Krasopa op heterdaad betrapt in Weert

Auteur: , 43 Reacties

Een 76-jarige vandaal is aangehouden in Weert nadat hij een auto had bekrast.

Krasopa Weert opgepakt

In de Weertse wijk Beekpoort worden al een half jaar lang auto’s bekrast. De dader veroorzaakte voor duizenden euro’s schade maar het bleek verdomd lastig om hem te snappen. Tot gisteren.

Twee collega’s waren een stukje aan het lopen aan de Industriekade toen ze een oudere man met een hond langs een auto zagen lopen. Terwijl de man dat deed hoorden ze een krassend geluid. Ze besloten de man aan te spreken, maar deze ontkende iets met de krassen op de auto te maken te hebben. Er was echter een duidelijke kras te zien en er lag ook een scherp voorwerp in het gras.

De politie werd gewaarschuwd en de verdachte werd aangehouden op verdenking van vernieling. De verdachte is een 76-jarige man uit Weert. De politie onderzoekt of hij in verband kan worden gebracht met de tientallen schades van het afgelopen halfjaar.

Autovandalisme lijkt weer helemaal hot, we zien weer allerlei gekke dingen gebeuren de laatste weken. Of er ook onderzoek wordt gedaan naar zijn agressieve vrouw is niet bekend.

Bron & foto: Weertdegekste.nl43 reacties

En ik maar denken dat t jongeren zouden zijn
@sleepyj: jongeren doen het juist niet. die hebben meestal net een 1e autootje en zijn helemaal bang dat ie totaal los raakt als ze over grind rijden. die doen dat niemand anders aan. in ieder geval, meestal.
@gwnbmw: hahaha ja idd. Van de zuur verdiende centen net een auto kopen
@gwnbmw: grapjas. De gemiddelde jongere snapt niet dat ie deuken kan achterlaten met z’n reet als ie tegen je auto aan staat te leunen. Net zoals ze niet snappen dat bontkragen en handtasjes voor vrouwen zijn – maar da’s weer wat anders…
@davelepeef: Dat zijn weer jongere jongeren.
@davelepeef: Is dat al het gemiddelde tegenwoordig? Mag hopen van niet.. 😢
@gwnbmw: nee engeltjes zijn dat. Die trappen ook geen spiegels van auto’s, dat zijn atletische ouderen.
@gwnbmw: Jongeren van 18+ acht ik zelf ook iets te oud en verstandig (in 90 procent van de gevallen) om zoiets te flikken. Maar pubertjes van een jaar of 13/14 acht ik daar prima toe instaat!
@stephano: 13 durft dat niet hoor… dan moeten ze wel verdomme hard op dr achterhoofd zijn gevallen. enigste groep is dronken of 15/16 of opa’s
@gwnbmw: enige
@sleepyj: hippie uit de jaren zestig wellicht.
@sleepyj: die ouderen van tegenwoordig..
@str8six:
Een echte Benidorm Bastard in Weert dus.
76 jaar… Dat is een krasse knar.
Weer zo’n verzuurde, belerende babyboomert die zich aan alles en iedereen irriteert.
De jeugd van vroeger…
@jrk68 op vakantie ..
@lincoln:
Wel, mis je hem?
@noodles:
ja
@desjonnies: wie mist hem niet 😭
@noodles: jij niet?
@gwnbmw:
Zeker wel, hij had vaak goede comments.
@lincoln: dan zouden er alleen maar Audi’s A3/Q3 met S-line pakketjes ondergekrast worden, lijkt mij…
Koop een auto van de sloop en kras daarop zal ik zeggen. Kan jij je fetish uitvoeren zonder dat iemand er last van heeft.
Ik zeg:bejaard en debiel gedrag… Dement dus enkeltje verpleegtehuis. Dat is tenslotte erger dan iedere gevangenis in NL.
@w0o0dy: Hoop volledig toerekeningsvatbaar en een beetje spaarcenten, anders kan men fluiten naar de vergoeding van de schade
Dat is toch ongelooflijk! Opa aan het vandalisme.
@dutchdriftking: bij SBS6 hadden ze het over abnormaal .. Maar ongelooflijk volstaat ook wel ..
Mag allemaal want meneer begint dement te worden. Let maar op
Misschien heeft z’n kleinkind wel een spuiterij… :)
Nou, Oop! Op naar bureau Halt en plantsoenen schoffelen met 28 graden in de zon, zonder petje natuurlijk.
@toniominestrone: halt is voor stoute kinderen onder de 18…
Ik heb zovaak tegen “onze” hangouderen gezegd, doe het nou niet!
Wordt tijd dat die babyboomerts er gewoon ff lekker een eindje aan gaan breien.. Je hebt het land al genoeg naar de klote geholpen.. :’)
Meh ben bang dat het lastig word te bewijzen dat hij het ook op de andere voertuigen doet als hij niet bekend. Uiteraard is de rechter ook niet stom, maar hoewel de kans groot is dat hij een veelpleger is. Is dat nog geen bewijs dat het ook zo is.

Ben wel benieuwd naar zijn motief, stiekem schade maken op andermans spullen. Bah
Ouderen en tokkies kunnen er vaak niet goed tegen als je op “hun” plek parkeert. Want het stuk straat voor hun adres is van hun. En als ze zelf geen auto hebben dan moet het leeg blijven.
Kras en win?
Juridisch gezien hebben ze dus geen poot om op te staan. Zo wie zo moet je in Nederland al heel wat doen wil je uberhaubt een vorm van straf krijgen die je langer dan twee weken onthoud. Kerel staat zo weer op straat en in het ergste geval mag ie wat uurtjes schoffelen of vuilniszakken vullen. Dat is geen straf en dus staa meneer zo weer lekker te krassen krassen krassen.
Oudjes van tegenwoordig. Voor straf zonder kunstgebit de gevangenis in.
De jeugd van tegenwoordig
De doodstraf…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).