Koop de Volkswagen Tiguan van vlogger Enzo Knol

Auteur: , 56 Reacties

De auto waarin de Nederlandse vlogger en Doritos-liefhebber zich tot voor kort verplaatste staat te koop. Dus stof je GoPro af en KOOP DAN!!!

Als je soms naar het nieuws luistert heb je wellicht wel eens gehoord dat er tegenwoordig mensen zijn die filmpjes maken van hun dagelijkse beslommeringen. Vervolgens zetten ze die op Youtube en vangen ze Maybach Music monnie. Ook in ons eigen land zijn er lieden die dit trucje succesvol toepassen en één van hen heet Enzo Knol, beter bekend als EnzoKnol.

De vlogger harkt met zijn video's naar verluidt een paar ton per jaar binnen en zijn filmpjes worden doorgaans enkele honderdduizenden keren bekeken. Mocht je niet een van zijn trouwe kijkers zijn, dan ken je hem wellicht van de zaak Doritos. Enzo werd in dit geval als voorbeeld aangewezen van een vlogger die in de filmpjes gesponsorde producten gebruikt. De discussie wat we met dit soort sluikreclame op de interwebz moeten doen laaide hoog op aan 's lands discussietafels op de oude media.

Hoe dan ook rolt Enzo in het geld en tot voor kort ook in deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line. Enzo haalde de SUV in April van 2015 op ter vervanging van zijn oude Volkswagen Up! en documenteerde dat uiteraard op Youtube. Helaas zie je bijna niks van de Tiguan in de video. Oude clickbait-koning is het ook, die Enzo. In de video meldt hij trouwens gewoon netjes dat hij ambassadeur is van Volkswagen’s blauwe kaart programma.

Inmiddels is het echter alweer tijd geweest voor een upgrade, want Knol leende onlangs een BMW 4-Serie Gran Coupe. Mooi voor Enzo, maar ook voor jou! Het betekent namelijk dat je aan de haal kan gaan met Enzo’s oude bak.

De in deepblack uitgevoerde Tiguan staat namelijk te koop bij Pon Dealer Groep. Het 122 pk sterke TSI-tje is onder andere uitgerust met Xenon-koplampen en een Panorama-dak. Ideaal om bijvoorbeeld je Selfie-stick doorheen te steken. Enzo heeft er een gezonde 46.139 kilometer mee afgelegd. De vraagprijs bedraagt 29.850 Euro. Maar dan krijg je wel een auto waarin één van Enzo’s matties in zijn neus heeft gepeuterd. Goede deal?

neus

UPDATE: de auto staat inmiddels niet meer te koop!

Met dank aan Roy voor de tip!56 reacties

Mensen die zijn filmpjes bekijken zijn echt levensmoe….!
@basfransencarphotography: Ach, zijn vooral kleine kinderen die het leuk vinden en die kinderen zijn ook zijn doelgroep. Ik heb een buurjongetje van 10 en hij vind het helemaal geweldig.
@viezefreddyw: Als ik wist dat mijn buurman Ferrari reed, had ik wel wat anders gedaan dan de hele dag op YouTube!
@BmwMPower: Breng hem niet op ideeën alsjeblieft. Ik heb liever dat hij de hele dag op YouTube zit dan dat hij de hele dag om mij heen hangt vanwege die auto.
@viezefreddyw: Aah joh, maak je geen zorgen. Hij leest geen AutoBlog.
@BmwMPower: nouja ligt eraan wat voor youtube, shmee of mo vlogs vind ik altijd wel vet om te kijken (ik ben 17) maar zij maken echt wel dingen mee waar ik jaloers op ben
@viezefreddyw: wel eens zelf zo een filmpje bekeken? Of de comments? Verschrikkelijk taalgebruik en schelden. Leuk voor de jeugd!
@basfransencarphotography: in uw tijd waren nozems ook raar… Tijden veranderen…
@basfransencarphotography: huh, en dat weet jij hoe?
@basfransencarphotography: dat is een ding dat zeker is.. ik zou willen dat ik een paar ton per jaar kon binnenharken met m’n rotkop via youtube :P
@basfransencarphotography: man ik weet niet eens wie die gast is. Heb even een filmpje op gezocht maar wat een onzin. Is zoiets ineens een bekende nederlander
@basfransencarphotography: t is bedoeld voor kinderen om te ontspannen, ik kan er zelf ook dagen naar kijken. niet naar vloggers trouwens.
Maybach Music (8). Da’s een soort muziek smiley uit de MSN tijd. De tijd van Maybach Music. Ik weet niet waarom ik dit typ. Maar kudos voor iedere verwijzing naar youngtimer rapmuziek. Of zo.
Zoekt er iemand nog een BMW?
Nog nooit van gehoord. Als er geen nieuws is hoeft er niet perse wat opgezocht te worden.
@gerjan: moet je maar eens de YouTube voorpagina openen…..
@badmat: daar staat ie bij mij niet. Bij trending wel….
Heb altijd al de auto van enzo knok willen hebben!
@rallypowerr: dat hok zal wel meuren naar zon brutus-gigantus viervoeter… of is een tiguan een hondenhok?
Ik heb het voor jullie gedaan: uit interesse voor wat voor uitvoering de “nieuwe 4-serie” van Mr. Knol heb ik de video even doorgespit. Die 4-serie is niet van hem, hij heeft hem geleend. Zijn echte nieuwe auto komt binnenkort.
@mercedesclk350: Alles terzijde, wel een hele mooie uitvoering en zo te zien ook redelijk netjes gehouden. Jammer van dat 1.4 blokje. 2.0 had ik leuker gevonden.
@mercedesclk350: check, thx, tekst is aangepast!
Ik peuter ook wel eens in mijn neus.
@dirkiii: daarom. Als mensen bij andere mensen in de neus gaan peuteren, dát is pas raar!
Dat paard is eerder een rede om deze auto niet te kopen
Typische BMW rijder.
Vloggers zijn kut. In de shredder met die auto!
@baklava:
Bekiijk eens een vlog van Jon Olsson zou ik zeggen. Misschien verander je van mening.
@misterdrogba: Jon is een professioneel skiër van beroep die de wereld zijn leven laat zien. Dat kan interessant zijn. Enzo en dergelijke zijn …???… van beroep die hun leven laten zien. Juist.
@thomasbol:
die Knol en consoorten ken ik niet. Qua vlogs volg ik enkel Jon en die is absoluut niet “Kut” zoals bovenstaande reageerder aangeeft.
@thomasbol: Maakt toch niks uit? Hij kan er zijn geld mee verdienen, dus ik kan er niet over oordelen… Ik geloof dat hij nog altijd twee filmpjes van twintig minuten upload, das aardig veel. Ik zou er geen zin in hebben om zoveel over je dagelijkse beslommeringen te vertellen.
@baklava: Vlogger kut = auto van vlogger kut?
@baklava: ach ja en zo vinden heel wat mensen baklava veel te zoet en dikmakend…
Dat is toch wel knap. Een saaie Tiguan van een kindervlogger (niet te verwarren met kinderlokker) en daar dan toch een leuk stukje over schrijven.
Volgensmij ben jij groot fanaat van hem, hoe kan je dit anders weten.
Ik heb wel eens op aandringen van mijn neefje wat filmpjes van deze gast bekeken. Het is absoluut niet mijn ding en ik snap ook niet wat die 10-jarigen eraan vinden, maar hij doet blijkbaar toch iets goed als zoveel mensen ernaar kijken en hij tonnen per jaar verdient. En dat terwijl hij eigenlijk geen aangeleerde vaardigheid goed beheerst zoals de vele muzikanten, acteurs en sporters die dat soort bedragen op die leeftijd verdienen. Petje af!
Auto van een kwal te koop bij Pon, 2 redenen om hem niet te kopen.
@6speed: maar – – is plus…?
@davelepeef: Gaat hier niet echt op.
Ik zie op foto 8 het snotje nog liggen.
Antwoord op de vraag in de titel: Nee.
Ik heb weinig met de producten van VAG en nog heel veel minder met Enzo Knol.
@jeroenwz: Het was geen vraag. Het was een opdracht.
Auto van mij buurman staat ook te koop, interesseert waarschijnlijk net zoveel mensen.
@j4cks0n: mijn… Gvd.
@j4cks0n: als het ook zo’n geweldige super interesante zeldzame unieke aparte dikke 1.4 (waarom?) Tiguan is dan misschien wel ja.,
R-lijn staat meestal goed op een vw.
Enzo! Lekker gevlogd pik!! Veel plezier met je nieuwe biemer en fuck alle haters!
Ik neem aan dat dit model ook Volkswagens trailer-assist heeft? Wel zo prettig als je regelmatig met een knol op pad bent geweest.
Beetje magertjes uitgevoerd… tenminste ik ga ervan uit dat hij hem nieuw kocht. Dan was ik toch voor een dikke jonge tweedehansje gegaan
Wie is Enzo Knol? In mijn tijd hadden wij Henny Huisman en zijn snuitje!
De nieuwprijs van 37.000 valt mij erg mee. De Tiguan van m’n opa en oma was 56.000 nieuw. Het enige verschil is volgens mij het blok en dat het geen automaat is.
@jasperhallo: dat is nogal een verschil volgens jou
Veel show, NO go
Enzo heeft dus geen smaak.. Schande dat hij Enzo heet..
Veeel te veel geld tog oog en dan nog stoffen interieur mag blij zijn als ie voor de helft weg gaat

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).