LaFerrari is een glimmende, hybride barnfind [video]

Auteur: , 29 Reacties

Als je een spiksplinternieuwe auto zonder een stofje erop onverwachts aantreft in een schuur, mag je het dan een barnfind noemen?

Barnfind of niet?

Vandaag gaat het elitefeestje der superrijken, Pebble Beach, weer van start, Natuurlijk moet je daar als supercarmaker je snuit laten zien, je halve klantenbestand is er per slot van rekening.

Ferrari heeft de Laffe Arie meegenomen, dit keer voor de verandering zonder camouflagetape, maar moest hem voor het feestje van start gaat even stallen, en aan de layout te zien ook even een paar promofoto’s schieten.

Hiervoor werd een oude schuur gekozen, maar de operatie verliep niet ongemerkt. Fotograaf Jason Thorgalsen kreeg er (al dan niet bedoeld) lucht van, en ging even een kijkje nemen. De eenzame beveiligingsmeneer achter zijn bureautje lijkt het allemaal wel best te vinden:

Met dank aan Jordey voor de tip!29 reacties

Zo gaaf die auto.. Ik heb em in het echt gezien in Maranello, hij is nog veeeel gaver dan op de plaatjes
Dit is net zo staged als dat me oma onvruchtbaar is
@atodaz: overduidelijk in scene gezet inderdaad.
@robbie: Hoe weet jij dat zijn oma onvruchtbaar is?
@fejjie: Toen de moeder van @atodaz eruit kwam was het gedaan met de pret: dit nooit weer!
@atodaz: onconventionele vergelijking, maar vooruit :p .
@atodaz: nou wil ik niet vervelend zijn, ik heb al een lekker wijntje op dus doe het toch… maar je hebt een klein foutje in je vergelijking. Je zou moeten zeggen net zo staged als dat je oma vruchtbaar is. Niet onvruchtbaar want dat weet iedereen al van je oma…
@ederooij: misschien ben ik verkeerd maar kan het niet laten. Volgens mij was de vergelijking wel correct, die barnfind is nl. even staged als dat zijn oma onvruchtbaar is. Als je schrijft dat net zo staged is als zijn oma vruchtbaar dan zou het dus helemaal niet staged zijn. En je laatste zin is volgens mij irrelevant. Correct me if I’m wrong.
@9114life: Als het staged is, is het dus opgezet en niet waar/echt. Als je dan dus zegt net zo “echt” als dat mijn oma ONvruchtbaar is, klopt dat niet, want dat is echt waar. Oma’s zijn namelijk allemaal onvruchtbaar, dat gebeurt in de overgang.
@ederooij: maat ik wil ook niet vervelend doen, maar toch heb ik het goed geschreven. Lees het nogmaals, want je interpreteert het verkeerd ;)

Dit is HEEL ERG staged
Mijn oma is HEEL ERG onvruchtbaar

Conclusie: dit is net zo staged als dat me oma onvruchtbaar is.
@ederooij: Misschien een wijntje teveel op.. Gezien de vergelijking toch wel klopt..
Laffe Arie. LOL
Hè gadverdamme, moet dat nou?
Plastic in een schuur…
Past niet echt en is nog levensgevaarlijk ook met de zelfontbrandende tendensen van die Ferrarie’s…
@norge: Het is ok, je mag wel toegeven aan jezelf dat als er opeens 7 of 8 cijfers op je bankrekening zouden staan voor de komma je hemel en aarde zou bewegen om er een in bezit te krijgen en die Koreaan als de wide weerga aan de kant zou schuiven.

Of is er in Noorwegen ook een zure linkse cultuur die frowned upon mensen die toegeven een dikke auto te begeren?
@jaapiyo: er zijn wel 200 autos die ik in dat geval zou overwegen, voor dit ferrari hok.
Ook als je niet van auto’s zou houden (al was je dan niet hier natuurlijk), dan is Montery the place to be in California. Ben er vorig jaar toevallig een paar dagen geweest en ’t is er super-relaxed.
@rovalo: (Monterey)
@rovalo: Je bedoelt bij Laguna Seca? Lijkt me dat daar een soort vibe hangt zoals op elk circuit wat redelijk toegankelijk is voor het publiek, niet…Inderdaad erg relaxed maar Pebble Beach is wel een soort heilige graal voor autoliefhebbers in die zin dat de echt bijzondere auto’s daar te zien zijn.

Ik heb mijn afstudeerscriptie geschreven over veilingen van klassieke auto’s…bleek oa dat in Augustus de prijzen significant hoger liggen dan in alle andere maanden. Dat zou zomaar eens kunnen liggen aan het moois dat in Pebble Beach jaarlijks in Augustus onder de hamer gaat.
Nope. Loop er nog steeds niet warm voor.
Flinke panelgap.
De achterkant vind ik niet mooi, de voorkant echter wel. Mwah, doe mij de Aventador dan maar!
@autobart: die zitten ook echt in hetzelfde segment…
@thomcarspotter: Dat maakt me niet uit, het zijn beiden snelle auto’s… En ik denk ook niet dat het veel uitmaakt als je toch al spreekt over tijden van 0-100 in minder dan 3 seconden… Leuk om over te praten aan de bar, maar voor de rest nietszeggend. Op een snelweg kan je meestal niet eens 0-300 doen en ik zal het je ook niet aanraden, althans hier in Nederland niet.
@autobart: heb je de wegen in Duitsland gezien waar je onbeperkt mag? ik zou het iig niet doen, overal gaten!
Toch wel een erg zwak afkooksel van de P4/5.
Jammer.
Smaken verschillen. Ik vind hem wel mooi.
Wel jammer dat ze er van die ‘458’ velgen onder plakken…
Slim, Ferrari zal volgend jaar niet vragen of ze daar weer even een wagen tijdelijk mogen stallen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).