Kijk, zo maak je goeie reclame als automerk

Auteur: , 15 Reacties

Een vleugje hipster, een paar gelikte foto's en klaar is Kees!

Airbnb is meer een onderwerp voor onze collega’s van Apparata, dus de meeste artikelen over deze verhuursite vind je dan ook DAAR. Waarom we er nu op Autoblog aandacht aan besteden? Omdat je bij deze hypermoderne hut een Audi R8 te huur krijgt, natuurlijk!

Het huis staat in Beatty (Nevada, Verenigde Staten) en biedt plaats aan vier personen. Er zitten drie slaapkamers in en de koters mag je thuislaten. Ook moeten huurders fysiek en mentaal geschikt zijn om de R8 te temmen en wordt afgeraden om te spelen met de lokale schorpioenen. Behalve als je Freek Vonk heet.

Waarschijnlijk kom je in de wijde omtrek niet veel meer tegen dan zand, tuimelstruiken, bordelen en casino’s. Klinkt gezellig inderdaad, zeker als je je bedenkt dat je er in je verse Audi R8 V10 Plus heen kunt knallen. Uiteraard wordt het huis door Audi zelf verhuurd. Het grapje kost 560 euro per nacht en er zitten ongetwijfeld nog een paar stevige adders onder het gras met betrekking tot de Audi. Eigen risico, verzerkingsdingetjes, etcetera. We willen de pret natuurlijk niet verpesten, de advertentie check je hier. Overigens is er wel een instructeur aanwezig om je te helpen met het temmen van de R8.

Dank aan Leander voor het tippen!15 reacties

En dan een paar keer met de Audi gaan rijden en dan Audi achteraf beweren dat deze mishandeld is omdat de remschijven krom getrokken zijn zeker? Neen bedankt.
Die velgen staan erg mooi, zeg!
In Beatty?! Heb daar vorige zomer overnacht tijdens onze roadtrip door Amurica. Herinner me nog levendig de hinkende kok in de fast-food keet en de receptionist van het hotel die op Goofy leek. Niet meteen de plaats waar ik een R8 zou huren :)
Begin de nieuwe R8 meer en meer te waarderen.
Leuk concept!

Je eigen huisje in the middle of niets, dikke sportwagen erbij en een uitgestrekte racebaan voor de deur waar in geen velden of wegen een bordje met de maximum snelheid te bekennen is. Laat staan iemand die daar op controleert.

Enige nadeel is dat alle huurders geschikt moeten zijn om deze auto te rijden. Mijn vrouw zal helaas thuis moeten blijven… Whoehoew! Dat is pas écht vakantie, ik ga gelijk boeken.
Dat woestijn racen zal wel weer nier mogen.
Leuk voor een nachtje..
@pinut187: Je moet minimaal twee nachten boeken ;)
Stacaravans in de middle of nowhere heb in Drenthe toch ook zat?
Zo boenderen over een zandvlakte zoals op de foto’s zal wel niet mogen… :/
Drie slaapkamers, en maar één R8… Mis ik iets?
@potver7: volgens het bericht van Top Gear 2 R8 en een q7. Ook word er een chauffeur geregeld die je ophaalt en wegbrengt naar het vliegveld.
En dan boos worden dat klanten met die r8 donuts gaan draaie in die worstijn
3e foto lijkt wel op het begin van Knight Rider.
Zijn dit niet gewoon foto’s die horen bij de commercial van de Audi R8?
https://www.youtube.com/watch?v=M1jM9gTkrOI

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).