad: Laat het van je afglijden en denk maar zo: Och, hij weet gewoon niet beter! Sterkte!
@9000cse: Ik waardeer je reactie en ben het grotendeels met je eens. Ik zit dan wel niet Autoblog de hele dag te F5’en maar bezoek de website zo’n 7 keer per week en dat zeker sinds 2007, schat ik. Jaren geleden reageerde ik regelmatig, nog voordat je moest inloggen. De laatste jaren heb ik het niveau van de reacties zien dalen, wat ook logisch is met een toename in bezoekersaantallen. Maar weinig websites die voor een groot publiek zijn bedoeld krijgen het voor elkaar om de reacties op hoog niveau te houden. Op autoweek.nl en nieuwssites is het niveau van de reacties ook niet altijd even hoog, maar vaak wel vrij van discriminerende teksten (al dan niet met wat moderatie). Alleen Tweakers.net lijkt het te kunnen om echt goede discussies te faciliteren.

Het is een illusie om te denken dat de reacties op Autoblog ooit naar een Tweakers-niveau te tillen zijn. Geeft niet, maar de reacties op dit artikel vind ik echter wel een dieptepunt op Autoblog. Een slappe discussie over of Audi of BMW meer premium is, scroll ik makkelijk overheen. Een discussie zoals hierboven waar in een groot aantal reacties ongenuanceerd etnische minderheden worden gedemoniseerd is veel vervelender om langs te scrollen. Niet leuk om te lezen en ik kom ook nog eens minder snel bij de wél leuke reacties.

Ik kan je advies opvolgen door het me niet aan te trekken. Feit blijft wel dat een Autoblog zonder ongenuanceerde reacties leuker zou zijn om te lezen, dan blijven de genuanceerde, grappige en leuke reacties over en dat is waarde toevoegende content. Waarom dus niet die reacties verwijderen en reaguurders bannen die niets bijdragen aan de discussie? Het hoeft echt niet perfect, maar enigzins terzake, relevant en beargumenteerd met ruimte voor wat humor moet toch kunnen? Minder rotzooi, meer relevante content; meer leesplezier.

Je zou anders bijna autoblogpro.nl oprichten waar de artikelen exact hetzelfde zijn, maar waar een stricter beleid geldt voor reacties. Iedereen die ongenuanceerde, ongefundeerde, off-topic reacties plaatst krijgt na één waarschuwing, wat minpunten en bij de eerstvolgende keer een ban. Dan heb je het beste van Autoblog mét relevante, leuke, interessante reacties… dat is toch wat we zouden willen?
@mrr: Nu hoop ik dat Autoblog dit leest en er iets mee doet of op z’n minst over nadenkt. Ik verwacht geen reactie van Autoblogger of wie dan ook van Autoblog hier in de reacties, maar het zou leuk zijn om op termijn hier iets over terug te horen. Wellicht ooit eens op corporate.autoblog.nl? Een analyse van reactie-kwaliteit en of de like-knopjes een gewenst effect hebben teweeg gebracht, of was het verbeteren van reactie-kwaliteit nooit het doel van die like-knopjes? Of een idee over autoblogpro.nl? Vind dit namelijk wel een leuke discussie en zie Autoblog graag beter worden.
ik eis directe vrijlating voor deze 3 jongens ..

ze zijn al genoeg gestraft op autoblog.nl ..
En intussen leveren deze kamelen-neuqende medelanders een schadepost van heb ik jou daar!

Bedankt, analfabetisch inteeltproduct!

De nette marokkanen/antillianen kunnen niet anders dan het met me eens zijn. Want zo zijn zij niet.
Ik vind bij nader inzien mn eigen reactie te slecht….Sukkel die ik ben.
Gunst… ‘Jerry! Jerry!’ Volgens mij moeten we hier maar een Nederlandse versie beginnen op AB. OT: al het stelend volk is tuig, ongeacht kleur, geur of smaak :)
@woutr87: Lekker drugs verkopen. De Nederlandse bevolking vergiftigen met drugs. Ondertussen in de eigen land de mooiste huizen en de dikste auto’s bezitten. De mensen hier mogen denken en zeggen wat ze willen, don’t give a fuck!!

Wear italian, smoke cuban, drink russian, drive german, the morrocan way of life!

Gewoon die kanker noord-Afrikaanse tering lijers op sportschoenen. You got to hate them!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).