Max Verstappen maakt tussenstop in Genève

Auteur: , 12 Reacties

Verstappen was even een broodje halen.

Op de Autosalon van Genève zijn ook de nodige F1-honcho’s te vinden. Dit keer niet gehesen in werkkloffie, maar in pak met een das. Gezien de samenwerking tussen Red Bull Racing en Aston Martin is het logisch dat ze een raceauto op de stand plaatsen voor wat extra aandacht.

Het is overigens niet de enige MV33-auto op de beurs. Bij Honda stond eveneens een auto van Verstappen. In dit geval gaat het om de RB14 en niet de nieuwste RB15 auto. Wel heeft Red Bull de auto voorzien van de nieuwste livery, inclusief de Honda-logo’s. Wat natuurlijk een beetje vreemd is, gezien het feit dat er geen Honda-krachtbron is te vinden in deze auto.

Helaas hanteert Red Bull Racing een saaie marketingstrategie door ieder nieuw seizoen vrijwel dezelfde livery te gebruiken. Elk jaar in Barcelona de fans lekker maken met een ongelofelijk gave testlivery en vervolgens weer hetzelfde sausje op de uiteindelijke auto plakken. Jammer.12 reacties

“Wat natuurlijk een beetje vreemd is, gezien het feit dat er geen Honda-krachtbron”
Die showwagens hebben helemaal geen krachtbron. Dat er ook Aston Martin op staat, dat is pas echt vreemd.
@mashell: als de motor een integraal dragend deel van de auto is, hoe hebben ze dan het gebrek aan een krachtbron opgelost? Dummy?
@avdb55: inderdaad, dummy onderdelen. Soms zit er helemaal niets meer op en is het slechts een rollend chassis wat zelfs het circuit nooit gezien heeft op wat onderdelen na.

Ik denk dat er nu ook geen Renault motor meer inzit omdat die geleased/verhuurd worden door Renault aan Red Bull. Die zullen vast alweer teruggestuurd zijn (anders kan Honda lekker haar gang gaan).
@sportevo: De RB14 gaat nu toch naar Torro Rosso inclusief Honda motor?
@theblazerunner: neen, de huidige torro rosso maakt gebruik van die technologie, maar het zijn nieuwe wagens. Anders is de risico op deffecten te groot. De rb14 heeft al een jaar racing achter de rug
Waarom heeft Honda niet even een auto overhandigd aan Max op de beurs van Genève? Max, Civic type R, een Civic met kinderzitje voor Jos en zijn vrouw.. gewoon iets.. Genève Monaco is een reisje van niets dus dat hadden ze vast wel even kunnen inplannen.
Voor Civic type R moet het NSX zijn natuurlijk IPV Max.
Zorgt wel voor snel herkenbare autos
Gaat er ooit een F1-item voorbij komen waarbij de term “Honcho” niet wordt genoemd?
Even een Zwitserse bankrekening openen natuurlijk 👌🏼👌🏼
Hij had wel een plaatje van het circuit van spanje aan de binnenzijde van de cockpit zitten dus hiermee is wel echt getest in Barcelona
Maar waarom is de camera niet geel!?
Ik heb gelezen dat hij ook dit jaar weer met de gele camera zou rijden. Slordig foutje dit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).