Koning Klimaschwein: TRASCO’s bepantserde G63 AMG

Auteur: , 13 Reacties

De Bremense bepantserspecialist TRASCO toont in Franfurt een ware kluis op wielen. Deze G63 werd ruim een halve meter verlengd, en is zeer vaardig in het koppen van kogels.

Trasco G63 AMG is viesssssssss, Patrick

TRASCO – bekend van o.a. deze S-Klasse – liet de G63 liefst 58 cm groeien, de achterportieren namen 18 cm toe. Hierdoor wordt instappen vergemakkelijkt, voor als je als de gesmeerde bliksem in je auto moet springen. De auto heeft een B6-bepantsering (VPAM level 7), en is hiermee iets lichter beplaat dan bijvoorbeeld de A8L Security. Zelfs het zonnedak is bepantserd en alle relevante functies kunnen per iPhone worden bediend.

Mocht je deze dames of hun linnenbroekdragende mannelijke vrienden dus eens tegenkomen, dan ben je goed voorbereid. Hoewel, veel bepantsering heb je ook niet nodig als een stel bleke verkouden vegetariërs je met selleriestengels (overgebleven van het diner met die arme gevluchte Malek Ramadan) bekogelen. En van douchy protestliedjes met een gitaar vol principiële stickers gaat je auto ook niet kapot.

Echter, we gokken dat wie dit aanschaft ook wel wat serieuzere tegenstanders heeft dan naiëve macrobiotische regendansers uit het verwende westen.
13 reacties

Koop gelijk een level 10 Landcruiser of Lexus..
Die wielen en banden zien er lullig uit..
@c3po: ja de 23 inch spinners zijn op bij de kwikfit
@jmebeek34: hahaha! Ben je het er niet mee eens dan? Hou zelf niet van grote velgen ofzo (al zijn deze überhaupt niet om aan te zien) maar de banden zijn sowieso te klein om deze velgmaat
Nog redelijk binnen de grenzen 😉
Eigenlijk we de auto voor zo`n soort klus. In de praktijk zou je ook het meeste aan een dikke diesel hebben. Deze bandjes zijn echter kansloos. Gewoon dikke banden onder een auto als deze.
@dutchdriftking: ik denk alleen dat het niet anders kan, dit zullen wel van die speciale bandjes zijn die voldoende kogels kunnen koppen en gewoon het nog blijven doen
@skylinegtr97: Ik denk dat deze banden dat dus niet zijn. Zijn ze veel te plat voor. Sowieso bestaat dat volgens mij alleen in films. Runflats kan je uiteraard wel krijgen.
@dutchdriftking: ah oke foutje van mijn kant. Ik zou het ook niet weten hoe die er uit zien, heb ze nog nooit nodig gehad haha
@skylinegtr97: Denk ik he, ik weet ook niet alles. Maar als je de gepaneerde modellen van de reguliere merken ziet, dan hebben ze juist dikke banden.
Rolomtrek van de banden lijken niet te kloppen. Platte banden en een flinke ruimte in de wielkasten.

Verder een afzichtelijk hok.
@gtwillem: waarschijnlijk vanwege de bepantsering of speciaal soort runflat?
heerlijk die malek ramadan verwijzing!
zou je bij deze wagen ook een stapeltje paspoorten naar keuze krijgen??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).