Koop één van 46 NL’se geldauto’s en vervoer je eigen cash!

Auteur: , 22 Reacties

Of vrouwen, kaas, beschonken vrienden, fragiele oude dames, etc, etc.

Koop één van 46 NL'se geldauto's en vervoer je eigen cash!

Het jaar begon met een domper van jewelste voor de grootste geldtransporteur van Nederland. SecurCash ging namelijk in de eerste week van januari deels failliet. In de weken daarna konden de gepantserde transportauto’s, een behoorlijke vloot bestelbussen van Mercedes, gelukkig nog gemobiliseerd worden om het resterende geld bij winkels op te halen.

Inmiddels heeft het bedrijf zijn werkzaamheden volledig gestaakt, wat wel blijkt uit het feit dat 46 van zijn voormalige waardetransportauto’s onder de hamer gaan. Hoewel je anders zou verwachten, kun je ze op de kop tikken voor een appel en een ei.

Wie een duik neemt in de lijst van bijna vijftig bestelauto’s, zal zien dat er een vrij reëele kans bestaat dat je een van deze wagens kunt overnemen voor minder dan 2.000. Op het moment van schrijven duurt het nog ongeveer drie dagen totdat het hoogste bod wint en op een groot deel van de auto’s is vooralsnog niet meer dan 1.500 euro geboden. Met uitzondering van de nieuwere modellen (uit 2012 en 2013), waarvoor ongeveer 7.000 is geboden, zullen de auto’s waarschijnlijk voor niet meer dan 3 mille van de hand gaan.

Het is niet duidelijk of een oud-concurrent zit te azen op een goedkope uitbreiding van zijn vloot, maar ongetwijfeld zullen ook particulieren de kans krijgen hun slag te slaan. Wie wil er nu niet een gepantserde Mercedes voor een prikkie?22 reacties

Of anders koop je deze… https://www.domeinenrz.nl/catalogus/verkoop_bij_inschrijving_2019-0003_maart?=&kfrom=79&meerfotos=K1900032400&kterug=K1900032400
@nicolasr: euuuuh ik weet het niet hoor jongens, maar het is een veiling… meestal word daar op het laatste moment pas flink geboden!
@nicolasr: Bovendien als ik mijn eigen geld wil vervoeren, kies ik toch liever voor iets minder opvallends, en het moet ook een stuk vlotter zijn! Zo’n lomp rijdend money billboard in de vorm van een tank is niet handig
Ombouwen naar een camper en op vakantie gaan.
Gebruiken voor de ramkraak van een geldautomaat?
@dutchdriftking: wegrijden en ze zullen het niet doorhebben met je geldwagen
6600kg eigen gewicht… holy moly. Ik dacht dat is een mooie solide camper maar dat wordt iets te gek haha
@stefetta: Mercedes 813 geeft het al weg. 8 ton en 130pk, ongeveer dan.
Jammer dat de ijzer prijs maar op €0,16 per kg staat.
Na FakeTaxi nu ook FakeCash!!
Het is geen stalen hok he
Nog niemand hem gemaakt? Perfect voor de vrouw!
Kopen en in je schuur uit elkaar halen,om de zwakke plekken te ontdekken. dat zou ik als crimineel wel doen denk ik
@maroksahbe: tastbare kostbaarheden jatten is verleden tijd. Je kunt tegenwoordig beter achter je computertje gaan zitten stelen…
Ideale Get-away-car!!!
Ik vraag me af hoeveel van dat pantser je er nog uit kunt slopen. Dan kan je voor weinig geld een waarschijnlijk goed onderhouden vrachtwagen kopen.

Er staat overigens nog wel meer interessant spul. Ik kan nog wel wat gereedschap, transport karretjes of magazijnkratten gebruiken. De voorjaarsopruiming voor de schuur komt er weer aan. Ik ga eens eventjes verder kijken.
Dingen maken ongelooflijk veel herrie!
@c200: geweldig hè. Ik word altijd blij als ik zo’n vario hoor. Ik kan echt genieten van dat mechanische geluid. Daar ligt een echte motor in!
Ik heb zo een ding helaas niet nodig om al mijn geld te vervoeren.
Die ruiten van de meeste auto’s zien er niet echt gepantserd uit? Of gaat het vooral om de achterzijde en deur in zijn geheel?
In die oude dingen liggen 8 cilinders
Dan ben ik gauw uit vervoerd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).