Gallery: zo ziet een uitgebrande Panamera eruit

Auteur: , 71 Reacties

In Vlaardingen ging vanmorgen vroeg een Porsche Panamera in vlammen op. Er bleef bijzonder weinig van over.

Voor iedereen die het zich afvroeg: dit is een uitgebrande Porsche Panamera, te herkennen aan onder meer de vorm van de handgrepen. De auto ging vanmorgen in alle vroegte in vlammen op aan de Leeghwaterstraat in Vlaardingen. De garagebox waar de Panamera voor geparkeerd stond liep ook flinke brandschade op.

Deze Porsche Panamera (op aftermarket wielen?) (update: Turbo S uit 2009) is volledig afgebrand, zelfs de airbags zijn eruit geklapt door de hitte. Een total-lossje durven we wel te zeggen. Heeft iemand toevallig materiaal van hoe de auto er voor deze brand uitzag? Upload dat dan even op Autojunk.nl!71 reacties

Dat krijg je ervan AB, die jrk68 weet niet meer wat hij met zijn vrijetijd moet.
Haal hem eens snel terug voordat hij nog meer kattekwaad uithaalt.
@noodles: Ik hoorde dat ‘ie heeft gesolliciteerd bij VAG.
Was vlamnieuw of een import.
Vraag me toch altijd wel af wat zo’n auto bij dat type huis doet…
@jack_abarth: Als ik door een lagere hypotheek mijn droomauto kan hebben en ondertussen ook een prima huisje (hoewel ik daar niet in zou willen wonen) is dat een goeie deal toch?
Een Panamera voor een goedkoop, jaren 60 rijtjeshuis?
Normaal ben ik niet zo snel met speculeren, maar hier vermoed ik toch crimineel geld! Mede ook omdat iemand normaal gesproken niet zomaar je auto in de fik steekt.
@stephano: haha mooi.. ik begon met lezen en dacht: hoho vooroordelen. Maar de laatste zin deed veel goed :P
@stephano: Jij was er bij? Jij kent de eigenaar? Jij kent zijn situatie? Zo ja, beschouw dit bericht als niet relevant. Zo nee, stop met vooroordelen.
@viezefreddyw:
Ik ben niet van de vooroordelen, noch ken ik de eigenaar maar de buurt ken ik vrij goed.
Een vriend van mij huurt daar een rijtje garageboxen en ik kan je vertellen dat je in Vlaardingen geen slechtere buurt gaat vinden.
Dat zegt overigens niets anders over de eigenaar dan dat hij er verstandiger aan gedaan had om hem binnen te zetten.
@noodles: Er is een veel slechtere buurt te vinden in vlaardingen en dat is het west wat vroegâh zuid was. Groeten een vlaardinger uit west.
@marc94:
Heel veel westelijker dan de Leeghwaterstraat gaat het niet worden, alleen de Boerhavestraat ligt dichter bij de surfplas.
Zelf jaren daar in de buurt op school gezeten, misschien zegt de Claudius Civilislaan je iets?
@viezefreddyw: ik ben voor oordelen
@viezefreddyw: Ik moet nu toch een beetje bekennen dat het wel verdacht is. Er zijn sporen van een jerrycan aangetroffen nabij het wrak. Uit nieuwsgierigheid keek ik even op Google Streetview. Foto’s van 2009, stond er destijds een Mercedes CL AMG (pakket?) op de plek waar nu deze Panamera is uitgebrand.
@viezefreddyw: MB met erg foute wielen.
De garage wordt voor iets anders gebruikt zeker want MB staat ook al buiten. Zal hij nu wel spijt van hebben.
@viezefreddyw: Andere nieuwssites melden dat er de laatste tijd meer autobranden in Vlaardingen zijn geweest. Dus het hoeft op zich niets met een actie binnen het criminele circuit te maken te hebben. Neemt niet weg dat ik de combinatie volksbuurt + peperdure auto bij mij nog altijd de wenkbrauwen doet fronzen.
@viezefreddyw:
Jij woont niet in Rotterdam zo te horen (Vlaardingen is een voorstad van Rotterdam). Het stikt hier van de auto’s (met bijpassende inzittenden) waarvan je 100% zeker weet dat er geen zak van klopt.

Dit “signalement” (Panamera, op foute vielen, afgebrand, voor super goedkoop huis) doen bij mij daarom alle alarmbellen rinkelen.

Daarbij, zo’n wagen fikt niet vanzelf uit (kans is nihil). En je krijgt echt geen vijanden puur door het rijden in een dure auto. Het is eerder de wijze waarop je zo’n auto bij elkaar gespaard hebt die veelal voor problemen zorgt.
@poes: Sorry poes, woon inderdaad niet in Rotterdam, ik werk er wel. Maassluis mocht je het willen weten, naast Vlaardingen. En het klopt wat je zegt hoor, ik zie genoeg om mij heen wat totaal niet klopt. Maar ik ben niet zo gauw van het oordelen.
@viezefreddyw:
Ik snap je op zich wel, maar zo langzamerhand weet ik wel beter. Het cliché wordt bijna altijd bevestigd.
@poes: ze hebben de vlammen een beetje geholpen met iets uit een jerrycan (als ik het bovenstaande een beetje goed interpreteer….. Die lag er ook al op Google Street view toen hij nog een MB had).
Het wordt steeds erger met het calvinisme hier…
@knipperlichtje: Heeft volgens mij niets met calvinisme te maken. Iemand kan best een autogek zijn en daarom een relatief dure auto rijden. Maar deze auto is bijna even duur als zijn woning!
@stephano: ik ken iemand met een Jag F-type v8 en die woont ook in een rijtjeswoning, En hij verdient z’n geld gewoon met werken. Raar he?
@asmulders: Uitzonderingen op de regel zullen er altijd zijn, maar dat betekend nog niet dat het wenkbrouwen zal doen fronzen. Overigens is het ene rijtjes huis niet het andere, ik mag aannemen dat die vriend van jou niet in een achterbuurt woning als deze zal wonen.
@stephano: Ach, veel soeps is die buurt van hem ook niet. Soms blijven mensen lekker wonen waar ze wonen, ondanks dat ze bakken met geld verdienen. Je moet gewoon een dure auto niet meteen koppelen aan grote huizen, jet set etc. Een ex buurman van me heeft het zakelijk goed gedaan in z’n leven en woont nu in een huis van ik schat tussen de 1.3 en 1.5 miljoen. Toch rijdt ie maar een BMW 5 2.0 diesel. Gewoon omdat ie veel km’s maakt maar verder niks om auto’s geeft. Hij gaat met een vespa brommertje op vakantie, vindt ie leuk
@knipperlichtje:
Calvinisten ga je in daar niet vinden, is de Schilderswijk van Vlaardingen.
Waarschijnlijk was die iemand nog wat verschuldigd.
Zoooo .. Een auto van 35.000 euro .. Denk dat ie van de allerrijkste man ter wereld is ..
@lincoln: Waar baseer je 35.000 op? Goedkoopste 2de hans op autotrack of zo?
Het kenteken is niet goed leesbaar, maar begint duidelijk met GD, wat toch een zeer recent kenteken is!
@stephano: dit soort auto’s komen heel snel in het wat een gek er voor geeft circuit bij mensen die altijd geld nodig hebben ..
@lincoln: he linc, geef maar een seintje als je azijn op is..
@ziekegeest: nuchtere Hollanders zoals jij mogen em voor 65.000 meenemen ..
@stephano: nieuw kenteken kan ook import zijn!!!
@stephano: of ingevoerd uit d…
@stephano: GD-929-S
@lincoln: Nou Nou.. er is best wel markt voor zulke auto’s. En je zit al gauw op het dubbele qua waarde.
Begint de kenteken nou met een G? Dan zou ie nog vrij nieuw moeten zijn :(
Aan kenteken te zien een gloednieuwe
@bohica: import schadeauto?
@w0o0dy: Schadeauto”? geen idee! Maar dit wel:
Vervaldatum APK 11-05-2017
Datum eerste toelating 10-09-2009
Datum tenaamstelling 24-04-2015
Tijdstip tenaamstelling 16:55
Datum eerste afgifte Nederland 24-04-2015
Kenteken is als ik het goed heb GD-929-S, een Panamera 4.8 Turbo uit 2009. Geen nieuwe dus. Nog steeds zonde, stond net 2 maanden op zijn naam.
Het maakt mij niet uit hoe de auto betaaldt is (en van wie de auto is) maar ik kan mij heel goed voorstellen dat het je niet in de koude kleren gaat zitten als dit jouw auto was! Als het mij zou overkomen dan zou ik wel kunnen janken….
@rocky:
Of juist juichen, dat lijkt me eerder het geval !
@desjonnies: Waarom juichen?? Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen maar ik vind zo’n Panamera wel wat hebben, hoor :-)
@rocky: hier ook 1, is een 911 voor iemand die kids heeft.
Niet te snel oordelen… Woon ook in een normaal huis, maar wel een S8 en 360 spyder. Dankzij een erfenis, en door die ervaringen het yolo principe nu..
haha ja wat is die van plastic of zo??? die hele voor kant is gesmolten
@e36thuglife: aluminium motorkap. Smelt sneller weg dan je denkt;)
@dragspert: o shit man ik had laats een vis in aluminum foly op de barbacu dus meschien heb ik dan ook wel gesmolten ijzer getjapt ik wist dat niet!!!!!!!
@e36thuglife: Heb je je vingers ook verbrand of typ je altijd zo?
Veel lelijker is ‘ie er in ieder geval niet van geworden.
@gash: Alleen Mesut Özil presteert het om het nog lelijker te krijgen.
http://www.autoblog.nl/nieuws/bekijk-de-techart-porsche-panamera-turbo-van-mesut-ozil-66692
Vooroordelen genoeg
Maar iedereen op deze blog is toch een beetje autogek
En zal over het algemeen meer geld uitgeven aan een auto als de gemiddelde burger
Het zou kunnen dat deze man/vrouw jaren lang er naartoe heeft gewerkt om zn auto te kunnen rijden
En over vooroordelen gesproken hij/zij heeft het beter gedaan als het “petje” , dat van zn eerste uitkering, meteen een plastic bodykit gaat kopen om zijn oude golf diesel een R uiterlijk te geven
@mulsanne: Dan nog zit er een verschil tussen een relatief dure auto rijden, en een auto rijden die ongeveer even duur is als je woning.
@stephano: die auto komt niet eens in de buurt van een huis wat prijs betreft
maar het gaat om de vooroordelen
@e36thuglife: je wilt niet weten wat er allemaal plastic aan auto’s is tegenwoordig, zelfs bij de meest luxe/dure auto’s (eigen ervaring).
Voorbumpers zijn trouwens (bijna) altijd van plastic (o.i.d.), onder andere voor voetgangers veiligheid bij aanrijdingen.
Wat lullen sommige toch voor een onzin uit? Blijkbaar nog nooit in duitsland geweest? 9 van de 10 leven daar voor hun wagen en niet voor hun huis,ik weet genoeg mensen daar die een supercar hebben en toch oo een wijk wonen,is dat gek? Nee just a lifestyle..
@leroyrs5: ik zou er ook voor kiezen. Nederlanders plaatsen graag in hokjes. Vriend van mij rijdt nu een nissan GT-R en een Audi RS3. Woont niet onwijs groot en ik weet ook dat hij vanaf ze 14de al heeft gespaard. Moet kunnen toch?
@leroyrs5:
9 van de 10 Duitsers leven voor een auto..haha…wat een onzin :)

Die paar mensen die je kent zullen er vast zijn, maar voor de rest is het merendeel van Duitsland even saai/degelijk/rationeel als Nederland. Met wat lagere autoprijzen, dat wel natuurlijk.

Verder heeft het weinig zin om steeds allerlei uitzonderingen te gaan benoemen (een vriend dit, een vage kennis dat). Feit blijft dat dit vooral alles tegen heeft. Een stereotiep dikke Panamera Turbo, op fouten wielen, voor een goedkoop huis, in een slechte wijk, afgebrand.

Je moet vooral het über cheape huis linken aan de dure auto. Een auto kun je namelijk nog wel met zwart/crimineel geld kopen of huren. Bij een huis gaat dat (haast) niet.

Inderdaad, allemaal vooroordelen, want we kennen de feiten nog niet. Maar het zaakje stinkt wel een beetje.
@poes: onzin? Haha denk dat jij nergens bent geweest dan,rijd eens een wijk op in en rond keulen dan zie je wat anders,maar jij zult vast niet verder komen als de poco in aken..
@leroyrs5: klopt helemaal .. 90% van de Duitsers rijdt in een supercar .. Laat ze maar lullen hoor .. Ik geloof jou wel ..
Nieuw, dus bij de meeste verzekeringsmaatschappijen krijg je je aankoopbedrag terug. Uiteraard wel érg vervelend!!
@hondar: september 2009 is nu niet wat je zegt nieuw, daar gaat geen verzekeraar de nieuwwaarde voor uitkeren hoor.
Op het begin dacht ik dat het een Teslatje was… Maar alsnog pure zonde
Leeghwaterstraat. Dan valt er weinig te blussen ja.
RIP
Ziet er beter uit dan het origineel.
Gelukkig geen 918
Zo, die is best wel stuk zeg maar.
Gewoon even sporen wissen
Laat me raden….een hybrid hok waarbij de accus in de fik zijn gevlogen.
@730ld: Kennelijk een Turbo waar een jerrycan overheen gegoten is.
auto van ls cars in maassluis

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).