Koop deze villa van 4 miljoen en krijg er een BMW i8 bij

Auteur: , 24 Reacties

Want bij een groen huis, hoort een groene auto.

Of het huis nu daadwerkelijk niet te verkopen is, of de verkoper simpelweg een goede gulle gever is, het feit blijft dat dit een merkwaardige aanbieding is. Wie besluit deze villa, gelegen in Bosch en Duin, op de kop te tikken, krijgt er namelijk een heuse BMW i8 (rijtest) bij.

Er wordt niet specifiek gezegd hoe de auto precies bij het aankoopbedrag van de villa is inbegrepen, maar het gaat sowieso om een volledig nieuw exemplaar. De advertentie spreekt van een maximumbedrag van 150.000 euro. Dit betekent dat de Roadster per direct afvalt en je enkel de coupé kunt rijden. Hoewel niet wordt verduidelijkt of je er zelf nog opties op mag laten plaatsen, heb je technisch gezien 3.000 euro over om dit te doen. De nieuwprijs van het beestje is immers 146.995 euro.

Huis BMW i8

Het huis zelf stamt uit 2007 en heeft 460 vierkante meter aan woonoppervlakte. Buiten de deuren is er echter veel meer ruimte, want de perceeloppervlakte betreft niet minder dan 6.300 vierkante meter. Daarbij krijgt de koper een vergunning in de hand gedrukt om een zwembadhuis te bouwen ter grootte van 100 vierkante meter. Het huis heeft 11 kamers, waarvan er 6 bedoeld zijn om in te slapen. Alles bij elkaar kost het optrekje 3.995.000 euro.

Met dank aan John voor de tip!24 reacties

Wat een ongeïnspireerde zooi stenen op elkaar voor 4 mio.
Ik ga wel voor het huis van de buren op de Baarnseweg 24. Ziet er een stuk gezelliger uit.
@gregorius: Duinweg 19 en Baarnseweg 24, het is maar wat je onder buren verstaat… Maar ik kan mij zeker vinden in je eerste zin. Van het interieur en de betonnen vloer ga je eveneens ijsblokjes van pissen.
@gregorius: had het niet beter kunnen zeggen. Kijk naar de overstek. Zo klein; het geld was toen op. Een vreselijke standaard ‘Notaris’ woning. Architect onwaardig.
Een unieke villa… is dat niet een beetje een pleonasme? Of hebben we tegenwoordig ook al rijtjesvilla’s?
@berlinetta: ze noemen de i8 ook uniek, dus ik hecht daar weinig waarde aan
Je moet wat doen als je huis al 3+ jaar te koop staat…
Verkocht!
@sjaterantekomen: Tja, dat zat er aan te komen natuurlijk.
Dat is best een dure i8 dan, want op Funda staat het huis voor een miljoen minder te koop. Wel zonder i8, maar toch…
https://www.funda.nl/koop/bosch-en-duin/huis-40669530-duinweg-19/
Ik vraag me dan af of dat iemand die sowieso in staat is om zo’n huis aan te schaffen, zich nog wel bekommert om een i8 meer of minder..

Mocht ik zo vermogend zijn dan staat er van alles behalve de i8, wat een lelijk ding!
Maar goed, als ik zo naar mijn banksaldo kijk mag ik al trots zijn als er überhaupt een i8 op mijn pad kan staan..
Ik snap dat hij dat ding cadeau doet, maar of hij daar mee het verkoop proces versneld??,, denk eerder andersom
@kennone: hij had het eerst met een Volvo R geprobeerd, echter nadat de waarde van het woonhuis daardoor met 75% gekelderd was heeft de eigenaar er voor gekozen om een auto erbij te leveren welke wel wordt gewaardeerd.
@rhellema: jij bent zeker een vega??
@kennone: gelukkig niet!!
4 miljoen en je kan door de regen naar je i8 ergens achteraan in de tuin!
Ceo BMW NL!
? Zal dat ding vast voordelig weten te krijgen
Van buiten denk je: “hmm klassiek jaren 1850.” En van binnen is het zo’n smakeloze moderne betonnen zooi. Dat is ook mooi, bij een moderne woning met een strak gestuukte buitenkant. Niet bij dit
Van buiten erg mooi, zeker als het huis nog wat ouder is en het materialen er wat doorleefder uit gaan zien.

Maar binnen is het veel te steriel en mist het de charme van een woning die echt gebouwd is in de periode waarop het ontwerp van deze geïnspireerd is. Dat begint ’s ochtends vroeg al als je je ogen open doet en tegen een kaal plafond aankijkt met maar één eenzame balk in het zicht, die ook nog eens zo recht is als het maar kan. En dan ook nog strakke vierkante daklichten. Terwijl de lage ramen onderin juist wel weer een mooi detail zijn.
Echt smaakloos en koud en kil

Zegt mij dat de eigenaar ook zo is
Handig, een deur in de keuken.
Die staat bij funda voor 2.985.000 hoe kom je er bij met die 3.995.000 of kost het i8 1.010.000….hahaha… Wat een onzin!!!
Ik vroeg me al af waarom we nou allemaal zo dringend van het aardgas af moeten, maar nu ik de foto’s van deze keuken met het allerlelijkste gasfornuis ooit gezien heb snap ik het. Toch nuttig dat fundablog.
Voor 4 miljoen verwacht ik eigenlijk toch iets meer van het huis

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).